Tagad katrs saceps topikus par to,cik auksts ārā. Ar vienu nepietiek?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tagad katrs saceps topikus par to,cik auksts ārā. Ar vienu nepietiek?
Kārbā jālej eļļa 75W90,tad nebūs problēmu,motoram 5W,0W,otrajam ciparam aiz W tagad nav būtiskas nozīmes...lai gan mans VW vento 1,8 iet bez iebildumiem arī ar Shell Helix 10W40,kam sabiezēšanas temp. ir -33. www.shell.lv
Domāju ka ar jauniem auto problēmu nav.
Pat meriva pielec bez problēmām.
Kur var apskatīt pie cik grādiem eļļa vēl pilda savas funkcijas. 5w-40 līdz -33 vai cik?
man ar šito salu viss ir oki. nekādu problēmu. mašīna uzsilst fiksi. kamēr no teikas tieku līdz centram, jau var maiciņā sēdēt. aķīts nav pirmā svaiguma, bet nu man domāt šito ziemu davilks - no rīta lec uz pirmo šķīlienu. kaimiņš gan ik pa 2 stundām iet ārā darbināt savu dīzeļtraktoru (man pat ir aizdomas, ka šo procesu viņš atkārto arī naktī). interesanti vispār pavērot kas notiek. visādas pamirušas vācu mašīnas ik pa brīdim gadās redzēt. vot.
denderjans rakstīja: man ar šito salu viss ir oki. nekādu problēmu. mašīna uzsilst fiksi. kamēr no teikas tieku līdz centram, jau var maiciņā sēdēt. aķīts nav pirmā svaiguma, bet nu man domāt šito ziemu davilks - no rīta lec uz pirmo šķīlienu. kaimiņš gan ik pa 2 stundām iet ārā darbināt savu dīzeļtraktoru (man pat ir aizdomas, ka šo procesu viņš atkārto arī naktī). interesanti vispār pavērot kas notiek. visādas pamirušas vācu mašīnas ik pa brīdim gadās redzēt. vot.
laimigais...
nu laikam Hondam kaut kads minuss, viens te ieprieks kaut ko par jaunajiem Jaziem runaja
ehh... citadi jau mashins pilnigi ok (mans Civics), bet ziema tam laikam nav stipra puse.
Andreass rakstīja: Vieniigi degvielas pateerins ir ar aciis saskataams, ja saak braukt ar neuzsilusi auto, bultinja pilniigi raustaas
kā zināms, visātrākā un efektīvākā dzinēja sildīšana ir BRAUCOT... tas jau sen te iAuto izdiskutēts.
izraadaas, ka daudzi nezina, ka piestarteejot autinju shaadaa salaa, vajag nospiest un tureet sajuugu, lai starterim nav jaakulj arii sasalusii kaarbas ellja.
Vilks rakstīja: izraadaas, ka daudzi nezina, ka piestarteejot autinju shaadaa salaa, vajag nospiest un tureet sajuugu, lai starterim nav jaakulj arii sasalusii kaarbas ellja.
A ja automaatc???
Viks, paraxtaa kljuuda ezis ir LEPNS putns
Sandis_UR rakstīja:
Vilks rakstīja: izraadaas, ka daudzi nezina, ka piestarteejot autinju shaadaa salaa, vajag nospiest un tureet sajuugu, lai starterim nav jaakulj arii sasalusii kaarbas ellja.
A ja automaatc???
tad bremzi
KM rakstīja:
Sandis_UR rakstīja:
A ja automaatc???
tad bremzi
A kura roba labak likt P vai N
Sandis_UR rakstīja:
KM rakstīja:
Sandis_UR rakstīja:
A ja automaatc???
tad bremzi
nez,man liekas,ja N ,tad bremzi visapr nevajag spiest,bet ja P,tad gan ...
anonimikis rakstīja: vislabāk PN !
ibis
KM rakstīja:
Sandis_UR rakstīja:
KM rakstīja:
Sandis_UR rakstīja:
A ja automaatc???
tad bremzi
Pats izlasiiji, ko sarakstiiji
TĀ!
Kurš man var "aizsist" aķa lādētāju?
pukjiite rakstīja: nju tad ko var darit ar auto ja nepielec un viss tur sasalis. vai tiesam nav kada viltiba? bez auto kaa bez rokam, visi plani juuk. draugs ari nevar visur izvada, kur vajag.
Ja problēma ir sabiezeejusi ella, kaa rezultaataa profesors akitis + starteris nevar pietiekosi aatri pagriezt motoru (sliktaakaa gadijumaa negriez vispaar), labs paliigs ir celtniecības fēns, ar ko sildiit karteri... pusstunda un ella jau ir silta un iedarbinaat vairs nav probleemu... protams, ja ir pieejama elektriiba...
KM rakstīja:
Sandis_UR rakstīja:
KM rakstīja:
Sandis_UR rakstīja:
A ja automaatc???
tad bremzi
Saabs automāts startējas tikai uz P - arī vasarā - pretidiņu aizsardzība
Nezinite rakstīja:
KM rakstīja:
Sandis_UR rakstīja:
KM rakstīja:
Sandis_UR rakstīja:
A ja automaatc???
tad bremzi
Saabs automāts startējas tikai uz P - arī vasarā - pretidiņu aizsardzība
taa ar nepaarabudiiju ka opeljkugjim, bet man ar staav prataa ka ja klokji pavilka cita staavoki(ne P) tad senators atstaaja nule emocijas uz acleegs groziishanu aizdedzee...
Nedaudz parakaajos statoil lapaa un reku forsh links par vinju uberkruto D-FORTIS
LorDRameX rakstīja:
taa ar nepaarabudiiju ka opeljkugjim, bet man ar staav prataa ka ja klokji pavilka cita staavoki(ne P) tad senators atstaaja nule emocijas uz acleegs groziishanu aizdedzee...
Startējas uz PN uz citiem tākā nevaidzētu
garāžai akmens vates siltumizolāciju
iekšā eļļas radiatoru ar termostatu
vai zem kartera vafeļpannu
un viss notiek
Ko var darit ar auto, ja nepielec un viss tur sasalis?
nju tad ko var darit ar auto ja nepielec un viss tur sasalis. vai tiesam nav kada viltiba? bez auto kaa bez rokam, visi plani juuk. draugs ari nevar visur izvada, kur vajag.