vajag info - Jaguar S-Type !??!

user Reģ.: 19.06.2002

lieta tāda - doma pirkt Jaguar S-Type ~2001 gada.

kādas atsauksmes?

Rīgā daudz servisi, kuros tos remontē? un vai nav tā, ka aizvedu uz servisu nomainīt kaut kādas tilta bukses un jāgaida pusgads, kad atkal tikšu pie mašīnas?

kādas remontu un rezerves daļu cenas?

kas parasti nobrūk un vai arī ir kaut kas, kas nekad nenobrūk?

kā ar patēriņu 3.0 un 4.0 dzinējiem?

 
1 2
Master_D Reģ.: 29.09.2004
0 1 Atbildēt

Remontē Jaguārus tikai Jaguārijā, pie mums ne, nav tik gudru un biezu speciālistu.

Un pakaļējā tilta bukses tiem neražo tāpat vien, tikai uz pasūtījuma pamata tas notiek. Ja nojūk, Meistārs dod pasūtījumu, Bukšu Džeks kurina katlu, kausē gumiju, zvana Džonam, lai virpo apaļumus...nu, process tur garš.

Nez vai vajag pirkt tik sarežģītu dampi......pie tam, ja pat nezini, kā ar to var pabraukt.

Ierāmēt un pielīmēt pie sienas.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Vasja no tanku gumijas uztaisīs bukses pat maybacham. Un kas tad ir jaguārs - fords. Un fordu jau remontē uz katra stūra.

edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

Man Jaguāram (00 xjr vecais labais kompresormotors) nojuka termostats (vienīgais, kas pa gadu nojucis). Jaguar centrā par to mēslu prasīja 70lvl. ghgh. Protams tā nav liela nauda, bet zinot, ka tas metāla gabals maksā max 15-20 lvl tad noskaidroju, ka identisks nāca vecā MB dīzeļbusā kantainajā 308 . Iegādājos 22:00 grosā pa 9lvl un nomainījām paši pa 10min jo atrodas viegli pieejamā vietā. Jaguar centrā šī termostata nomaiņa ar pašu detaļu noteikti maksātu vismaz 200lvl jo vēl taču tosoliņš biš jāpielej pa 10lvl/litrā utt Ja neesi pilnīgs muļķis tad nav tik traki ar to Jaguāru imo. Bet nu anyway labāk iesaku BMW jo ir daudz reiz vairāk vietu kur remontēt un detaļu pieejamība. Tas viss protams po, ja pērk jaunu auto.

Vienkārši ir sajūta, ka Jaguar centrs vēlas atsist uz detaļām un servisu nenormālāko kāpostu jo tas nav tik izplatīts auto un nav tāda noieta, bet servisam un salonam tak jādzīvo kaut kā... Esmu ko līdzīgu dzirdējis arī no citiem. Uzcenojums kosmisks. Iespējams kļūdos.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 1 Atbildēt

gandrīz katrā 3.ajā topikā, lai tas vai par kādu tēmu -"a labāk tomēr bembi" un "a es ar savu merivu"..

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti