P.S. Redzēs, cerams, ka RAAP mana "epopeja" būs reklāma
))
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
P.S. Redzēs, cerams, ka RAAP mana "epopeja" būs reklāma
))
Kura gada ir auto? Un cik ilgi nobraukāji?
Un vel - mes ar tevi.
Peace ![]()
Karlsone rakstīja: Nebija gan apdrošināta, bet zini - šaizes liek vairāk iespringt un darbi kosmiskā ātrumā risinās, tā ka nav ļaunuma bez labuma.
Peace
TEV PARASA VAI NEVAR IELIKT PARASTU AUTOMAATKAARBU KAS IR DAUDZ LEETAAKA!!!!
Par parasto kārbu - teorētiski var (kā jau rakstīju topika sākumā), bet izdevumi būs lieli, jo jāmaina vesels lērums "fīču", un tas cipars sanāk lētāks apt par štuku + jāatrod, kas tādu čakaru uzņemsies + jāsameklē visas detaļas labā stāvoklī par labu cenu + vēl nez cik mēneši paies, kamēr to izdarīs + garantijas nekādas. Tā lūk.
Karlsone rakstīja: Kas nu kuram šrots.
Par parasto kārbu - teorētiski var (kā jau rakstīju topika sākumā), bet izdevumi būs lieli, jo jāmaina vesels lērums "fīču", un tas cipars sanāk lētāks apt par štuku + jāatrod, kas tādu čakaru uzņemsies + jāsameklē visas detaļas labā stāvoklī par labu cenu + vēl nez cik mēneši paies, kamēr to izdarīs + garantijas nekādas. Tā lūk.
nu jeau parasto manuaalo kaarbu! parasto automaatisko kaarbu! nevajag nekaadus sajuugus un pedaaljus!!! toch domaaju, ka shito var izdariit, kaut vai tajaa pashaa raapaa un nebuutu nemaz daargaak ar visu paarbuuvi par to ko samaksaasi tagad! manupraat sumaa var 1000 ls ietaupiit tochm ja ne veel vairaak!
Karlsone rakstīja: IEspējams, nez kapēc man tādu variantu vispār nepiedāvāja. Vienīgais, ka automāts tieši tādai automašīnai arī jāmeklē riktīgi, jo dīzeļiem ir, bet man ir benzīnnieks. Bez tam garantija, ka viss būs ok arī nav. Piķī sanāk jau, protams, ieberziens, bet kārba būs jauna un ar visu garantiju.
nu njem no autoriigas jaunu parasto tomaatu! buus i garantija i nebuus jaameklee, jo pie vinjiem tak ir!!!
Tad varbūt vēl salabot un pārdot par - 3 500 Ls zaudējumus un būt vēl sūdīgāk kā židu biznesā: nopirkt olas pa 5 sant izvārīt un pārdot pa 5 sant - kur bizness? - "sam pri ģeļe i navar astajotsa"
;P
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
11
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13