runājot par AMWAY sektu - vienreiz viena famīlija gribēja mani pārliecināt, ka baigi labie produkti - redz, makaronus ēdam speciālos, maksā 2Ls paciņa, bet tas nekas, jo paēdam no vienas paciņas visa ģimene, jo baigi uzbriest, un pats galvenais, ka viņi ir veselīgi, jo nav taisīti kā parastie makaroni no kviešu miltiem, bet no mannas.
Pēc tam sāku domāt kas tad ir manna - izrādās ka mannu taisa no kviešiem
Mees visi eedam desu, kura sastaav paarsvaraa no sojas....
vai dzeram kokčikus, kuru garsas iipatniibas liecina, ka ir klaatbuutne ne paaraak kvalitatiivam spirtam , suudiiigam uudenim un veselai cupai paartikas konservantu
Ozz rakstīja: Mees visi eedam desu, kura sastaav paarsvaraa no sojas....
vai dzeram kokčikus, kuru garsas iipatniibas liecina, ka ir klaatbuutne ne paaraak kvalitatiivam spirtam , suudiiigam uudenim un veselai cupai paartikas konservantu
Bet galvenais kaa tas viss tiek pasniegts
tev IR tas kvalitatīvais spirts?????
padalies
Nav
Bet LB izstraadaajumi taadi kaa "Margarita" un "rum&cola" reizeem peec taada fuuzelja garso.
pinguin rakstīja: runājot par AMWAY sektu - vienreiz viena famīlija gribēja mani pārliecināt, ka baigi labie produkti - redz, makaronus ēdam speciālos, maksā 2Ls paciņa, bet tas nekas, jo paēdam no vienas paciņas visa ģimene, jo baigi uzbriest, un pats galvenais, ka viņi ir veselīgi, jo nav taisīti kā parastie makaroni no kviešu miltiem, bet no mannas.
Pēc tam sāku domāt kas tad ir manna - izrādās ka mannu taisa no kviešiem
jaa vot tagad atcerejos ari par makaroniem tas ir vienkarshi pepec ka tur vinjiem skalo smadzeni. un tjipa ir tur semenari 6dienas, kur visadi laukji saskrien un tad vinjiem tur skalo smadzenes. un pats labakais ka tie dornji arii notic tam visam.
Ja un velviens ir FITLINE smadzeņu skalotajs.Reiz biju uz vienu tadu seminaru nu ņirga nak ka to visu pasniedz.Deva dzert tadas sulas ko no pulvera sajauc ar udeni,esot dabigas.Es teicu ka man ir alerģija pret krasvielam un vai drikstu viņu dzert tad saka ristities nezinaja ko atbildet(nav man nekadas alerģijas);0
ja kaut viens no chetriem punktiem nau korekc , nauda veejaa , tjipa 'sam durak' .
+gaiši zīls krekls
tas ar un , uj , gandriiz aizmirsu -laivu !!!! laivai ariidzan ir jaabuut ( a bildee tam urljikam ta nebij ) citaadi iisc urla powerplusotaajs ta nesanaak tik taac puskoka leeceejs
Power Plus MPG
ir kāds - kādi cilvji, kas ir izmēģinājuši degvielas biokatalizatoru Power Plus MPG savoa auto? kādas atsauksmes? vai ir 10-40% degvielas ekonomija?