rudens68 rakstīja:
nakujators rakstīja: Pastāstiet lūdzu par draugiem, kuri uz MAC, piemēram, NFS spēlē
Un kas MAC'ā ir tāds, ko nevar izdarīt ar parastu PC
Ar datoru esmu uz JŪS tā kā nezinu kas ir NFS.
Un spēlītes viņi nespēlē (nu man tā šķiet)
Kas liek tā jūsmot par Mac nepateikšu , kā jau noprati nekādi programētāji , datorgrafiķi viņi nav ,nu patiešām nezinu kpēc mac ,man pat pašam intresē kāpēc tieši mac ,jo kautkad tuvākā laikā pašam vajadzēs klepjdatoru
Uz MAC`a spēles vienkārši nav
MAC ņem kā gribi ir minoritāte un vienmēr tāda būs.
Es no datora cenšos paņemt visu ( nu tā lai nejustos apdalīts ).
Ar MAC tā nesanāk, pat ar Linux`u īsti ne,.. A emulatori nevienmēr der. Pat skype priekš ļinuksa kaukāds netāds, apgraizīts. Un vispār blusu viņā vairāk kā saprašanas...
A tā - sēdēt fotožop`ā, netā, offis paketē - viens pīpis win,*nix vai macs...
Vajadzīgs sakarīgs portatīvais
Nu tā īsumā - vajadzīgs sakarīgs portatīvais. Ne pārjaudīgs, vēlams, ne sevišķi dārgs.
Varētu jau sameklēt iekš ss vai kādā interneta šopā, tikai problēma, ka no šitās sugas neko nesaprotu - spriežot no PC viedokļa, daudzas komplektācijas ir galīgi nesaprotamas (piem., SATA disks ar 5`400 abarotiem, 1.6 Celerons ar 1GB DDRII utt.)
Kāds nevar man paskaidrot, kas ir ņemams, nepārmaksājot par nosaukumu (brends nav svarīgs) un neieberžoties uz kādu lēto variantu?
Vajadzīgs developēšanai - lai var kurbulēt MS SQL Express, MySQL, Apačus, Visual Studio .Net, CBuilder, Delphi utt. Vēlams arī, lai tas viss gana fiksi darbotos.