Domāts ja ņem jaunu.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Domāts ja ņem jaunu.
Hesus rakstīja: Tā kā Volvo lietotāju šeit ir daudz, tad gribētu dzirdēt autsauksmes par pēdējo modeļa variantu. Tipa izturība, caurgājība, serviss utt. utjp.
Domāts ja ņem jaunu.
tu esot NSNF ,goda loceklis,nu vai xer viņ zin kas tur,šitadus gudrus jautajienus
un vel piektdien
Dexsters kautkur noplauka ,taka tev naksies pagaidit
tetis rakstīja:
tu esot NSNF ,goda loceklis,nu vai xer viņ zin kas tur,šitadus gudrus jautajienus un vel piektdien Dexsters kautkur noplauka ,taka tev naksies pagaidit
Man domāt, ka Dex nav šī auto lietotājs, lai varētu par to izteikt objektīvu spriedumu. ![]()
Hesus rakstīja:
tetis rakstīja:
tu esot NSNF ,goda loceklis,nu vai xer viņ zin kas tur,šitadus gudrus jautajienus un vel piektdien Dexsters kautkur noplauka ,taka tev naksies pagaidit
Man domāt, ka Dex nav šī auto lietotājs, lai varētu par to izteikt objektīvu spriedumu.
Nav gan, man ir V70. Un tas jau ir cits stāsts.
deksters rakstīja:
Nu tas kurš pēdējais?
D5 185zs?
Hesus rakstīja:
deksters rakstīja:
Nu tas kurš pēdējais?
D5 185zs?
Nē,nav arī tas, man ir vēl tas,kuram Audi dzinējs. Tā jau runā,ka D5 esot super motors...bet tas tik tā,ko esmu dzirdējis. Gan jau atnāks kāds un pastāstīs,kurš zin. Vai tad nebij topikos kas par šito aprakstīts?
Nāks jauna diena nāks viedi vīri pelēkos vadmalas svārks!
Good nite!
viser rakstīja: Man viens džekiņš paņēma to Outlanderi, jau nobraucis pirmo 1000km.
jauno waj veco ?
protams rakstīja: Domāju pacieties vēl gadiņu,kad būs jaunais modelis lai nav jābrauc ar jaunu veco modeli
Nu jā gadiņš un lieki 5k vietējie.
TDI rakstīja: P.S. jaunais outlanders , pa tikpat eur , cik volvo ls , incanc izskataas , tik atkal beeda -nau tomaac bet tas jau cic staasts .
Nu varētu teikt ka nepatīk man tas aparāc un vispār Mitsubishi kā tāds
Hesus rakstīja:
protams rakstīja: Domāju pacieties vēl gadiņu,kad būs jaunais modelis lai nav jābrauc ar jaunu veco modeli
Nu jā gadiņš un lieki 5k vietējie.
Kas tie par aprēķiniem???
protams rakstīja:
Tagad;ejais tiek tirgots ar 3k atlaidi, jaunais būs pa kādi 2k dārgāks vot i 5 vietējiem.
Hesus rakstīja:
protams rakstīja:
Tagad;ejais tiek tirgots ar 3k atlaidi, jaunais būs pa kādi 2k dārgāks vot i 5 vietējiem.
Kam tad par godu ir 3k atlaide?Stokā divus gadus nostāvējies droši vien.
TDI rakstīja:
viser rakstīja: Man viens džekiņš paņēma to Outlanderi, jau nobraucis pirmo 1000km.
jauno waj veco ?
Es pat īsti nezinu, nu tas kas tagad bija uz akciju
Būs jānoskaidro.
protams rakstīja:
Kam tad par godu ir 3k atlaide?Stokā divus gadus nostāvējies droši vien.
Tapē ka ņem nost no ražošanas.
viser rakstīja:
TDI rakstīja:
jauno waj veco ?
Es pat īsti nezinu, nu tas kas tagad bija uz akciju
Būs jānoskaidro.
izklausaas peec vecaa kaku maisa , veee .
a jaunais , ar VW2,oTDI diibeli , izskataas incanc -5+2kjeblji , kozjarozjazenooni-~33keur bez skidooniem.
MAn ir dazi jautajumi par VOLVO XC70 ir D5 2004g aut. ir doma pirkt, bet vel nedudz lauzos, man intresee kaa ir ar apkopeem. un parejaam lietam zinu vienu , ka amortizatori maksaa 150ls gab, bet kaa ar parejo ir![]()
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20