Shiirs rakstīja:
nafigators rakstīja: Šitiem pedariem naher priekšā pa mēmajiem jādod...
Dabīgā atlase, pārs nositīsies, pārējie pie prāta nāks un šeku reku mociklistu uz ielām vairs nav! Vai vismaz brauks kā pienākas, ja ne stroga pēc CSN, tad vismaz pēc elementāras cieņas normām. Nejau jūs esat tie, kas uz masu var paņemt, ja kas....
mani viens gribeeja shitaa paarmaaciit, bet tu pats sev kakas tikai sataisiisi. tjipa izbraucu caur joslaam un pielienu visiem priekshaa. itkaa netrauceeju ne vienam, jo kad iedegas dzeltenais es jau esmu gabalaa. bet nee, vienam amplim no priekshaa staavoshiem ljoti nepatika kaa es izdaru, kaut gan reaali es nevienam netrauceeju. vinsh man dzinaas pakalj, nokjera, piebrauca priekshaa un iebremzeeja. es protams arii sabremzejos, pec tam iedevu ruchkaa un apdzenot ar slaidu kaajas veezienu vinja vecaa mersha spogulis atdaliijaas no durviim un tad protams ruchka lidz galam un pec 5 sekundem visuvarenais mersists ir taalu taalu spogulii redzams - mazs melns nieciigs punktins. pilniiga nulle (un palicis bez spogulja).
taka apdomajiet vai motociklisti jums reaali traucee. un ja arii traucee, tad var paraadiit faku, uztaureet. BET NEKAD NEBREMZEEJIET PRIEKSHAA. Jo es zinu, ja tur pagadiisies smiltis vai puteklji uz celja, es iestadiishu vainu tam prieksha braucoshaam pakaljaa vainu nozhaushu uz muti. un to zinot es kljustu ljoti ljoti dusmiigs un savu agresiju izgaazhu uz "paarmaaciitaaja" spoguljiem.
Par spoguli tev noveicās un tas džeks mīslis bijis. Neaizgonkosi tik ātri, lai V/N nepiefiksētu. Neatrausies uzreiz, atrausies vēlāk!
2) Ja es braucu uz 50 un tu no aizmugures uz 150 un nedod dievs man tiktiešām nāktos nodot pa mēmajiem, varēsi spoguļus pie Antona debesīs lauzt. Pat 150 nevajag. Uz Baronenes 1reiz viens baikers uz kaukādiem ~50 lidojis pāri kapotam, spranda lauzta un kirdikt uz vietas....
es nebraucu uz 150. pilseetaa maksimali 100. un tikai tad ja ir brivs. ja ir plusma, tad braucu kadi +10 salidzinot ar paareejiem. es man liekas rakstiju ka taja reize kad palidoja tam amplim tas spogulis es izbraucu sastreegumam pa vidu. visa rinda staaveeja. leenaam un mieriigi uz kaadi 20 km/h un nostajos rindai priekshaa. tas vaitad irkautkas slikts? traucee kaadam? kaveju satiksmi? neredzu iemeslu kaadu paarmaaciit shajaa gadiijumaa.
Shiirs rakstīja: es nebraucu uz 150. pilseetaa maksimali 100.
Jā, te pat nav par ko diskutēt, tu esi pelnījis ordeni, jo nebrauc pilsētā vairāk kā limitsx2.
Shiirs rakstīja: es nebraucu uz 150. pilseetaa maksimali 100. un tikai tad ja ir brivs. ja ir plusma, tad braucu kadi +10 salidzinot ar paareejiem. es man liekas rakstiju ka taja reize kad palidoja tam amplim tas spogulis es izbraucu sastreegumam pa vidu. visa rinda staaveeja. leenaam un mieriigi uz kaadi 20 km/h un nostajos rindai priekshaa. tas vaitad irkautkas slikts? traucee kaadam? kaveju satiksmi? neredzu iemeslu kaadu paarmaaciit shajaa gadiijumaa.
A pašam nekrīt uz nerviem mašīnā sēdēt un skatīties uz tādu lavierējošu ībli - apskrāpēs/neapskrāpēs, nolauzīs spoguli/nenolauzīs? Sūdi ta tev, bet jepļa tāpat....
Sinn rakstīja:
Jā, te pat nav par ko diskutēt, tu esi pelnījis ordeni, jo nebrauc pilsētā vairāk kā limitsx2.
