Hesus rakstīja: Tā kā Volvo lietotāju šeit ir daudz, tad gribētu dzirdēt autsauksmes par pēdējo modeļa variantu. Tipa izturība, caurgājība, serviss utt. utjp.
Domāts ja ņem jaunu.
tu esot NSNF ,goda loceklis,nu vai xer viņ zin kas tur,šitadus gudrus jautajienus un vel piektdien Dexsters kautkur noplauka ,taka tev naksies pagaidit
tu esot NSNF ,goda loceklis,nu vai xer viņ zin kas tur,šitadus gudrus jautajienus un vel piektdien Dexsters kautkur noplauka ,taka tev naksies pagaidit
Man domāt, ka Dex nav šī auto lietotājs, lai varētu par to izteikt objektīvu spriedumu.
Man domāt, ka Dex nav šī auto lietotājs, lai varētu par to izteikt objektīvu spriedumu.
Nē,nav arī tas, man ir vēl tas,kuram Audi dzinējs. Tā jau runā,ka D5 esot super motors...bet tas tik tā,ko esmu dzirdējis. Gan jau atnāks kāds un pastāstīs,kurš zin. Vai tad nebij topikos kas par šito aprakstīts?
varbuut es kautko jaucu (tjip ar xc90 d ), bet bij pagaashgad , tjip autooobildaa vaj kaadaa citaa presee , modelja apraxts un intervija ar 1gab. laimiigo lietootaaju - daudzbraucoshu importa buuvfirmas waj tjiptavo pr.nieku , rezumee bij ka viss ir briinishkjiigi -rij maz ,neluust nemaz , tik vareeja buut dusmiigaaks . Nu visaadaa zinjaa piipls bij varen apmierinaats .
man priex , ka Tew dereeja mans , dzilji analiitikais , texc Peerc tik nost , ja patiik , un nejaj seu praatu kas ta , jaunam volvoauto , slikc var buut .
MAn ir dazi jautajumi par VOLVO XC70 ir D5 2004g aut. ir doma pirkt, bet vel nedudz lauzos, man intresee kaa ir ar apkopeem. un parejaam lietam zinu vienu , ka amortizatori maksaa 150ls gab, bet kaa ar parejo ir
XC 70 D5 aut. atsauksmes
Tā kā Volvo lietotāju šeit ir daudz, tad gribētu dzirdēt autsauksmes par pēdējo modeļa variantu. Tipa izturība, caurgājība, serviss utt. utjp.
Domāts ja ņem jaunu.