Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Tonētie stikli problēmas uz robežas

Mati Reģ.: 16.07.2001

Sveiki!

Vēlējos painteresēties, vai kāds nav saskāries ar problēmām, kas var rasties šķērsojot robežu, proti, braucot uz Lietuvu, ja a/m ir tonēti stikli, tai skaitā priekšējie sānu stikli.

Paldies!

1 2
Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

Tu pārkāp likumu, braucot ar tonētiem logiem. Tātad-problēmas var gadīties. Tev nerodas doma, ka problēmas būs braucot bez pases?? Ja nedrīkst,tātad nedrīkst. Tonētājs, *******.

pirdiens Reģ.: 22.09.2004
0 0 Atbildēt

Laiks tak silts! Nolaid lejā abus priekšējos sānu stiklus, un tā brauc!!

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

probleemas var rasties azj netiekot liidz robezjai

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

Mati rakstīja: Sveiki!

Vēlējos painteresēties, vai kāds nav saskāries ar problēmām, kas var rasties šķērsojot robežu, proti, braucot uz Lietuvu, ja a/m ir tonēti stikli, tai skaitā priekšējie sānu stikli.

Paldies!

esmu redzeejis, ka taadu paarkaapeejus vienkaarshi noshauj uz vietas

LABINAIS Reģ.: 22.07.2004
0 0 Atbildēt

DeaDMoroZZZ rakstīja:

Paldies!

kaa noshauj neesu redzeejis be esmu redzeejis kaa pie robezhas kasa pleeves nost itseviski pie vaacu robezhas tas esot aktuaali

kliks Reģ.: 27.07.2006
0 0 Atbildēt

DeaDMoroZZZ rakstīja:

jā jā un šauj caur tiem tonētajiem stikliem, lai būtu 2 vai pat 3 zaķi uzreiz!!!

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

pirdiens rakstīja: Laiks tak silts! Nolaid lejā abus priekšējos sānu stiklus, un tā brauc!!

Par šito Zadornovs arī runāja

0 0 Atbildēt

Nu skaidra lieta - pilns ar draudzīgiem padomiem. Tieši tas, ko man vajadzēja.

B&!n, neviena sakarīga clivēka nav, kas pateiktu KĀ ĪSTI IR?

Es lāga cilvēks iedošu uz Lieldienām mātei mašīnu, lai tā kaut kur aizbrauc, bet sanāks vēl jebļa ar kaut kādiem leišu robežsargiem. Vispār jāiesaka, lai nolaiž logus lejā un kaifo par pasakaino lietuvas spirgto gaisu un jāsaka "gerai, gerai". Citas aļternativas ņera.

0 0 Atbildēt

Mati, gana daudz probzu var buut arii netiekot liidz robezjai, pietiek uzkjerties uz kaada kashkjiigaaka vieteejaa CP

0 0 Atbildēt

Policijai nav ierīču, lai izmērītu manu logu gaismas caurlaidību. Ar to problēmas nav un nebūs. Šādas iekārtas nav arī robežsargiem. Viņi var prosta piečakarēties un paprasīt "atkārtoti apdrošināšanas polisi". Un vsjo.

pirdiens Reģ.: 22.09.2004
0 0 Atbildēt

No leišu robiem, tā pat kā no bitēm neko skaidri nevar zināt!

0 0 Atbildēt

Mati rakstīja: Policijai nav ierīču, lai izmērītu manu logu gaismas caurlaidību. Ar to problēmas nav un nebūs. Šādas iekārtas nav arī robežsargiem. Viņi var prosta piečakarēties un paprasīt "atkārtoti apdrošināšanas polisi". Un vsjo.

tu saki? tas labi, ka taa domaa

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

Mati rakstīja: Policijai nav ierīču, lai izmērītu manu logu gaismas caurlaidību. Ar to problēmas nav un nebūs. Šādas iekārtas nav arī robežsargiem. Viņi var prosta piečakarēties un paprasīt "atkārtoti apdrošināšanas polisi". Un vsjo.

ja teu tik ljoti patiik izveerst diskusijas ar valsts varas paarstaavjiem , tad ko tu krenjkji kjer , faaree tik uz preikshu peec jauniem piedziivojumiem un izbaudi CP pavadiibaa ,meerieriichu truukuma izraisiito , patiikamo excursioonu uz uz vieteejo TA staciju

primo Reģ.: 22.07.2002
0 0 Atbildēt

es, glīts puisis būdams, nekautrējos savu ģīmi rādīt citiem. tādēļ autam logi gaiši un dzidri kā rīta rasa. bet tiem nesmukajiem, gan, grūti. visu laiku jāslēpjās.

