focus pielec ar grūtībām???

Tuktuks Reģ.: 09.12.2007

Manam focusam (dīzelis, 1,8 TDCi) problēma, ko neatklāj pat auto diagnostika, kas taisīta Baltic Motor-ā, tur saka, jūsu autiņs ir ideālā kārtībā. A problēma tāda ka nevaru normali iedarbināt, ilgi jāstartē, kamēr pielec, dažreiz ar pirmo reizi nemaz nelec. Vai kādam ir kāda ideja, kas par vainu?

 
1 2
i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

1. Cik daudz eļļu ēd motors? Normāls dīzelis neprasa eļļas pieliešanu - maiņā pielej līdz max, pirms nākamās maiņas jābūt virs min nepielejot eļļu! Ja ir pa to starpu jāpielej 2 un vairāk litri tad tās ir pēdējās agonijas.

2. Pamēri kompresiju, vēlams kad motors ir nostāvējis 6 stundas!

3. Starteris pietiekami ņipri griež - tā griešanas ātrums nav samazinājies?

4. Zemspiediena sūknis Tavam autiņam ir bākā (pie bākas) vai zem motora pārsega? Vai rokas pumpis ir, lai uzpumpētu degvielu?

Man ir vecais Skorpis vēl ar atmosfērisko dīzeli... vispār es ar viņu pamocījos, jo Lukas sūkni praktiski neviens sakarīgi nepārzin un pienācās visam iziet cauri pašam, ieskaitot šī sūkņa remontu un regulēšanu.

P.S. vecie dīzeļi ir daudz vienkāšaki par tagadējiem benzīnniekiem un esmu laimīgs ka nenomainīju mašīnu, bet tomēr izlēmu kapitalku dzinējam taisīt!

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

vai tiešām vēl nav sataisīts??? kur ta bija vaina?

endurists Reģ.: 13.12.2007
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Tuktuks rakstīja: Manam focusam (dīzelis, 1,8 TDCi) problēma, ko neatklāj pat auto diagnostika, kas taisīta Baltic Motor-ā, tur saka, jūsu autiņs ir ideālā kārtībā. A problēma tāda ka nevaru normali iedarbināt, ilgi jāstartē, kamēr pielec, dažreiz ar pirmo reizi nemaz nelec. Vai kādam ir kāda ideja, kas par vainu?

tagad klausies uzmanīgi - te būs 99.9% apraksts, kas viņam kaiš....

kautkur ir pušu degvielas vads no bākas līdz sūknim

tie, ka stagad drisīs (nu kā ursis - pļā ursi, tas ir komonreils... un audī nekādu komonreilu vispār nav, tāpēc tu nemaz nezini, kas tur var būt), ka sūknis ir bākā, uzreiz var iet nauhj....

viss tas pasākums strādā tā, ka degviela tiek SŪKTA nevis spiesta no bākas ārā....

ko darīt???

atrast caurumu vados - parasti kautkur ir pārberzies bišķi... (visticanām starp degvielas filtru un sūkni, jo tajā vietā tas vads ļurkājas un beržās gad citām detaļām)

sameklē kautkur sistēmā ir jābūt rokas pumpītim, pakačā to un skaties, kur vads paliek slapjs.... (ja neatrodi, tad noņem šļauku pie bākas un papūt pa turieni iekšā degvielu, jo var gadīties, ka esi apakšā pārberzis starp bāku un filtru)

kāpēc vads nav slapjs visu laiku???? tāpēc, ka vadā NAV speidiena un pa to caurumu nevis pūš ārā degvielu, bet sūc iekšā gaisu....

šī problēma elektroniski NEDIAGNOSTICĒJĀS....

Japp, tēva Volvo 460 1.9 TDi tieši tā pati vaina, kaut kur sūce, bet ar rokas pumpīti iepriekš uzkačājot var pielaist bez problēmām.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti