Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

konsultaacija

jautrais Reģ.: 31.01.2007

Varbuut kaads vareetu pastaastiit kaut ko vairaak par shiis markas auto audi A-3, degvielas pateerinju, auto remonta izmaksas utt. nav naacies saskarties ar shiis markas auto bet gribas iegaadaaties 1997-200 gada auto ar dzineeja tilpumu 1,6-2,00. interesee kaadas ir biezhaakaas probleemas ar shaa auto modeli.

ieprieksh pateicos.

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

parocies pa vwmotion.lv A3 tas pac G4 vien ir , man i 98' G4 TDI , 220kkm , nekas baiss pa shiem 9gadiem nau noticis , xadene ilgspeeleejosha un izturiiga , TDI laps , par penciinemotooriem gan neko nazinu .

tunos Reģ.: 20.07.2004
0 0 Atbildēt

man ir Audi A3 1,9 tdi - neka slikta nevar teikt--prieks par piekari-neka sarezggita, tachu nesen nacas nomainit stures stieni, stabilizatora atsaites, un vel kautko-bet tas tiiri normali muusu celjiem

paterins ar oki--kadi 5,5 l braucot normali-protams apdzenot tos kuri brauc uz 90

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

tunos rakstīja: man ir Audi A3 1,9 tdi - neka slikta nevar teikt--prieks par piekari-neka sarezggita, tachu nesen nacas nomainit stures stieni, stabilizatora atsaites, un vel kautko-bet tas tiiri normali muusu celjiem

paterins ar oki--kadi 5,5 l braucot normali-protams apdzenot tos kuri brauc uz 90

Un cik Tu par sho remontu samaksaji?

0 0 Atbildēt

Stuures atsaiti gan jau maniija ne reiku

0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:

tunos rakstīja: man ir Audi A3 1,9 tdi - neka slikta nevar teikt--prieks par piekari-neka sarezggita, tachu nesen nacas nomainit stures stieni, stabilizatora atsaites, un vel kautko-bet tas tiiri normali muusu celjiem

Un cik Tu par sho remontu samaksaji?

kopaa ar darbu kaadi 60 Ls

krishus Reģ.: 06.05.2006
0 0 Atbildēt

Tikko 2000.g. 1.6 benzīnniekam sabira reduktors ta ka kārbā caurums, kārba b/u grūti atrodama un cenas 300....450 Ls.

Sanaca laikam sabaidīt, bet geda laikā pa LV ceļiem (50tk km) tā arī vienīgā šaize, pagaidām pat hadene nav aiztikta

0 0 Atbildēt

krishus rakstīja: Tikko 2000.g. 1.6 benzīnniekam sabira reduktors ta ka kārbā caurums, kārba b/u grūti atrodama un cenas 300....450 Ls.

Sanaca laikam sabaidīt, bet geda laikā pa LV ceļiem (50tk km) tā arī vienīgā šaize, pagaidām pat hadene nav aiztikta

taa cena ir b/u kaarbai jeb jaunai??

0 0 Atbildēt

nu riktiigs jautrais buutu feini pa 300-400ls ieguut jaunu kaarbu

0 0 Atbildēt

Marchiks , tas nau nekaads KUU , tas ir foormoushens , kaa Golpam

0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja: nu riktiigs jautrais buutu feini pa 300-400ls ieguut jaunu kaarbu

man jau nav nekaadas sajeegas cik tad taa kaarba maksaa, ja jau tu zini tad jau vareeji pateikt lai vismaz buutu orientieris)) runa iet par mehaanisko ne jau automaatu.

0 0 Atbildēt

Ja nenokausi pats waj nebuusi 'ieberzies' ,tad kaarba nau taa raksturiigaakaa shaize A3 .

Vienkaarshi panjem noluukoto subjektu , izdzen caur servisu lai izcheko , ja pats neko daudz nejeedz un ja maisteri atziist par labu esam , peerc tik nost un brauc wessels

nenojaac A3 ir laba ziimola priimaa autinjsh

0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja: Ja nenokausi pats waj nebuusi 'ieberzies' ,tad kaarba nau taa raksturiigaakaa shaize A3 .

Vienkaarshi panjem noluukoto subjektu , izdzen caur servisu lai izcheko , ja pats neko daudz nejeedz un ja maisteri atziist par labu esam , peerc tik nost un brauc wessels

nenojaac A3 ir laba ziimola priimaa autinjsh

Paldies.

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

A3 jau i sievieshauto, ne?

krishus Reģ.: 06.05.2006
0 0 Atbildēt

Kamikadze rakstīja: A3 jau i sievieshauto, ne?

Protams, riktīgi veči brauc ar KamAZ

0 0 Atbildēt

krishus rakstīja:

Protams, riktīgi veči brauc ar KamAZ

kamaz taads pushelju kaarinjsh tik i , iistiem vechiem autoo saakas ar belazu

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Protams, ka tas ir sieviešu auto! Man viena klasesbiedrene tikko nopirka Audi-A3 un izlika sava skaistā, jaunā auto bildi iekš draugiem.lv.

martinello Reģ.: 15.03.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Protams, ka tas ir sieviešu auto! Man viena klasesbiedrene tikko nopirka Audi-A3 un izlika sava skaistā, jaunā auto bildi iekš draugiem.lv.

nu dumš, kas dumš

Reģ.: 01.11.2024
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Un meriva tad ir kas, geju auto?? Tu fan, toč esi dornis, ne cilvēks. Riktīgs tūdaliņš ar norautu jumtu.

0 0 Atbildēt

interesanti un kursh tad nav sievieshu autinsh???))) man skjiet ka tagad dailjais dzimums vaalee ar visu kuram vien ir ko pagriezt un paraustiit))

0 0 Atbildēt

nu tad pasaki kaas auc , lai varam A3 ieveerteet ieksh druzja.lv

Lasītākie raksti

Jaunie raksti