Iespaidīgs aparāts: http://www.sportech.lv/index.php?pg=2&news_id=63
Dzīvē tas Golf4 izskatās daudz labāk![addsig]
Iespaidīgs aparāts: http://www.sportech.lv/index.php?pg=2&news_id=63
Dzīvē tas Golf4 izskatās daudz labāk![addsig]
>>>Abro
Cik durvju Golfam tās durvis ir???
Durvis ir no 2-durvnieka... Baigi labi skan...
Aizķērušies dekoratīvie diski no Pasāta. Ja kādam vajag.
Piedāvāju par 20 latiem gabalā abus priekšējos amortizatorus SACHS priekš Volkswagen-vento (1,8 litru benzīns). Amortizatori nav lietoti, taču glabāti dzīvoklī. Nopirku citu auto, tagad vecā auto amortizatorus vairs nevajadzēs. Telefons 9536031.
kur var dabuut durvju rokturi kaa golfam. taa leetaak
Kuru durvju, kaadam modelim. Varbuut varu paliidzeet. Ir visi 4 rokturi.no 1 modelja. Vizuaali taadi pashi kaa 2 .[addsig]
paardodas divkameru karbuuzis no 1.8 2 golfa motora. 30Ls
rokturi corrado labaam durviim. rokturs taads i 2 golfiem. ir tie standarts kur jaapkjer rokturs. tiem pliist taas trosiites visai aatri. bet es to pilniibaa esmu sachakareejis. cik ta taads maksaa un pa cik tomeer to var dabuut?
Tad jau maneejie nederees, tur nav nekaadu trosiishu. [addsig]
netaksh. man vajag visu mehaanismu vai kaa to pateikt. jaa un man i a centraalo atsleegu ta nezinu kaa ar to apmainju. bet man vajag to lietu sataisiit. karoch es durvis varu atveert tikai no iekshas ar lielu piepuuli. ko teiks?
Nu ja tieshaam domaa ka varbuut derees tad uzzvani, vai nu pieskriesi vai saskriesimies un vareesi papeetiit kas un kaa. Nosuutiishu pa ieksheejo mailu tel.[addsig]
mekleejaas VW Passat variant 95 gada, aimugureejaa labaa lampa toneeta. Ljoti vajag
Nopirkšu motoru VW 2.0 16V (max komplektācijā)
mob. 9266117
Ziemas braucienien vw - nekad. Tas klrāms nav piesildāms, jauns iesilst pēc pusstundas. Man regulāri sanāk īsi pārbraucieni - auksts kā suņu stallis. Lai šos pērk kas grib, es iesaku jebkuru citu automobili.
Diemžēl ikdienā lietoju vāgenu. Esmu iedzīvojies regulārās iesnās. No lētmašīnām opel gan uzsilst ievērojami ātrāk.
Kurš var pateikt, kāpēc šitie ir tik auksti??????????
Meklēju "zirnekli" VW Golf 1.8 16v! Tel. 9207871
Tik tieshaam kur varētu atrast zirnekli 1.8 DOHC, es te mazliet izmekleejos, bet nu laikam jau tikai no kaada sista auto to izdosies atrast. Ja kaadam tomeer ir kaada versija dodiet zinju luudzu aivish@one.lv
Tirgojas Golf ll ( 2- durvnieks ) durvis, kraasa melna. Durvis ir jaakraaso, kraasa dodas liidzi.Cena 50 Ls. T 6563714
Pārdodamas gandrīz pilnīgi nebrauktas ziemas riepas ar visiem diskiem (parastajiem, der Pasātam), 175/65/13.
Neaizmirsti piebilst ka Passatam liidz '88 gadam. Jaunaakiem neder. [addsig]
Kādam nav 1 golf kārba apmēram pa 20- 30 Ls???????????[addsig]
Bljin, garnadzji, visiem pirkstus apgriezt.
Need GolfaII prieksheejaa stikla gumiju.[addsig]
nopirkšu pečkas motoriņu W Golf III , par sakarīgu ceņņiku, vecai nomiris gandrīz - šancē tikai max apgriezieni[addsig]
ta nejau motoriņš tevvajadzīgs bet gan relejs !
VW detalju tirgus
moin!
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]