un vēl "Skypine" ir baigais "Alpine" ... Tip, līdzība ir, gan jau tauta pavilksies.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
un vēl "Skypine" ir baigais "Alpine" ... Tip, līdzība ir, gan jau tauta pavilksies.
Kur pārdevēja argumenti
Argumentu nav - būs vien jālieto pašam vai jātirgo caur SS.lv ...
Ja gribas salidzinat - UK shopaa brivi var dabuut shadu te : www.halfords.com/...
Jaunas cenas LCD maģiem:
7 collu motorizēts ekrāns, 16:9
DVD/VCD/SVCD/CD/MP3/CD-R/JPEG/DIVX
Iebūvēts TV uztvērējs
FM radio
Tālvadības pults
45*4 vatu max. Jauda
2 ekrāni
Iespēja pieslēgt atpakaļskata nakts redzamības kameru(20 Ls)
Video izeja un ieeja
1 DIN
Cena 220Ls
vēl bildes: www.bildez.lv/...
===
7 collu motorizēts skārienjūtīgs ekrāns, 16:9
DVD/VCD/MP3/CD-R/CD-RW/MPEG4
USB ieeja
Iebūvēts TV uztvērējs
FM radio
45*4 vatu max. Jauda
2 ekrāni
Iespēja pieslēgt atpakaļskata nakts redzamības kameru(20 Ls)
Video izeja un ieeja
1 DIN
AUX in
Iespēja pieslēgt GPS
Cena 270 LS
Vēl bildes: www.bildez.lv/...
Tel nr. 26522220 vai emils_s@inbox.lv
Cenas jaunas, bet kvalitāte tā pati vecā....
un pilnīgi nekādas garantijas....
varbūt kāds ir redzējis i-netā pārdodam dvd atskaņotāju ar iespēju pieslēgt gps, bet bez monitora?
garausis rakstīja: varbūt kāds ir redzējis i-netā pārdodam dvd atskaņotāju ar iespēju pieslēgt gps, bet bez monitora?
..neredzēju.
Pārdodu sev no štatiem pirktu, bet tā arī nekad neuzstādītu (mašīnu ta sasitu ) 4" DVD/VCD/MP3/CD/JPG/USB/DivX...u.t.t. automaģi ar noņemamu paneli, TV un RDS/EON radio (Eiropas un ASV sistēmām). Parastai 1DIN maģa vietai. Nav ārēju (tipa HideAway) bloku - viss maģa korpusā. Marka: INNOVATEK. Cena: 200 Ls
P.S. Spečuki no SIA "Koferis" uzmeta aci un secināja, ka tas pats pionieris vien ir, tikai ar INNOVATEK marku (tipa salikts tajā pašā rūpnīcā, bet netiek laists zem lielā vārda marketinga).
Piemirsu pateikt, ka arī BlueTooth handsfree tam ir iebūvēts.
Un skārienekrāns, protams...
ķīnieši adadis botas arī ražo tajā pašā rūpnīcā kur adidas
Pioneer ir Pioneer un Alpine ir Alpine un hyundai ar "mersha diizeli" nav mersis..
endr4 rakstīja: Pioneer ir Pioneer un Alpine ir Alpine un hyundai ar "mersha diizeli" nav mersis..
Tā vi'š i'...
Ja būtu kādam DIN 2, tad gan es paņemtu. Tīri lai caumuru panelī aiztaisītu.
Ja būtu kādam DIN 2, tad gan es paņemtu. Tīri lai caumuru panelī aiztaisītu.
Man mētājas no uscara oriģīnālais kasešu/cd maģis bez pielietojuma mājās - iemesls - cd lasa ar baigām grūtībām. Atdošū par visīti. Protams rekomendēju labāk Sia "Autobass" nopirkt labāk smuku mellu zaglušku par padsmit latiem, ar kuras palīdzību ielikt normālu 1 din maģi, un izskatīsies kā no rūpnīcas.
Paldies. Bet neder man zagluška. Un arī šī gadsimta uscar maģīši neder. Dēļ tā apstākļa, ka mans drapaks ir pērnā gadsimta 70-to gadu ražojums. Negribu piesmiet interjeru. 7' skārienjūtīgais, ar iespēju ielikt wallpaperu, būtu ok. Bet laikam tas būs jāvelk šurp no USA. Es pat pārmaksāt būtu ar mieru, bet tepat pa fikso nopirkt.
nu ta uzsit skaideni vai sarūsējuša skārda gabalu. būs atbilstoši interjeram
McJanis rakstīja: Paldies. Bet neder man zagluška. Un arī šī gadsimta uscar maģīši neder. Dēļ tā apstākļa, ka mans drapaks ir pērnā gadsimta 70-to gadu ražojums. Negribu piesmiet interjeru. 7' skārienjūtīgais, ar iespēju ielikt wallpaperu, būtu ok. Bet laikam tas būs jāvelk šurp no USA. Es pat pārmaksāt būtu ar mieru, bet tepat pa fikso nopirkt.
Varu piedavaat 2 din pats pirku, firma ORIS , bet taa arii masinaa neieliku dvd, tv protams arii GPS pieslegt un vel visadas lietas ja ir interese, tad nr 29386699
To Anonimikis: Pac sev sarūsējušu skārdu uzsit! Mans drapaks nav no skārda taisīts, atšķirībā no viena otra...
To Cullmann: Zvanu jaf!
LCD auto magnetafoni