Alpine jaunā cena 160Ls
Pastūzi un sabvūferu var dabūt komplektā pa 230Ls
Alpine jaunā cena 160Ls
Pastūzi un sabvūferu var dabūt komplektā pa 230Ls
Nom jauda ir 4x18W, nep*s smadzeni ar savām mistiskajām Maximas max jaudām!
Es jau pierakstīju, ka tā ir maks, ja nemāki lasīt, ej mācies. Pie tam pievienoju linku uz objektīvu testu, tā ka ...
Un ko ar to maks jaudu darīt, bērnus biedēt? Kāda ir skaņa pie tavas maks jaudas, vai tur vispār ir vairs sinosoīda? Hah acis cilvēkiem mālēt, ja 18 tad 18w.
Es jau tev nelieku to verķi pirkt, ja nav bijis ar ko šodien aprunāties, nav mana vaina.
saf rakstīja: Nom jauda ir 4x18W, nep*s smadzeni ar savām mistiskajām Maximas max jaudām!
Gribēji paspīdēt ar zināšanām? tāpat lielākā daļa cilvēku to nezin, un ir piraduši ka 4*50W ir ok, un ja pierakstītu 4*18 tad domātu - kas tas par sū...
Tad nafig lieki sarežģīt dzīvi - tie kam vajadzēs - sapratīs...
gudrītis ibio..... un vēl agresīvi noskaņots
tas 18 pa nominaalu ir neslikc raadiitaajs a 4x60 bez straavas paarveidootaaja ir skaljsh pljurkshkjis 'a lja PAVASONIX '
tas taa , kas zin sapratiis , kas nezin- uzzinaas
visumā ļoti pat laba tā Alpine galva.
Lielākajai daļai plebeju izrādīsies šaize - nav treble un bass regulatoru... vienkārši nav.
parametrisko ekvalaizeri daudzi pat neatradīs, kur meklēt, jo lasīt instrukcijas nav latviešu stilā
tie, kam rūp skaņas kvalitāte droši šo aparātu novērtēs - un cena pat ļoti pievilcīga...
vish veel aug pagaidaam vinjam veel ir PIONEERR 4X60 + audiowox amplifinieris 4x500w + aktiivais subis Roadstenunwaid posms
Juriz izpārdošana