AutooRiigaa pat [P] ir nekaads
Kaada bij $$$ starpiiba , njemt caur vinjiem vs citur ?
P.S. savulaik turbiinu pirku par~DM700,- (bez PVN veel toreiz )pret vieteejo ls700,- ??!!
AutooRiigaa pat [P] ir nekaads
Kaada bij $$$ starpiiba , njemt caur vinjiem vs citur ?
P.S. savulaik turbiinu pirku par~DM700,- (bez PVN veel toreiz )pret vieteejo ls700,- ??!!
Pāris tūkstošu latu starpība
Diemžēl garantiju dod tikai, ja Auto Rīgā to uzliek.
Karlsone rakstīja: Diemžēl garantiju dod tikai, ja Auto Rīgā to uzliek.
PTAC ir šādiem gadījumiem
_PN_ rakstīja:
DimanC rakstīja:
Karlsone rakstīja: Diemžēl garantiju dod tikai, ja Auto Rīgā to uzliek.
PTAC ir šādiem gadījumiem
bezjēdzīgs pasākums, vairāk izmaksu nekā ieguvuma
nesaki vis... ir ļoti pozitīva personīgā pieredze
Karlsone rakstīja: Tur jau tā lieta, ka liekas, ka ir da-figa variantu. Vienīgais, ka normālu risinājumu, tb, lai +- kvalitāte/cena/garantija būtu līdzsvarā ir maz.
P.S. Autiņš šobrīd atrodas Auto Rīga - diemžēl citur to kārbu liekot virsū ražotājs nedod garantiju. Man jau patika vakardienas brauciens pie viņiem, proti, kādi tur bija ģīmji, kad es ar FIAT (riktīgu šrota variantu) piebraucu un noparkoju precīzi pie viņu ieejas durvīm bez tam vēl paziņoju, ka kārbu atvedīšu pirmdien un viņem to TIKAI jānomaina
Kārbu aizvedi?
Jap, aizvedu gan. Cerams, ka viss būs oki. ĻOOOOOTI ceru. Pēc visiem "piedzīvojumiem" neticu vairs nekam
viss būs kulē
tavu jauno kārbu uzliks šefa autiņam, savukārt viņa veco pabraukto tev, un visi būs laimīgi
rt rakstīja: viss būs kulē
tavu jauno kārbu uzliks šefa autiņam, savukārt viņa veco pabraukto tev, un visi būs laimīgi
Šefam ir citādāks - nederēs
rt rakstīja: viss būs kulē
Beidz, Karlsonei parkinsons piemetīsies...
Šodien dabūju mašīnīti : Forši
Izrādījās, ka RAAP ņemdami nost kārbu bija izplēsuši Lambdas zondi un vēl kādu tur el. vadu.
Karlsone rakstīja: Šodien dabūju mašīnīti : Forši
Izrādījās, ka RAAP ņemdami nost kārbu bija izplēsuši Lambdas zondi un vēl kādu tur el. vadu.
vai arī auto rīgai gribējās drusku nopelnīt
Da nē, es pie viņiem to nemainīju.
UN TAGAD, kā kārtīgos krievu šovos, GRIBU NODOT LIELO PALDIES puišiem no "DTS", "MOTORS A-5", personīgi ĒRIKAM par palīdzību visā šajā epopejā, kā arī JĀNIM MUIŽNIEKAM!
Un, protams, arī Jums visiem, kas man palīdzēja "izbrist" caur šīm nedienām
UN TAGAD, kā kārtīgos krievu šovos, GRIBU NODOT LIELO PALDIES puišiem no "DTS", "MOTORS A-5", personīgi ĒRIKAM par palīdzību visā šajā epopejā, kā arī JĀNIM MUIŽNIEKAM!
Vai 4 pēdējie texti liecina par lielizmēra apmazgāšanas pasākuma sekām???
katram gadījumam tomēr turi tolmeta vizītkarti maciņā
Karlsone rakstīja: Da nē Vnk pamanāmāk
bij jau taapat labi redzams nu tad lai ripo
Intīms jautājums Karlsonei
Ar šo kārbu izcīnījies jo vnk. nebija kur sprukt un atkāpties, bet vai nākošais auto tiks pirkts ar NEmanuālo kārbu?
P.S. Pats arī nupat ieberzos pavisam nelabā summā ar automātu Tad nu aizdomājos par komforts/izmaksas attiecībām.
Respect Karlsonei Cita būtu bijusi panikā par melno strīpu. Lai labi ripo!
To sintris
Nebija jau nekādu jēdzīgu variantu, nācās cīnīties Ir tā, ka man pie sirds labāk iet manuālā kārba, patīk to kloķi "raustīt"
Bet ar šo kārbu tiešām ir ķompfortabli braukt, kā jau te kāds teica - iet kā trolejbuss, tb nav pārslēgšanās momenta. Protams, jo sarežģītāka fīča, jo lielākas problēmas/izmaksas..
A6 VARIATOR epopeja turpinās!
Nu ir pienācis tas laiks, kad RAAP jābrauc autiņš atstāt un gaidīt spriedumu. Pa šo laiku ir uzradusies versija - nahrenizēt to multiptronic kārbu un nomainīt pret parasto. Nepieciešama lietota manuālā kārba dzinējam V6 2,4 l labā stāvoklī, sajūga kurvis, sajūga disks, sajūga trose, sajūga un bremžu pedālis ar kronšteinu. Teorētiski iespējamam jābūt. It kā. Vismaz variants.
P.S. Redzēs, cerams, ka RAAP mana "epopeja" būs reklāma ))