Thanks!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Patika šitās piebildes par SRS
ПРИМЕЧАНИЕ
(1) Если вы передаете автомобиль друго-
му лицу, вам следует предупредить
нового владельца, что автомобиль ос-
нащен системой безопасности с надув-
ными подушками и обратить его вни-
мание на соответствующий раздел
данного руководства.
(2) Если вы выбрасываете автомобиль
или сдаете его в утиль, мы настоя-
тельно просим вас предварительно
доставить его к официальному дилеру
МИЦУБИСИ для демонтажа системы
безопасности.
Visai sviestainas pamācības. Es domāt, ka kādreiz vienk. gadijusies kāda šaize, kad patērētājs mičuku iesūdz tiesā, ka šamējais nav pabrīdinājis, ka skrūvējot nost stūri, jāatslēdz airbags, redz dabūjis pa viepli ar to spilvenu.
Einstein rakstīja: Visai sviestainas pamācības. Es domāt, ka kādreiz vienk. gadijusies kāda šaize, kad patērētājs mičuku iesūdz tiesā, ka šamējais nav pabrīdinājis, ka skrūvējot nost stūri, jāatslēdz airbags, redz dabūjis pa viepli ar to spilvenu.
Skaidrs, ka orģināls visdrīzāk priekš amīšiem rakstīts un iztulkots. Tur ne tādas vien pērles var redzēt
Aha, šiem uz atpakaļskata spoguļiem apakšā rakstīts, ka attēls, ko jūs redzat, īstenībā ir aizmugurē, nevis priekšā
_PN_ rakstīja: Man te kolēģis meklē mazdas manuāli. Moška kāds zin, kurā saitā tādi atrodami.
Kura mazda, gads?
Normālas pamācības. Ņemot vērā ka airbagus darbina 200 grami reālās SPRĀGSTVIELAS prasti tos izmest šrotā nekādīgi nav saprātīgi. No tāda airbag trieciena var arī kaklu pārlauzt diezgan viegli.
Einstein rakstīja: Visai sviestainas pamācības. Es domāt, ka kādreiz vienk. gadijusies kāda šaize, kad patērētājs mičuku iesūdz tiesā, ka šamējais nav pabrīdinājis, ka skrūvējot nost stūri, jāatslēdz airbags, redz dabūjis pa viepli ar to spilvenu.
_PN_ rakstīja:
Uggga rakstīja:
_PN_ rakstīja: Man te kolēģis meklē mazdas manuāli. Moška kāds zin, kurā saitā tādi atrodami.
Kura mazda, gads?
626 \'95
Varētu būt šeit www.mazda-auto.ru/... (tur gan it kā 97.g, bet varbūt der, neesmu skatījies)
_PN_ rakstīja:
Uggga rakstīja:
Kura mazda, gads?
626 \'95
un šeit www.kolumbus.fi/...
Uggga rakstīja: Rokoties pa krievu netu, atradu diezgan noderīgu lapu par Galantiem. Bez maksas ir pieejami gan servisa, gan ownera manuāļi u.c. reizēm noderīga informācija www.galant-info.ru/... Varbūt vēl kādam noder.
Galvenā vērtība varētu būt www.galant-info.ru/... servisa manuālis (305mb), ko no lapas laikam nevar atrast. Atvainojos, ka uzreiz neieliku tiešo linku, nepiedomāju
200gr spragstvielas!!!!!!ha ha
Galant Manual