[Automobīlistu un Velosipēdistu attiecībās рideri ir abas puses...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Es braucot ar auto cienu velopēdistus, kas brauc korekti un prognozējami, pērējie ^%#%^&*(.
Pats arī bieži braukāju ar velo, bet ja ir iespēja braukt pa ietvi, uz ielas nelienu.
Pret gājējiem (arī suņiem un kaķiem) labi darbojas velo taurīte
es uz velo cienu autobrauceejus, un bez acu kontakta nemaz nelienu skjeersot masiinai celju, kaa arii izvairos no lielajaam magjistraaleem, izmantojot velocelinjus, parkus pat pagalmus.ir OK
Centrs-vecmiilgraavis 55 minuutes.par 10 minuuteem ilgaak kaa ar masiinu.
P.N-
es gan izveelos cieto raami.....tie amartinji tomeer slaapee minienu, un ar pakaljeejo ami var pa riekstiem atrauties, leekaajot pa apmaleem
Pagājušo vasaru velo lietoju ikdienā. No mājas līdz tālaika darbam 7 minūtes. Atpakaļ tik pat.
Ar kājām kādas 20-25.
Ar sabtrans ~40 (dēļ korķa uz Slāvu tilta).
Ozz rakstīja: es uz velo cienu autobrauceejus, un bez acu kontakta nemaz nelienu skjeersot masiinai celju, kaa arii izvairos no lielajaam magjistraaleem, izmantojot velocelinjus, parkus pat pagalmus.ir OK
Centrs-vecmiilgraavis 55 minuutes.par 10 minuuteem ilgaak kaa ar masiinu.
... un mēle kā rôzā šlipse pār plecu!
es ričuku tikai uz paģirām(spēcīgām, kad promiles meibī ir) izmantoju, lai uz darbu tiktu
Velo
visvairāk praideru ir starp gājējiem. ja gājejs velkas pa trotuāru, kur tev jābrauc, tad obligāti pa vidu. piestreipuļodams uz abām pusēm.