Noteikti, ka nemaz i ātrāk neiet

Citādi būtu x3/x4
A tā sotaks uz tiltiem un pie 70 uz pulksteņa normāla lieta...
Sinn rakstīja:
nesmiidini tautu un esi reaals
gribu redzet ka tu brauc uz 50 pilseetaa. tur kur ir 50, tur pluusma iet uz 70, tur kur ziime 70, tur uz 90. varbut 7dienas kads pa brivibas ielu rulle uz tiem 50, bet darbadienaas 70-80. tas ir fakts un tur nemaz nav ko strideties.
nafigators rakstīja:
Shiirs rakstīja: es nebraucu uz 150. pilseetaa maksimali 100. un tikai tad ja ir brivs. ja ir plusma, tad braucu kadi +10 salidzinot ar paareejiem. es man liekas rakstiju ka taja reize kad palidoja tam amplim tas spogulis es izbraucu sastreegumam pa vidu. visa rinda staaveeja. leenaam un mieriigi uz kaadi 20 km/h un nostajos rindai priekshaa. tas vaitad irkautkas slikts? traucee kaadam? kaveju satiksmi? neredzu iemeslu kaadu paarmaaciit shajaa gadiijumaa.
A pašam nekrīt uz nerviem mašīnā sēdēt un skatīties uz tādu lavierējošu ībli - apskrāpēs/neapskrāpēs, nolauzīs spoguli/nenolauzīs? Sūdi ta tev, bet jepļa tāpat....
tu ar moci pac brauc? to tachu var redzeet kur var izliist un kur nevar. ja nevar tad nelien, ja var tad lien. un vienmer ir iespeja ar mashinu mazliet vel padot celju mocim, ja redz spogulii ka sis ripinas cauri sastreegumam. un padomaa par to, ka tas iiblis kursh ripinaas cauri noziimee - 1 dzelzs kaste tev priekshaa. kas savukart noziimee varbut vienu sarkano gaismu nestavet lieki pie luksofora. jums loshiem mocistus vajadzetu atbalstit nevis aptirst, jo mes esam tie kas mazina sastregumus rigas ielaas.
Shiirs rakstīja:
nesmiidini tautu un esi reaals gribu redzet ka tu brauc uz 50 pilseetaa. tur kur ir 50, tur pluusma iet uz 70, tur kur ziime 70, tur uz 90. varbut 7dienas kads pa brivibas ielu rulle uz tiem 50, bet darbadienaas 70-80. tas ir fakts un tur nemaz nav ko strideties.
Paga, kas par atmazkām? Teici 100, tad 100, nekuj tagad ta kā tādai bābai stāstīt par brīvības ielas sastrēgumiem.
tu ar moci pac brauc? to tachu var redzeet kur var izliist un kur nevar. ja nevar tad nelien, ja var tad lien. un vienmer ir iespeja ar mashinu mazliet vel padot celju mocim, ja redz spogulii ka sis ripinas cauri sastreegumam. un padomaa par to, ka tas iiblis kursh ripinaas cauri noziimee - 1 dzelzs kaste tev priekshaa. kas savukart noziimee varbut vienu sarkano gaismu nestavet lieki pie luksofora. jums loshiem mocistus vajadzetu atbalstit nevis aptirst, jo mes esam tie kas mazina sastregumus rigas ielaas.
Pieminekli tev vajag, pieminekli!
Kādreiz braukāju, bet tagad nu pasarg dies kāpt virsū... Ta labāk ar kājām ( un ar nav ne propkās jāstāv, ne jācīnas par cieņu vai savu taisnību ).
Gana labi var atgāzt arī ar mašīnu. Plus vēl lietus po, grants (smiltis) po u.c. Turklāt ar auto braukt ir atpūta, var kuli pakasīt, degunu paurbināt, sievai kājas pamasēt, tauriņus paskaitīt, pa telefonu patirst un pat iauto pasēdēt caur wirelesu.... Es nekur nesteidzos un spēju izplānot savu maršrutu/laiku tā lai propkās nav jāsēž. A jūs, mociklisti, sēžat na čihu, iekrampējušies stūrē bez jebkādām extrām un domājat, ka baigi krutjiki esat... Da nu jūs nah....