Vajadzīgs sakarīgs portatīvais

Graberis Reģ.: 20.01.2003

Nu tā īsumā - vajadzīgs sakarīgs portatīvais. Ne pārjaudīgs, vēlams, ne sevišķi dārgs.

Varētu jau sameklēt iekš ss vai kādā interneta šopā, tikai problēma, ka no šitās sugas neko nesaprotu - spriežot no PC viedokļa, daudzas komplektācijas ir galīgi nesaprotamas (piem., SATA disks ar 5`400 abarotiem, 1.6 Celerons ar 1GB DDRII utt.)

Kāds nevar man paskaidrot, kas ir ņemams, nepārmaksājot par nosaukumu (brends nav svarīgs) un neieberžoties uz kādu lēto variantu?

Vajadzīgs developēšanai - lai var kurbulēt MS SQL Express, MySQL, Apačus, Visual Studio .Net, CBuilder, Delphi utt. Vēlams arī, lai tas viss gana fiksi darbotos.

 
1 2 3 4 5 6 7 8
nakujators Reģ.: 07.08.2007
0 0 Atbildēt

mikromīkstie logi ar visu gaili un kuricu un kā viņu tur vispār ir herņa pēdējā,.... tikai ne visiem laicīgi ir pietiekami daudz smadzeņu, lai to saprastu

es PN

SUDO SHUTDOWN -H NOW

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Vēlreiz paceļam topiku

Ir vēlme priekš cienītās iepirkt kaut ko no laptopu saimes. Nekādas īpašās tehniskās prasības nav - tik, cik ikdienas lietotājam vajag (internets, office).

Mission impossible - vajag kaut ko dizainiski interesantāku, ne prastu plastmasas kasti.

Orientējoši cena ap 600Ls (vēlams līdz).

Nedaudz papētot piedāvājumu, šajā cenu kategorijā visvairāk izlec Acer un arī HP. Kas viedajiem guru sakāms par šiem? Kādu konkrētu modeli varat ieteikt?

Peksiic Reģ.: 07.11.2003
0 0 Atbildēt

Nezinu par Acer bet HP shinii cenu kategorijaa pieejamie Pavilion ir konkreetais meesls. Garantijas serviss tam veel lielaaks meesls. Un vispaar, gribi galvassaapes, nopeerc HP Pavilion DV60..

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Man pāris radiniekiem ir kaut kādi paviljoni, DV... nepateikšu, līdz šim laikam nav bijušas problēmas ar remontiem (to nepieciešamību).

Pašam darbā ir Fujitsu-Siemens, par tiem gan nevienu labu vārdu nevaru teikt.

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

acer

rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

paprovē "gauja"

gribu dzirdēt kāda reāla lietotāja atsauksmes

cena vilinoša, garantija 2 gadi, nav grūti iegrābties

LyNx8 Reģ.: 21.01.2003
0 0 Atbildēt

Viss atkarīgs, kas esi Tu pats un kādiem nolūkiem Tu savu datoru lieto! Man ģimenē ir 3 Pavilioni - visi tiek lietoti katru dienu kā minimums 10 stundas. Pārvadāti tiek somā katru dienu. Nevienam nekas nav nobiris!

Ja datoru lietojam pavirši, sanāk to dauzīt, nejauši nomest - neko labu gaidīt nevaram, bet ja ievērojam kaut minimālu pieklājību attiecībā pret to trauslo plastamasas gabalu - tas ir absolūti Ok. Ka jau vienreiz te iekš līdzīgas tēmas izteicos - nevienam no ražotājiem NAV tik labas iestrādnes, kā tas ir HP... Viņiem vismaz izdodas uzražot lēti, smuki un arī darbiņus tie verķi var paveikt. Lētie Acer - nu patausti pats, sapratīsi...

Man iepriekšējais bija FSC Amilo - nu nojuka austiņu ligzda pēc 1 men, bet pārejo gadu ar kapeikām viss darbojās labi.

Tagad man un sievai ir identiski, tieši DV6332ea modeļi ar visu VISTU - NEKĀDU problēmu.

Neklausies tikai te viedo runātāju tekstos vien - pieej pats veikalā pie datora un kaut reizi aptausti tā korpusu un tastatūru - uzreizi sapratīsi - ir vērts vai nav. Tagad arī ASUS ir sācis ražot samērā cienījamus aparātus.

zparks.lv/... - man liekas, ka var arī par 600 ar kapeikām dabūt...

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Nu jau gandrīz gadu lietošanā ir IBM ThinkPad X60s lenovo. Viss ir ļoti labi. Mazs, viegls, ērts lietošanā. Prasās pēc ietilpīgāka akumulatora, bet iztikt var. Nevienas palomkas vai "bērnu" slimības. Sekmīgi izturēja nelielu kritienu.

