- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
rols rakstīja: Man ir Volvo S70 2,5Tdi 2000.g. Vēlos nopirkt ļoti labu akumulātoru. Cena nav svarīga- visu izšķir kvalitāte. Iesakiet kur var nopirkt labu aķi un kādas markas labāk izvēlēties. Jau iepriekš paldies par info.
A zaķi komplektā ar aķi negribi....
Man nav variantu ja nu vienīgi Bosh ceru ka Gnoms zinās pateikt kādu labu linku i-netā
mums biezji ir savu laiku paarstaaveejusji veikalaa,kuri ir jau jaanoraksta,bet paardod kaa jaunus!
jebkursh jauns - lasi svaigs buus labs...
un ta vienalga vosh...(bosch)...varta...kuriem uzcenojums tikai par vaardu...
nu un es nenjemtu kjiiniesjus,korejiesjus,japaanjus...
Ilgāk par 2 gadi nevelk, un fričos pa RTL bija salīdzinošais tests - starta strāvas pie -20°C un -30°C, reālā kapacitāte, utt. Isāk čupa ar visvisādīgākajiem parametriem tika salīdzināti. Kādu daļu (vācu valodas zinību trūkuma dēļ) saprast nebija iespējams
Labākie izrādījās (pilnīgi noname) tie, kurus fofāgens uz konveijera liek iekšā savos verķos.
Tie izkabināja visus citus ar IEVĒROJAMU rezervi.
A bosch silver palika godpilnajā pēdējā vietā...
kaa to zinu?
2004 gadaa VW akumulators ir uzlikts( ne es)...bet uz vinja var atrast ka varta...
rols rakstīja: Man ir Volvo S70 2,5Tdi 2000.g. Vēlos nopirkt ļoti labu akumulātoru. Cena nav svarīga- visu izšķir kvalitāte. Iesakiet kur var nopirkt labu aķi un kādas markas labāk izvēlēties. Jau iepriekš paldies par info.
Vot vecajos labajos laikos Super Power reklamēja
Mēģinājis neesmu, bet tādu uzliekot pat pie -30 noteikti nemaz bendža nav jālej.
migano rakstīja: nu takš, ņem OPTIMA un būs ok ja nemaldos, tos ražo baner :
www.bannerbatterien.com/...
Vo, vo, viņiem arī ISO ir, tātad ja kas, tavu problēmu piereģistrēs un tu varēsi jebkurā brīdī uzzināt, kādā risinājuma stadijā ir tava problēma![]()
Es 6 gadi atpakaļ uz Ziemassvētkiem pa baigo atlaidi tirgū nopirku turku aķi mocim - no ceinera vēl sdaču izdeva!!! Visus šos gadus ne reizi neesmu to ne uzlādējis, ne ūdeni papildinājis! Visu ziemu nostāv, pavasarī kā šķil tā aiziet kā jauns!
Vāģim dīzelim ceturto gadu labi kalpo slovēņu aķis - arī ne lādēts, ne ūdens papildināts - 21,00 Ls (74 Ast !!). Ieprīekšējais aķis 7 gadi bija nokalpojis - Motorcraft.
ir labs!
njem visparastaako 'stalkeri' made in Liepaaja vaj etc. 'parasto' akji ,ar savam auto atbilstoshiem parametriem , un viss buus 'kedaa' +$$$ nepaarteereets .
tepataam iauto , pie sludekljiem bij telepons un adrese ( Ganiibu dambii) kur var nopirkt 'parastos' akjus , pabrauzee atradiisi .
Man vecajam sābam bija bosh silver - LABS!
gr rakstīja: Acīmredzot Alfas ir īpaši autiņi.
Man vecajam sābam bija bosh silver - LABS!
Nu ja ka īpaši, tajos autiņos no elektrikas nav nekas izņemot bisch un hella. Tātad - jātic vien būs - tikai pretpoli pievelkas...
Motorolers rakstīja: Par Bosch ...nav nokalpojuši pat garantijas laiku ...
un garantija reāli līdzēja vai arī garantijā bij tāuzrakstīts, ka nekādi nesanāk samainīt ?
es vismaz palasījos DETA garantijas "noraidīšanas" nosacījumus, bezmazvai sanāk - aķi maina tikai ja tas ir pilnīgākārtībā
tā ka garantijai bezmazvai nekāda jēga
Reizi 3 menesos jalade (sutku) un nedrikst to pilnigi izladet vai atstat uz ilgaku laiku patuksu. Bet BRANDIEM ir priekšroka....... ![]()
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)