Man pret Macu nav nekādu iebildumu. Vnk Macs, kuru es gribu, maksā padaudz, turklāt arī drosme mazliet jāsaņem. Nez, es saku - man nav problēmu ar Vistu - ir 1 GB operatīvā un nomiris neesmu. Mierīgi kādi padsmit web logi (tabi iekš vairākiem FireFox logiem), CS2, words un e-pasts stāv vaļa, par Skype, realtime antivīrusu un firewall nemaz nerunājot - un ko!?! Man tas viss iet un ar Alt-Tab slēdzos bez bremzēšanas... Zinu, ka lielākā daļa ļautiņu nebūt nelieto tik daudz lietas paralēli, tāpēc saku, ka nav problēmu. Ilgi startējas ? Jā, tas nav Macs, bet nav jau mirstamā kaite - kamēr startējas aizej lieku reizi pačurāt vai uztaisi tēju.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vajadzīgs sakarīgs portatīvais
Nu tā īsumā - vajadzīgs sakarīgs portatīvais. Ne pārjaudīgs, vēlams, ne sevišķi dārgs.
Varētu jau sameklēt iekš ss vai kādā interneta šopā, tikai problēma, ka no šitās sugas neko nesaprotu - spriežot no PC viedokļa, daudzas komplektācijas ir galīgi nesaprotamas (piem., SATA disks ar 5`400 abarotiem, 1.6 Celerons ar 1GB DDRII utt.)
Kāds nevar man paskaidrot, kas ir ņemams, nepārmaksājot par nosaukumu (brends nav svarīgs) un neieberžoties uz kādu lēto variantu?
Vajadzīgs developēšanai - lai var kurbulēt MS SQL Express, MySQL, Apačus, Visual Studio .Net, CBuilder, Delphi utt. Vēlams arī, lai tas viss gana fiksi darbotos.