Ja būtu jāpērk sev, tad padomātu. Varbūt arī nedomātu. Maksā ap 1200 Ls.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

TDI rakstīja: acer

Kaut kur te jau lasīju, ka laikam pats to lieto, bet kaut ko no dārgākā gala, ne? Ar vidusceļu ir bijusi darīšana?

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

rt rakstīja: paprovē "gauja"

gribu dzirdēt kāda reāla lietotāja atsauksmes

cena vilinoša, garantija 2 gadi, nav grūti iegrābties

Pats negribi pamēģināt?

Izskatās pēc vienkāršas plastmasas kastes (cik nu pēc bildēm var redzēt), manā gadījumā nederēs.

Vislabak derētu Apple, bet tas mac...

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

LyNx8 rakstīja: Man iepriekšējais bija FSC Amilo - nu nojuka austiņu ligzda pēc 1 men, bet pārejo gadu ar kapeikām viss darbojās labi.

Man darbā ir 5 tādi. Sākumā visi 5 tika aizsūtīti atpakaļ, jo cietie diski izrādījas brāķis. Tadag laiku pa laikam (citiem 1x nedēļā, citiem vairākas reizes dienā) uzkarās. Ekrāns paliek ar krāsainām strīpiņām un nereaģē ne uz ko. Izslāgt izdodās ar kādi 20. reizi vai izņemot bateriju Baterija darbojās max 50 min. utt.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Vieniigais ko varu piebilst, ka ASUS kaa verkjim nav ne vainas. Vieniigi tas mans ASUS U5F ir malziet par mazu ( 12 ") lai normaali ar jamo straadaatu ikdienaa. Bet tieshi kaa apkaart staipaams verkjis, kas reizeem butu izmantojams kaa kosole ir baigi OK. un ikdienaa jamo piesleedzu pie 19" monja un normaalas USB klavas un peles caur KVM sleedzi un nezinu beedu. Tiesa straadaaju uz Ubuntyu, ne M$ Vistas kas jamam naaca orgjinaalaa. Un cena jamam ar bija 700+ Ls. Sievai ir IBM (pirms Lenovo eeras) jau pavecs 17" tjaps. Tas gan ir baigi OK stradaashanai bez "papildieriiceem", bet nelaime taada ka reaali pasmags saliidzinot ar maneejo.

Isuma ko gribeeju teikt- ka tas kaadu brendu izveeleeteis - pasham peec taustes jaasprot, bet galvenaa lieta kas jaizpeeta vai ir visas fiichas ko vajag, un ne mazaak svariigi kam tieshi to verkji perrk, lai varaak apkaart staipiitu ( jatiek vadaats ar auto, tas svars praktiski lomu vairs nespeelee) jeb lai ilgaak (un eertaak) jamo vareetu straadaat stacionaari.

IIpashi Vistai ieteiktu paskatiities Lapu ar iespeeju ielikt ~ 4 GB RAM ( manam var Max 1,5 vai 2 GB ja pareizi atminos, jo viens atminjas modulis ir onboard un nav mainaams cik var saprast).

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Gribēju savam arī iemest Vistu, bet parunājot ar profiņu sapratu, ka vista labākajā izpildījumā būs tikai pēc gada. Tāda kāda tā ir tagad, neder nekam.

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

Nezinu par ''leetajiem'' acer , nau taadi bijushi

mani acer ir ~ $1200 veertiibaa

laps kumpis kaa maksaaja saakot no $1000 , ''simtgaduatpakalj'' , taa arii tikpat maksaa , viss kas ir leetaaks , ir aizdomiigs

peerku vinjus ieksh ,ELKO Vecriiga , paardeveejs mani zin - tobish zin ko man vajag un es vinjam uzticos . Nu kautkaa taa apmeeram

P.S. Pirmais portatiivais man bij Toshibas Zateliic ( veel joprojaam shkjuunii meetaajaas ) -daarga mai ta bij ,bet nojuka baroklja kontakts , pazuda tastatuuras funkcijas utt utpr .... nu nekaa taada laba , kas buutu jaasagaida no taa daargaa ziimola nebij warbuut nepaveicaas wienk ar to toshijobu , bet nu acer man taa nau chakareejis praatu + nemeeraa patiik ''tachpads ar scrollu''.

pieljauju ka ls600,- robezjaas cena/perfomance acer' am buutu ljoti''baudaama'' .

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

Nortel rakstīja: Gribēju savam arī iemest Vistu, bet parunājot ar profiņu sapratu, ka vista labākajā izpildījumā būs tikai pēc gada. Tāda kāda tā ir tagad, neder nekam.

diespasarg !!!!!!!!!!!!!!!!!! nekaadu vistu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

savam jaunam acerim 1aa lieta ko dariju -na xr enizeeju vistu , murgs pilniigaakais .

