Opel Zafira A

Bolzens Reģ.: 27.12.2006

Diemžēl sadaļā "Lasītāju pieredze" nav nevienas atsuksmes par Opel Zafira, kuras ražoja laika posmā no 1999 līdz 2005 (varbūt arī līdz 2006. gadam). Ja kādam ir kāda laba vai slikta informācija par modeli kopumā, labprāt uzklausīšu. Vairāk interesē pieredze ar benzīna dzinējiem. Par 2.0 dīzeļiem ir dzirdētas sliktas atsuksmes attiecībā uz palielināto eļļas patēriņu un turbīnu, kas nepakļaujas remontam, bojāeju un ar to saistītajām lielajām izmaksām.

 
vilkss Reģ.: 09.10.2006
0 0 Atbildēt

Vācu Autobild kopumā ir ļoti labas atsauksmes par šo auto. Cena, līdz ar jaunā modeļa iznākšanu, vecajam ir ļoti pievilcīga. Ieteicamais motors pēc Autobild - 1.8. Ja ģimenē 4pers. vēl ok, ja vairāk - salons par mazu. Ar dīzeļiem tiešām ir probzas, kā Tu jau rakstīji + tie tiek izmantoti par Taxi un pilna Mobile diesel Zafirām, kurām ir motorschaden.

Bolzens Reģ.: 27.12.2006
0 0 Atbildēt

Vai tik tiešām nevienam nav Zefīrs un nav ko dzirdējis pa to?

Andreass Reģ.: 26.05.2003
0 0 Atbildēt

rada gabalam ir 02 gada zafiira, bet ar 2l diizeli. Braukaa jau pusgadu, pagaidaam bez probleemaam. Tiesa gan diendienaa par Valmieru paarvietojas, bet nu neko nav dariijis ar auto. Brauksana eerta, pies stuures redzamiiba ljoti labi. Vietas 5 cilveekiem ljoti daudz. Bagaaznika paarsegs gan neerts, ja sastaav no vairaakaam daljaa, labaak taads uzvelkams.

Ekstru daudz un tas atvieglo paarvietosanos.

Pa soseju kaut kur uz 6 litri pateerins.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti