ieprieksh pateicos.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ieprieksh pateicos.
paterins ar oki--kadi 5,5 l braucot normali-protams apdzenot tos kuri brauc uz 90
tunos rakstīja: man ir Audi A3 1,9 tdi - neka slikta nevar teikt--prieks par piekari-neka sarezggita, tachu nesen nacas nomainit stures stieni, stabilizatora atsaites, un vel kautko-bet tas tiiri normali muusu celjiem
paterins ar oki--kadi 5,5 l braucot normali-protams apdzenot tos kuri brauc uz 90
Un cik Tu par sho remontu samaksaji?
AutoNets rakstīja:
tunos rakstīja: man ir Audi A3 1,9 tdi - neka slikta nevar teikt--prieks par piekari-neka sarezggita, tachu nesen nacas nomainit stures stieni, stabilizatora atsaites, un vel kautko-bet tas tiiri normali muusu celjiem
Un cik Tu par sho remontu samaksaji?
kopaa ar darbu kaadi 60 Ls
Sanaca laikam sabaidīt, bet geda laikā pa LV ceļiem (50tk km) tā arī vienīgā šaize, pagaidām pat hadene nav aiztikta
krishus rakstīja: Tikko 2000.g. 1.6 benzīnniekam sabira reduktors ta ka kārbā caurums, kārba b/u grūti atrodama un cenas 300....450 Ls.
Sanaca laikam sabaidīt, bet geda laikā pa LV ceļiem (50tk km) tā arī vienīgā šaize, pagaidām pat hadene nav aiztikta
taa cena ir b/u kaarbai jeb jaunai??
TDIOTS rakstīja: nu riktiigs jautrais buutu feini pa 300-400ls ieguut jaunu kaarbu
man jau nav nekaadas sajeegas cik tad taa kaarba maksaa, ja jau tu zini tad jau vareeji pateikt lai vismaz buutu orientieris
)) runa iet par mehaanisko ne jau automaatu.
Vienkaarshi panjem noluukoto subjektu , izdzen caur servisu lai izcheko , ja pats neko daudz nejeedz un ja maisteri atziist par labu esam , peerc tik nost un brauc wessels
nenojaac A3 ir laba ziimola priimaa autinjsh ![]()
TDIOTS rakstīja: Ja nenokausi pats waj nebuusi 'ieberzies' ,tad kaarba nau taa raksturiigaakaa shaize A3 .
Vienkaarshi panjem noluukoto subjektu , izdzen caur servisu lai izcheko , ja pats neko daudz nejeedz un ja maisteri atziist par labu esam , peerc tik nost un brauc wessels
nenojaac A3 ir laba ziimola priimaa autinjsh
Paldies.
Kamikadze rakstīja: A3 jau i sievieshauto, ne?
Protams, riktīgi veči brauc ar KamAZ
krishus rakstīja:
Protams, riktīgi veči brauc ar KamAZ
kamaz taads pushelju kaarinjsh tik i , iistiem vechiem autoo saakas ar belazu ![]()
![]()
![]()
Protams, ka tas ir sieviešu auto! Man viena klasesbiedrene tikko nopirka Audi-A3 un izlika sava skaistā, jaunā auto bildi iekš draugiem.lv.
VWfans rakstīja:
Protams, ka tas ir sieviešu auto! Man viena klasesbiedrene tikko nopirka Audi-A3 un izlika sava skaistā, jaunā auto bildi iekš draugiem.lv.
nu dumš, kas dumš![]()
VWfans rakstīja:
Un meriva tad ir kas, geju auto?? Tu fan, toč esi dornis, ne cilvēks. Riktīgs tūdaliņš ar norautu jumtu.
interesanti un kursh tad nav sievieshu autinsh???
))) man skjiet ka tagad dailjais dzimums vaalee ar visu kuram vien ir ko pagriezt un paraustiit
))
nu tad pasaki kaas auc , lai varam A3 ieveerteet ieksh druzja.lv ![]()