Cenu starpība ir ievērojama... gandrīz 2X . Transit it kā dzinējs izturīgāks nekā Transp..
KAS PAR LIETU? ;(
Cenu starpība ir ievērojama... gandrīz 2X . Transit it kā dzinējs izturīgāks nekā Transp..
KAS PAR LIETU? ;(
Transitam liels mīnuss ir aizmugures piedziņa. Priekša smaga , aizmugure viegla. Ja aizmugure nav piekrauta, tad ziemā var netikt prom no jebkuras aizsalušas peļķes kurā kaut ar vienu pakaļējo riteni iebraukts. Pluss ir izturīgāks, lētākas detaļas un apkope. Daudz ko šrotos var atrast. Ērtāki sānu kombinētie atpakaļskata spoguļi. Apsildāms priekšējais stikls arī ir ok. Daudziem ir autonomā pečka ar taimeri. Ļoti laba fīča!
Tomēr Mans spriedums, ja domāts pamatā kā ģimenes auto izbraukumiem , ceļojumiem utt. tad transportieris, ja kartupeļus un malku vadāt, tad transits. Bet tas nav akmenī iecirsts. Esmu ar visu ģimeni 2ned pa eiropu valkājies un bija ok.
Pēc 'Slēpnis' teiktā, tad Transit`tam ir vēl lētākas...?!
Ar Tranzītiem tikai vecajiem (~90. gadu) ir bijušas darīšanas, tiem problēma bija rūsa, savādāk gāja Ok.. ak jā pavasaros pēcpuse pa dubļiem bija pa vieglu...
Mans konkrētais aparāts bijis reiz papildus apstrādāts ar kaut kādu lipīgu draņķi. Vienalga arkas izpuvušas. Bet varbūt apstrādāts pēc tam kad atklats ka pūst. Kas tik senus notikumus vairs var noskaidrot.
Marchiks_ rakstīja: Jaunais T5 ir pilns ar gļukiem un bērnu slimībām. Vienam otram jau bezmaz visa pravodka nomainīta.
Tendence daudziem vai vienīgais eksemplārs?
Kas ir zināms par MB Vito? Vienīgais, ko zinu - degvielas patēriņš esot ap 9-10 l/100km. Tiesa?
TKO rakstīja: Ok. Transit rūsē, bet labs dzinējs, Transporter ir labs, bet dzinējs jāpieskata.. Sanāk, ka abi ir kakaini.
Kas ir zināms par MB Vito? Vienīgais, ko zinu - degvielas patēriņš esot ap 9-10 l/100km. Tiesa?
Pazīstu divus vito īpašniekus un abi mēģina no tiem tikt vaļā. Hadene tiem neturot pat vācijā,kārbas esot draņķi un vispār tas neesot mersis. Es jau ņemtu t4 , ja ar 2,5TDi , tad principā to hadenes remontēšanu var pieciest. Arī ietilpības ziņā tas ir OK. Transit vizuāli ir lielāks, bet vw ir optimālāk izmantota telpa, tāpēc tas arī ir tāds kantains. No MB tikai sprinter, bet jārēķinās, ka remonti ir daudz sālītāki...
UUSA rakstīja: Nu par Vito(lietotu) vācu secondhanda rokasgrāmatās ir teikts-"rokas nost!".
Tip, lai nepērk vecus, bet jāņem jauns VITO?
compadre rakstīja: man lietošanā ir bijuši trīs transportieri un katru reizi pārdodot kārtējo esmu domājis ,ka jāņem citas markas buss,bet tāpat esmu palicis pie transportiera un tā arī turpināšu,jo optimāls cenas,kvalitātes ,comforta apvienojums.
Kādi gadi, dzinēji tika/tiek lietoti?
2,5 ir ašāks,bet arī daudz negatīvas atsaukmes dzirdētas un par uzturēšanas izmaksām,ka esot padārgi,bet 2,4 -parastais,nu ko tur uzturēt,maini eļļu,filtrus un laikā zobsiksnas un spriegotājrullīšus,galvenais paņemt sākumā nenobrauktu autobusiņu.
TKO rakstīja:
UUSA rakstīja: Nu par Vito(lietotu) vācu secondhanda rokasgrāmatās ir teikts-"rokas nost!".
Tip, lai nepērk vecus, bet jāņem jauns VITO?
Nē,tā nav nekāda reklāma,bet gan pamatots ieteikums neņemt šādu busu kā šķiru(vienkārši neizdevies MB).
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20