LyNx8 Reģ.: 21.01.2003
0 0 Atbildēt

Atkarīgs, kāda profesija un ko ikdienā dari ar to kompi.. Ka jau teicu, pusgadu (laikam) ņemos ar to Vistu, nekādu problēmu īsti nav (pie tam tikai Home Premium versija). Tīklos tieku, zem domēna arī bezotkazna strada, visus devaisus varu pievienot, visi vajadzīgie papildsofti (Adobe CS2, dažādi geimi, ofisi utt.) darbojas - čīkstēt nav par ko. Salīdzinājumā ar XP, man patīk failu indeksācijas sistēma un acij tīkamākais interfeiss. Ātrdarbība - tik pat bremzīgs cik XP uz iepriekšējā dzelža, tāpēc pilnīgi po...

Drošvien tie, kas ir kaut kādi mega admini, kaut ko nemitīgi programmē, testē softus utt. - tiem Vista neder - bet tiem, kas ikdienas lietas darās, no problem. Vienu gan var pateikt - latviskotu Vistu un vēl jo vairāk Ofisu, to gan pat ienaidniekam neieteiktu!

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

feisi un faili vistai ir ok un saakumaa biju staraa no vinjas, bet ,piem . MSH videosurvilanci , vinja nedraivo utt 100nejauki siikumi . man , kas ar PC ir uz juus , ta vista sa3,14sa konkreeti zinoshh cilvis ieteica sagidiit 1o servispaku un tad luukot kas buus .

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Vistai jau pashai par sevi nau nekadas vainas, lidiz briidim kameer pameegjina kaut ko citu.

Protams ir labas lietas arii M$ produktos, bet vai visiem kuri taas lietos m/ faktora deelj, taas visas fiichas ir vajadziigas ?!?!?!

Piemeeram mana gadiijuma M$ nepiedaav to darbariiku klaastu kas man ikdienaa ir vajadzigs, taadeelj arii prieksh maniim M$ produkti ir nonsenss.

shearer Reģ.: 27.06.2001
0 0 Atbildēt

tapat visi driz paries uz vistu. visi tapat pljuutiija par xp no saakuma. negjeld, nerer, meeslz. ko jus tagad lietojat? nejau forshu win2000...

shearer Reģ.: 27.06.2001
0 0 Atbildēt

par teemu:

ss.ss.lv/...

jaunais Reģ.: 14.11.2001
0 0 Atbildēt

ne acer, ne HP nav nekaada vaina, gadu lietoju, nekaadu problemu.

pavilionam dizains un skats nesaliidzinaams ar acer

LyNx8 Reģ.: 21.01.2003
0 0 Atbildēt

shearer rakstīja: par teemu:

ss.ss.lv/...

Vnk nereāls cipars par portatīvo - kuda mir kaķitsa... Nu vienkāršam cilvim bez lielām vajadzībām ir okei, bet nu cietnis lēnais, korpuss reāli sūdīgs, procis arī ne no iecienītākajiem... Bet cena izsaka visu!

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

jaunais rakstīja: ne acer, ne HP nav nekaada vaina, gadu lietoju, nekaadu problemu.

pavilionam dizains un skats nesaliidzinaams ar acer

Tad kuram dizains labāks?

iRAFAR Reģ.: 22.04.2007
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

jaunais rakstīja: ne acer, ne HP nav nekaada vaina, gadu lietoju, nekaadu problemu.

pavilionam dizains un skats nesaliidzinaams ar acer

Tad kuram dizains labāks?

Dizaina labums/sliktums ir katra gaumes lieta, bet abi ir nesalīdzināmi

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

LyNx8 vista pati par sevi ir problēma

WALA kur tur vistai ir tas "m/"? Ja ar omi iebrauks vecu opeļu barā, tad būs "m/", bet kad ar to pašu omi iebrauks barā, kur tusē S merši, 7er bembji un audi A8, tie gadri pasmiesies Vista ir viskautkā neveiksmīga kopija, jeb vienkārši izsakoties - parodija Resursus rij, bet tu pat neredzi, kāpēc Es tagad savam divpadsmitajam slackam uzliku compiz-fusion desktopu [OpenGL paātrināts desktops ar visādiem specefektiem], nu nevelk diez ko labi axp2500+ ar 1 GB RAM, bet vistai ir tas pats variants, tikai tur to efektu nav Interesanti, kas vienam otram ir pret mac? Nopērkot mac, cilvēks vismaz nopērk gatavu produktu, kas nav win, kamēr linuxis uz PC ir jākonfo un jāčakarējas, izņemot, ja ir kāds par šo tēmu zinošs datorspeciālists....

1 2 3 4 5 6 7 8
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti