SteelRat rakstīja:
Setup rakstīja: Atļautais ātrums LV republikā ir 90 km/h. Ko tad Tu gribi? Brauc uz saviem 90, un tici man, neviens policis Tev nesiesies klāt. Un par to steigšanos varu pateikt, ka tā ir nepareiza laika plānošana. Piecelies agrāk, un nebūs jāsteidzas.
tadiem ka tev janjem nost tiesibas, lai brauka ar divriteni, leenie duraki
SteelRat tu ko nāvei esi parādā par savu eksistenci, un gribi ātrāk parādu atdot, ja tā tad labāk iedzer ciānkāliju, būs pašam vieglāk un arī citi necietīs, tādu amatieru pēc jau neskaitāmi cilvēli ir gājuši bojā.
Varbūt vēl kādam tā trāpījās?
09.02 Braucu virzienā Ķegums - Rīga, pa Daugavas kreiso krastu, tā kā steidzos braucu ar ātrumu 110 km/h, pirms Daugmales mani apturēja CP. Inspektors stādījās priekšā, pajautāja kur tā steidzos, teicu, ka steidzams izsaukums, un pajautāju kāds tad bija ātrums, atbilde: 131 km/h, biju šokā, uzreiz saku: tas nav iespējams, braucu uz 110, atbilde: kā tad un es uz rada ar flomasteru rakstu! Es turpinu, ka tas tiešām nav iespējams, jo man jau pietiekoši punktu (neviens nav par ātruma pārsniegšanu) un nekad nebraucu ātrāk par 110, rezultātā inspektors atdeva man manus papīrus un devās prom.