Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Par drošinātājiem!

Rikardo Reģ.: 19.09.2006

Pirms divām dienām saskāros ar nepatīkamu faktu-pārdedzis kvēlsveču drošinātājs (Opel Omega 2.5td 95.g.).Nu neko-nomainu un braucu atkal.Šorīt atkal tas pats!Kur ir 'prikols'?Varbūt kāda no svecēm iet 'sierā"?

sleepnis Reģ.: 02.05.2003
0 0 Atbildēt

Varbūt vads, kas nāk uz kvēlsvecēm kaut kur rīvējas klāt un izolācija pārrīvējusies un laiku pa laikam pieskaras. Kaut gan šitam opelim laikam nāca katrai svecei savs vads. Kas gan arī neizslēdz tādu variantu.

tunos Reģ.: 20.07.2004
0 0 Atbildēt

a kaa uzzinaji ka droshinatajs chupaa? nedega vairs kvelsvechu indikators?

0 0 Atbildēt

Ka drošinātājs ir beigts uzodu ka man pie -2 grādiem negribēja lekt!Indikators (lampiņa) tik un tā panelī dega!

0 0 Atbildēt

bet man viens specs teica ka kveelsveces lidz -7 pat nav vajadzigas, pats uz savas pieredzes parbaudiju, kad vins man pateica ka man neviena kvelsvece neshancee

wvfans Reģ.: 24.08.2004
0 0 Atbildēt

tunos rakstīja: bet man viens specs teica ka kveelsveces lidz -7 pat nav vajadzigas, pats uz savas pieredzes parbaudiju, kad vins man pateica ka man neviena kvelsvece neshancee

Tici man - viņš teu iebāza "Konkrētu" batonu ...

0 0 Atbildēt

Tās jau gan ir muļķības.Pamēģini savam auto pie -1 izņem ārā svecēm drošinātāju un tad tu redzēsi ka pat pie tādas temp. sveces jau vajag.BET vienmēr ir arī izņēmumi...

Fridrihs Reģ.: 10.12.2002
0 0 Atbildēt

Būtu man labāks aķis, tad pie -3 mazliet ilgāk pazāģētu un pielaistu gan.

tetis Reģ.: 29.01.2004
0 0 Atbildēt

Fridrihs rakstīja: Būtu man labāks aķis, tad pie -3 mazliet ilgāk pazāģētu un pielaistu gan.

nu bet dabistiski|

0 0 Atbildēt

Nu m.ļa ... ja jau runa šita aiziet tad mans bijušais T-40 pat bez akulumatora pie -15°C leca ........

0 0 Atbildēt

neesmu diizelos specs bet kaapeec es vareju piedarbinat auto ar beigtaam sveceem, kuram vins pats tos vadu vacinjus nonjema nost-teica nomainisi uzliksi atpakal, tagad nav jegas likt, jo sveces tapat neshancee, un auto shkjil un brauc--taa kaa nevajag gan---ar dizeli bez svecem ar var aizbraukt....

0 0 Atbildēt

tunos rakstīja: neesmu diizelos specs bet kaapeec es vareju piedarbinat auto ar beigtaam sveceem, kuram vins pats tos vadu vacinjus nonjema nost-teica nomainisi uzliksi atpakal, tagad nav jegas likt, jo sveces tapat neshancee, un auto shkjil un brauc--taa kaa nevajag gan---ar dizeli bez svecem ar var aizbraukt....

Protams ka var aizbraukt .... Cik ilgi zāģē lai pielektu ... ??? ...

0 0 Atbildēt

nu ja 2 sekundes uzskati par zaagheeshanu tad zaagjeeju 2 sekundes, tagad kad sveces nomainitas zaagjeju 1,5 sek--progress ir, ne?

0 0 Atbildēt

tunos rakstīja: nu ja 2 sekundes uzskati par zaagheeshanu tad zaagjeeju 2 sekundes, tagad kad sveces nomainitas zaagjeju 1,5 sek--progress ir, ne?

Diez kas teu tas par super auto ....

0 0 Atbildēt

Kas Tev pa auto kas lec bez svecēm?

Ronalds_ Reģ.: 24.11.2004
0 0 Atbildēt

Nu bet loģiski ka mazos mīnusos kārtībā esošam dīzelim jālec BEZ kvēlsvecēm!!!!

Jo - ja ārā ir -10 un vairāk grādi un auto visu nakti dzisis - domājat ka tās sveces var piesildīt līdz baigiem plusiem? Tā ka ja -2 grādos bez svecēm nevar pielaist, tad -15 grādos nevarēs pielaist vispār....

TKO Reģ.: 01.09.2002
0 0 Atbildēt

a man bija dīzdels ar svečturiem..

sleepnis Reģ.: 02.05.2003
0 0 Atbildēt

Dažādi tie dīzeļi ir. Ar dažādām kompresijām jauniem. Tiešās iešprices dīzeļiem vajadzētu lekt pie -5 bez svecēm. Manam tranzītam sveces tik pie -3 -5 slēdzas iekšā. Savukārt dīzeļiem ar sadegšanas priekškamerām ir savādāk. Dažus pat principā bez svecēm nevar piešķilt.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

tāda ideja - kaut kur ir nekontakts un strāva uz kvēlsveces mainās - ir par lielu

ja ir labs kontakts, kvēlsvece kārtīgi uzsilst, pretestība palielinās strāva samazinās un drošinātājs dzīvo

ja kontakts te ir, te nav, tad tā strāva ir liela, jo pretestība neuzsilušai kvēlsvecei ir mazāka = strāva ir lielāka

vajag pamērīt strāvu uz katru kvēlsveci

Lasītākie raksti

Jaunie raksti