0 0 Atbildēt

primo rakstīja: es, glīts puisis būdams, nekautrējos savu ģīmi rādīt citiem. tādēļ autam logi gaiši un dzidri kā rīta rasa. bet tiem nesmukajiem, gan, grūti. visu laiku jāslēpjās.

Aga. Ugly pīpls visapkārt maskējās aiz tonētiem stikliem. )

0 0 Atbildēt

Varbūt es kļūdos, taču man sķiet, ka CP aparātu nav, pagaidām viņi stiklu tonējumu var izkontrolēt tikai veicot reidus sadarbībā ar CSDD, kam, loģiski, šādas mērierīces ir.

Un tante teica, ka itkā tiekot rīkots konkurss par šo ierīču iepirkšanu CP vajadzībām, bet kā jau uz Valsts pasūtījumu, tur daudz gribētāji un dažādas citas aizķeršanās. Tā kā tik drīz arī CP šie verķi nebūs.

Bet jautājums joprojām paliek neatbildēts - ko dara Leišu robežsargi, ja ir tonēti stikli!?!?

0 0 Atbildēt

aizbrauc, uzzinaasi ko leishu robezsargi dara ja ne robezsargi, tad leishu CP

0 0 Atbildēt

atkārtoju vēlreiz - esmu redzējis kā uz tumšajiem stikliem šauj. Vairākas reizes šauj

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Varētu vēl paprasīt, ko LT vai LV dod par slepkavību?

Pats zini, ka ne LV ne LT NEDRĪKST braukt ar tonētiem priekšējiem un priekšējiem sānu logiem. Tas, vai pieķers, vai sodīs, vai izspruksi jau ir nedaudz veiksmes jautājums.

mx_black Reģ.: 19.05.2004
0 0 Atbildēt

shogad esmu braucis ar toneetiem prieksheejiem saanu logiem gan uz ee, gan uz lt un uz robezhas probleemas nav bijushas.

par to eskorteeshanu uz TA: paprasiet TA darbiniekam, lai uzraada taa meeraparaata dokumentus un sertifikaaciju. Liepaajaa TA darbiniekiem taadu dokumentu nav, vienu manu chomu shitaa gribeeja cp izjaat, bet jams uzprasiija dokumentus

0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja:

DeaDMoroZZZ rakstīja: atkārtoju vēlreiz - esmu redzējis kā uz tumšajiem stikliem šauj. Vairākas reizes šauj

nu ko tik tu neesi redzējis....dunduks....

ka tik uz pašu nešauj dēl pārlieku neveselīgās ziņķāres

Pe eN !

0 0 Atbildēt

mx_black rakstīja: shogad esmu braucis ar toneetiem prieksheejiem saanu logiem gan uz ee, gan uz lt un uz robezhas probleemas nav bijushas.

par to eskorteeshanu uz TA: paprasiet TA darbiniekam, lai uzraada taa meeraparaata dokumentus un sertifikaaciju. Liepaajaa TA darbiniekiem taadu dokumentu nav, vienu manu chomu shitaa gribeeja cp izjaat, bet jams uzprasiija dokumentus

Nu paldies, vismaz viens puslīdz sakarīgs posts pa visu šo laiku.

Par eskortēšanu - vai tad viņi maz to drīkst darīt, es domāju CP? Paprasa vad. apl., reģ. apl. un apdrošinšānas polisi vai apskatās uzlīmi, dzēris neesi, ar papīriem viss kārībā un brauc kaut vai ar kartoniem logu vietā. Kāda vēl braukšana uz CSDD? Un ko, ja tas notiek 03:00 naktī? Gaida līdz nākamās dienas 08:00 vai auto atsavina un pašu iemet Stabenē?

Uh, nu gan...

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

ir taadi atbaidosha paskata cilveeki , kuriem VAJAGA taas pljonkas un punkc . un laj toksh 3,14shaas ar tiem CP un robinjiem .

mx_black Reģ.: 19.05.2004
0 0 Atbildēt

smonG rakstīja: pēc tam vari iet pie augstākstāvošā vai uz administratīvo tiesu...

shajaa gadiijumaa buus uz tiesu.

RLaguna Reģ.: 30.10.2006
0 0 Atbildēt

DeaDMoroZZZ rakstīja:

Paldies!

Ja dabūsi labu advokātu tad varbūt tiksi cauri ar trīs gadiem cietumā.

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti