Kā teicis kāds gudrais - ja naudu netērēsi , tās arī vairāk nepaliks. Tā teikt, nebūs stimuls progresam
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kā teicis kāds gudrais - ja naudu netērēsi , tās arī vairāk nepaliks. Tā teikt, nebūs stimuls progresam
protams, ka dipadudapadu cik tas auto teeree, ja vaig, tad ielejam cita djeela ir sekot liidz vai pateerinjsh nemainaas, lai laiciigi piefikseetu bojaajumus shrotauto kaut gan ko dod laiciigi piefikseet, ja uz servisu neved taapataam?!?! nu jau kaadus 1,5 gadus braukaaju ar +2l/100km degvielas pateerinju auto ij neko
man tiiri puspraktiski gribeejaas paarliecinaaties par gaazee ieguldiito $$$ 'atsitiena laiku' , taalab meenesi chakli vaakjiju gaazes chekus un veidoju exceli .
nemaz nebij tik neinteresanti
bez tam, remontteerinjus ir jeega pierakstiit, lai zinaatu, kuraa briidii luuzni tirgot nost
Man vienalga, cik citi sīki rēķina - pats, ja gribu, rēķinu, negribu - nerēķinu....Ar saviem cipariem nevienam netraucēju un nedomāju, ka pa to brīdi, kamēr ar telefona kalkulatoru tiek izrēķināts patēriņš, man garām aiztek miljoni....
man ir iegājies tā, ka 30 l nedēļā..ar iepriekšējo šrotu tie paši attālumi, tikai 20l nedēļā...
316i rakstīja: man ir iegājies tā, ka 30 l nedēļā..ar iepriekšējo šrotu tie paši attālumi, tikai 20l nedēļā...
vai nu daudz brauc vai nu trakoti rijiigs shrots
Kamikadze rakstīja:
316i rakstīja: man ir iegājies tā, ka 30 l nedēļā..ar iepriekšējo šrotu tie paši attālumi, tikai 20l nedēļā...
vai nu daudz brauc vai nu trakoti rijiigs shrots
30 LVL - nekas daudz - to var nobraukt arī pa vienu nedēļas nogali "nekur tālu nebraucot"
Nu jau pa 30Ls pat bāka nesanāk!
man paterins kaut kur 10-12 precizak neinterese.Nedeļa 70 litri vai drusku vairak.Neredzu jegu tur baigi rekinat.tapat tie kilometri ir janobrauc lai cik vins teretu.
~120 litri mēnesī jeb divas bākas ar ~50km dienā
2.4, pieci stobri + turbo
Man ar kaut kur ap simtiņu mēnesī nākas iztērēt degvielai.
kolumbs rakstīja:
ibio rakstīja:
kolumbs rakstīja: Nevajag pārspīlēt Fana raksturojumu.
Man piemēram arī mašīnā ir blociņš, kur tiek pierakstīts, cik katrā reizē ir ieliets degvielas un cik liels vidējais patēriņš ir no iepriekšējās tankošanās reizes....
Vienkārši šāda tradīcija sākās, kad nopirku citu auto un gribējās zināt ,cik tad viņš patērē....
Tik precīzi aprēķini un tik zems patēriņš, kā Fanam, man gan nav, bet varu konstatēt, ka kopš iestājies pavasaris, patēriņš ir nokrities vismaz par 0.5 l uz 100 km.
vēlviens kapeikjājējs
vai tad nepietiek ka pielej bāku līdz lūpai, tad nobrauc noteiktu km skaitu un atkal pielej pilnu bāku un izrēķina patēriņu. pofig ka citreiz atšīras par 0.5l, galvenais ka nepārsniedz ražotāja noteikto.
man auto ražotāja noteiktais ir 12,4l uz 100km pa pilsētu, bet ar smagu kāju tik un tā ir ap 11-11,5l
Kāpēc "vēlviens kapeikjājējs"? Es izrēķinu to pašu ko Tu, izrēķinot savus 11-11,5l un viss. Sākot braukt ar auto, kam ir automātiskās ātrumkārba, no sākuma likās, ka baigais patēriņš atšķirībā no iepriekšējā auto, jo bāka mazāka laikam, tāpēc sāku rēķinā. Izrādās - nav tik traki- apmēram 1.5-2.0 litri uz 100 km.
