hammers rakstīja:
balabalabala.....nolēji ūdeni ,neko nepateici...kā vienmēr.
Labi, ar labu nakti, mister sarkanā seja.
Klau, vai JS var iestumt iekš PDA? Ir kaut kāds palīgsofts, lai to izdarītu, vai jāiztiek ar tomtomiem?
Nu jā! Cik laika paiet, šādi piesienoties???? Pagājušo nedēļ esot iznācis jauns toms, kā tam ir ar kartēm???
Man ir doma nopirkt ASUS A636N+GPS tik nezinu kādu karti likt iekšā! Pašam ir bijusi darīšana tikai ar JS3 uz mājas pc!
hammers rakstīja:
shearer rakstīja: o skatos te pirms jaanjiem karsti gaajis. deksters VS hammers. kursh tad beigaas uzvareeja, izskatas jau ka agresiivais deksters
aha - un pilniigaakam sava Papiira Kartograafijas Giganta apstiprinaajumam vinjsh tikai piemirsa izstaastiit kaa Ropazhi jaameklee Upesciemaa
Atslābsti, truliķi. Tu jau drīz bez sava GPS pad.i.r.s.t nevarēsi aiziet.
hammers rakstīja:
es vismaz zinu kur tas jaadara ...

ka tik ne ar,moderatora atraudziņa...
Vai tiešām rupjība pierāda taisnību, vai arī liecina tikai par krāniņa izmēru?
hammers rakstīja:
TT5 EEU mani besiija marshruts Riigaa Purvciems - Paardugava shkjeersojot dzelzcelju pa Gjertruudes ielu
Es tikai gribēju pateikt, ka no rīdzinieka mutes skanošs šāds teksts izskan truli. Ja nespēj izbraukt Rīgai cauri no darba uz mājām bez kartes.....
Nomierinieties taču!
Starp citu nebūtu slikti, ja pie objektu kontaktiem internetā būtu iespēja \"novilkt\" GPS koordinātas kkadā formātā. Piemēram tagad ir tā - jābrauc uz pirti/saviesīgu pasākumu/veikalu utml, parasti interneta vietnē tām ir redzams kautkāds labāks vai čābīgāks kartes fragments, kas tiek izdrukāts un pēc tā mēģināts aiztikt līdz dotajam objektam. Tas ne vienmēr izdodas, tiek zvanīts jubilāram/veikalam un prasīts, kur tieši jābrauc, kur jāgriežas, jo parasti tauta apmaldās tieši netālu no objekta. Bet tā - paņem no interneta GPS koordināti priekš TomToma uzliec kā galamērķi un neapgrūtinot jubilāru/pārdevēju, dodies ciemos! Nevar taču cilvēks pārzināt visus Rīgas, pierīgas un tālākas Latvijas sīkos ceļus un norādes gadās ne visur.
Pašam piektdien bija piemērs, kad jāatrod pirts: www.upesruki.lv/...
šķita, kāda problēma, ir karte, braucam, bet rezultātā rajonā ap pirti braukāja ap 6 viesu auto, jo nekādu sakarīgu norādi uz pirti uz vietas neizdevās atrast. Būtu šo ievadījis TOMTOmā, netērētu laiku un nervus jubilāram, kam visu vakaru viesiem pa telefonu bija jāstāsta autobusa pieturas nosaukums un nogriešanās ceļa apraksts