- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Resume: pie ilgākas stāvēšanas, visticamāk, nav nekas slikts, ja ieliek N, it īpaši vecākām mašīnām, kuru kārbas pirms 10-15 vēl nebija tik "gudras" kā mūsdienās.
Vieniigi mazliet `besii` araa tas, ka stavot uz vietas D rezimaa ir jutama vibracija mazliet, bet taa jau laikam ir konkretaa auto probleema
Katraa zinjaa varu piekrist, ka jo mazaak raustiisi automatu, jo ilgaak kalpos!
Yukki rakstīja:
tātad automāti joprojām sux...
Tev gadījumā nav dēls? Es te pirms pāris nedēļām redzēju Spicē vienu tādu ģimenīti pastaigājamies - tur bija novietots apskatei WV Tuareg, pieskrien sīkais klāt, nu, augumā tāds, kas knapi vispār var ieskatīties tai tuaregā iekšā, ieskatās un paziņo pa visu veikalu - "Automāts! S.ū.d.s!" ![]()
tuncis rakstīja:
Yukki rakstīja:
tātad automāti joprojām sux...
Tev gadījumā nav dēls? Es te pirms pāris nedēļām redzēju Spicē vienu tādu ģimenīti pastaigājamies - tur bija novietots apskatei WV Tuareg, pieskrien sīkais klāt, nu, augumā tāds, kas knapi vispār var ieskatīties tai tuaregā iekšā, ieskatās un paziņo pa visu veikalu - "Automāts! S.ū.d.s!"
![]()
![]()
dēls man ir, bet vēl pa lielveikaliem pats apkārt neskraida
. Pie tam neesmu automātu nīdējs, vienkārši pagaidām dodu priekšroku manuālajai kārbai.
gonzalless rakstīja:
Vieniigi mazliet `besii` araa tas, ka stavot uz vietas D rezimaa ir jutama vibracija mazliet, bet taa jau laikam ir konkretaa auto probleema
Prieks dzirdēt, ka man ne vienam tāda problēma
Personīgi es močīju pa taisno no D uz R bez nekādām starpā esošiem neitrālajiem (N). Vienkārši pagaidu, kad kārbai rodas saķere ar attiecīgo robu un bremžu pedāli laižu vaļā.
Gribat teikt, ka būšu tomātu servisu pastāvīgais klients? ![]()
Nepārsniedzot 3000 apg/min krustojumos vienmēr pirmais.
Uggga rakstīja:
gonzalless rakstīja:
Prieks dzirdēt, ka man ne vienam tāda problēma
www.iauto.lv/...
Nu ja! Nekas tā neiepriecina, kā ziņa, ka citiem neveicas.
![]()
elf rakstīja: Nav automāts,nav auto. Pretiniekiem iesaku pamēģināt.
Nepārsniedzot 3000 apg/min krustojumos vienmēr pirmais.
tu tagad lielies, ka tavā ciemā tev vienīgajam ir automāts?!
![]()
Fridrihs rakstīja: Vai kāds man varētu atkārtot par to ātrumu pārslēgšanu no D uz R, un otrādāk.
Personīgi es močīju pa taisno no D uz R bez nekādām starpā esošiem neitrālajiem (N). Vienkārši pagaidu, kad kārbai rodas saķere ar attiecīgo robu un bremžu pedāli laižu vaļā.
Gribat teikt, ka būšu tomātu servisu pastāvīgais klients?
Es daru tieši tā pat
Fridrihs rakstīja: Vai kāds man varētu atkārtot par to ātrumu pārslēgšanu no D uz R, un otrādāk.
Gribat teikt, ka būšu tomātu servisu pastāvīgais klients?
Pa taisno jau laikam 95% liek. Manuprāt pietiek ar Tevis minēto pauzīti, lai kārba paspēj "saķerties". Nevajag likt no ripojoša autiņa pretējā robā un nevajag spiest gāzi, kamēr vēl nav "saķēries". Tā mēs vienam darba autiņam diezgan sačakarējām kārbu, ar kuru vēlāk mierīga uzsākšana bija diezgan problemātiska - vai nu sanāca sitiens (kad ielec robā), vai kaucoši riteņi, vai abi kopā ![]()
No D uz R un atpakaļ - ar izjūtu un būs OK... Lai nesanāk sitiens. Pa vidu der bremzīte....
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20