msh rakstīja: Parēķini, vai tu varēsi pavilkt mašīnu + jaunu kārbu, ja varēsi, paņem ar beigtu muļķutroniku un aiziet
Un par to, ka tur ir tikai muļķutroniks, nevajag tirst - kā tu domā, ko darīja tie, kas gribēja pareizo piedziņu un tomātu - dročīja un siekalojās? Baidos ka nē, ņēma šķiptroniku, vismaz C5 variantā, un neticu, ka ne B5
Par to 2.5 v6 ķīseli - velns nav tik melns, kā to mālē Ir jau cilvēki, kuriem nāk šermuļi un pēc tam puņķi un asaras, ka lūk remonts uz pusotru štuku Nopirka radinieks 1998. gada C5 A6 avantu ar vājāko 2.5 ķīseli un šķiptroniku, nu neko, jau vairāk nekā gadu brauc [viņa vecene], vairākkārtīgi bijis uz diagnostikām, tur saka, ka priekš tik veca bīdeļa ļoti labā stāvoklī Es pieņemu, ka tur vienkārši kāds vācietis jau ir veicis pilno apkopi Galvenā kuiņa, kas tur viņam ir - jāsameklē ABS bloks ar specifisku, reti izplatītu kodu, tieši tā koda dēļ ceņņiks tam priekam būs 220-250 ls...
Es ne par B5, es par A4, kas sākas ar 2001.gadu. Tiem tiptroniks tikai ar Q
A6 VARIATOR epopeja turpinās!
Nu ir pienācis tas laiks, kad RAAP jābrauc autiņš atstāt un gaidīt spriedumu. Pa šo laiku ir uzradusies versija - nahrenizēt to multiptronic kārbu un nomainīt pret parasto. Nepieciešama lietota manuālā kārba dzinējam V6 2,4 l labā stāvoklī, sajūga kurvis, sajūga disks, sajūga trose, sajūga un bremžu pedālis ar kronšteinu. Teorētiski iespējamam jābūt. It kā. Vismaz variants.
P.S. Redzēs, cerams, ka RAAP mana "epopeja" būs reklāma ))