Pienācis laiks iegātādies jaunas apdrošināšanas polises - gan OCTA, gan KASKO. Kāda ir pieredze ar atlīdzību saņemšanu? Kurš apdrošinātājs mazāk čakarē savus klientus un nav pārāk skops?
Esmu nolēmis OCTA noteikti nepirkt lētāko - Baltikums, jo ja nu gadās CSN, kurā būšu vainīgs, kaut kā neērti tādu būs ārā vilkt. Tāpēc labāk samaksāšu nedaudz vairāk labākai apdrošināšanas kompānijai...
Par KASKO - tas pats - lai nav pārāk skopa kompānija.
Vienvārdsakot - meklēju nevis lētāko, bet labāko.
Šomēnes bija neliels remonts - pie reizes VEHO virsbūvju meistaram prasīju - ar kuru apdrošinātāju ir mazāk problēmu. Meistars teica - BTA un IF.
Pašlaik man KASKO ir BALTA. Bija pāris skrāpējumi, kas bija apddrošināšanas gadījums - nekādas problēmas ar atlīdzības izmaksu nebija.
Octu nēmu Parex jo tur bija vis leetākais piedāvājums.
Kasko Bta piespiedu kārtā, jo auto ir uz hanza līzingu un hanza banka strādā tikai ar Ergo vai Bta, tā kā Ergo bija astranomiski cipari uz kasko panēmu Bta
P.S. ir tāds saits www.eagents.lv kur ierakstot savus auto datus vinš vienlaicīgi apstrādā visus i netā pieejamos kalkulātorus un izmet vismas 6 kantoru piedāvātās cenas.
djgaca rakstīja: Octu nēmu Parex jo tur bija vis leetākais piedāvājums.
Kasko Bta piespiedu kārtā, jo auto ir uz hanza līzingu un hanza banka strādā tikai ar Ergo vai Bta, tā kā Ergo bija astranomiski cipari uz kasko panēmu Bta
P.S. ir tāds saits www.eagents.lv kur ierakstot savus auto datus vinš vienlaicīgi apstrādā visus i netā pieejamos kalkulātorus un izmet vismas 6 kantoru piedāvātās cenas.
par to hanzu, kad ta tu ņēmi uz līzingu? man=no 06.2007., un Balva, Hanzai bij pilnīgi vienalga, kur KASKO.
par to hanzu, kad ta tu ņēmi uz līzingu? man=no 06.2007., un Balva, Hanzai bij pilnīgi vienalga, kur KASKO.
Man arī Hansa līzings, nekādi noteikumi, kurš KASKOapdrošinātājs jāņem, neatceros, ka būtu bijuši...
Noteikumos viss ir rakstīts, pie kādiem riskiem ko drošina (lasi: apmaksā) un ko nedrošina (lasi: neapmaksā).
Apdrošināšanas noteikumi ir neatņemama līguma sastāvdaļa.
Protams, ka rakstīts. tomēr man ir nojausma, ka tu konkrēti nevarētu nosaukt - cik maksā un cik ilgā laikā.
līguma noteikumu lasītāja atradusies!
Nenoliedzu - ir jālasa noteikumi. bet vienpusēji sastādīti noteikumu nekad primāri nekalpo, lai atvieglinātu dzīvi otrai pusei.
Galvenais - pret kādiem riskiem apdrošina ar kādiem nosacījumiem. Bet aizberga neredzamā daļa atklājas konkrētos gadījumos.
Atlīdzības izmaksas ātrums ir atkarīgs ne tikai no paša apdrošinātāja. Ļoti daudz bremzē tā pati mūsu mīļā policija
Tiem, kas nestrādā apdrošināšanā, tas aizbergs ir vēl lielāks.
mulkjibas! izzinju no mentenes var dabut 2dienu laikaa. man piemeram baltikums ta arii pateica, 3 meneshus bus jagaida apdroshinashana, iepuut. a BTA nez kapec izmaksaja 2 nedelju laikaa... atshkjiribu juuti?
mulkjibas! izzinju no mentenes var dabut 2dienu laikaa. man piemeram baltikums ta arii pateica, 3 meneshus bus jagaida apdroshinashana, iepuut. a BTA nez kapec izmaksaja 2 nedelju laikaa... atshkjiribu juuti?
Nezinu. Nēmu auto līzingā pirms 3 mēnešiem, man konkrēti pateica vai nu ergo vai bta un polise bija jāpērk uz vietas hnzabanka lielajā ēkā kad formēju līzingu.
Man arī Hansa līzings, nekādi noteikumi, kurš KASKOapdrošinātājs jāņem, neatceros, ka būtu bijuši...
kolumbs rakstīja: Pienācis laiks iegātādies jaunas apdrošināšanas polises - gan OCTA, gan KASKO. Kāda ir pieredze ar atlīdzību saņemšanu? Kurš apdrošinātājs mazāk čakarē savus klientus un nav pārāk skops?
Esmu nolēmis OCTA noteikti nepirkt lētāko - Baltikums, jo ja nu gadās CSN, kurā būšu vainīgs, kaut kā neērti tādu būs ārā vilkt. Tāpēc labāk samaksāšu nedaudz vairāk labākai apdrošināšanas kompānijai...
Šomēnes bija neliels remonts - pie reizes VEHO virsbūvju meistaram prasīju - ar kuru apdrošinātāju ir mazāk problēmu. Meistars teica - BTA un IF.
Pašlaik man KASKO ir BALTA. Bija pāris skrāpējumi, kas bija apddrošināšanas gadījums - nekādas problēmas ar atlīdzības izmaksu nebija.
Ja interesē BTA, tad varu šo to piedāvāt.... Jo labāks auto, jo saldāks piedāvājums. Ar metāllūžņiem gan nenodarbojos.....
Tas ir tik pat prātīgs apgalvojums kā "Ludzā ir vislētātākā maize"
Ar šo tekstu nejoko.....Tad kad valdība atcēla noteiktos tarifus un katrs apdrošinātājs noteica savus,tad pagadijos Ludzā uz ilgāku laiku un beidzās apdrošināšana....Neatminu vai balta,vai bta....Bet situāci bija sekojoša.......Iegāju un prasu lai taisa uz trīs mēnešiem,tie savukārt ka tas izmaksās man 14ls....Es īsti neibraucu,bet šie saka ka atlaide darbojas 40%....Nebiju rižiks un apdrošināju uzreiz uz gadu.....Sanāca ap40ls.....Tagad pamēģini ko tādu atrast...
KASKO, OCTA - kuru apdrošinātāju?
Pienācis laiks iegātādies jaunas apdrošināšanas polises - gan OCTA, gan KASKO. Kāda ir pieredze ar atlīdzību saņemšanu? Kurš apdrošinātājs mazāk čakarē savus klientus un nav pārāk skops?