Es arī leju līdz lūpai un parasti piemetu, cik tad ir bijis patēriņs uz vienu bāku. Ziemā 6.5l/100km īpaši nepiedomājot, cik spiežu pedāli. Var jau mazāk, bet turbīnu vajag pakustināt regulāri, citādi ieklemēs Nedomāju, ka tāpēc mani var par kapeikpi.sēju saukt. Vienkārši interesē un viss. Tāpēc, ka tērēs par vienu litru vairāk mazāk nebraukšu. Kāds 100ls mēnesī sanāk norullēt.
nomiks rakstīja: Man ar kaut kur ap simtiņu mēnesī nākas iztērēt degvielai.
Man gan, ja turpināšu braukt tikpat intensīvi kā līdz šim (17-18 tūkstošus km gadā) un dīzeļdegvielas cena saglabāsies 60 santīmu līmenī, mēnesī tā izmaksā tikai 44 latus.
un intensivi skaitas 17-18 tk ha ha ha.Es ipaši nekur nebraukajot sabraucu no 30-50tk.
Šodien izrādīju pilsonisko aktivitāti - sasēdināju savā Merivā visu ģimeni un vēl vienu no sievasmāsām piedevām un aizvedu sievu un viņas māsu parakstīties par tautas nobalsošanas rīkošanu jautājumā par strīdīgajiem grozījumiem ar valsts drošību saistītajos likumos. Pats jau parakstījos pagājušajā nedēļā. Mani satrauc, ka pēc pirmās nedēļas savākti nieka 13% no vajadzīgā parakstu skaita.
VWfans rakstīja: Šodien izrādīju pilsonisko aktivitāti - sasēdināju savā Merivā visu ģimeni un vēl vienu no sievasmāsām piedevām un aizvedu sievu un viņas māsu parakstīties par tautas nobalsošanas rīkošanu jautājumā par strīdīgajiem grozījumiem ar valsts drošību saistītajos likumos. Pats jau parakstījos pagājušajā nedēļā. Mani satrauc, ka pēc pirmās nedēļas savākti nieka 13% no vajadzīgā parakstu skaita.
a kaa paardziivoji pieaugusjo degvielas pateerinju?
es pat nerunaaju par pieaugusjo amortizaacijas izdevumu pieaugumu....
BANKROTS !
Daniels_Reebuss rakstīja:
batka rakstīja: un intensivi skaitas 17-18 tk ha ha ha.Es ipaši nekur nebraukajot sabraucu no 30-50tk.
Je tev būtu meriva, tev ar tas liktos varen daudz. Nevar tā vienkārši nobraukt tik daudz kilometrus, tas tak notiek BAUDOT.
Man jāpiebilst, ka nebūt ne katru dienu braucu ar auto. Pirmajos Merivas lietošanas 13 mēnešos auto ir braukta 60% dienu, bet 40% dienu tā ir stāvējusi. Šodien, piemēram, nobraucu tikai 6 km - līdz parakstu vākšanas punktam un atpakaļ, un viss.
A nu ja pareizi tik leni braucot ka fans tos 17-18tk ta vien ir ka nobraukt pa gadu.I to pagulet neatliek laika.Un tik brauc,braucu braucu
ja es brauktu 60%dienas tad man gada butu pari pa 100tk gada
var jau sagadities ka ir TIEŠI 6km.Neticu ka fanis skaitļos var kļudities
Apskatījos jauno auto tirdzniecības statistiku gada pirmajā ceturksnī un secināju, ka Meriva, neskatoties uz solīdo modeļa vecumu (jo tiek ražota ceturto gadu), aizvien tīri naski tiek tirgota. Ar 38 pārdotām mašīnām tā minivenu klasē ieņem cienījamo septīto vietu aiz Škoda-Roomster (82 pārdotas mašīnas), Toyota-Corolla-Verso (61), Opel-Zafira (60), Chrysler Voyager / Grand Voyager (5, Ford S-MAX (51) un Volkswagen-Touran (49).
Voyageri ir pārdoti 58 eksemplāros - nesaprotu, kāpēc tekstā ,,8,, vietā parādās smaidiņš...
VWfans rakstīja: Apskatījos jauno auto tirdzniecības statistiku gada pirmajā ceturksnī un secināju, ka Meriva, neskatoties uz solīdo modeļa vecumu (jo tiek ražota ceturto gadu), aizvien tīri naski tiek tirgota. Ar 38 pārdotām mašīnām tā minivenu klasē ieņem cienījamo septīto vietu aiz Škoda-Roomster (82 pārdotas mašīnas), Toyota-Corolla-Verso (61), Opel-Zafira (60), Chrysler Voyager / Grand Voyager (5, Ford S-MAX (51) un Volkswagen-Touran (49).
www.lpaa.lv/...
tu te neizvairies no jautaajieniem,ja?
skat tik slidens fruktinsh
? Opel Meriva īpašniekiem?
Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs