Mūsa Motors Rīga

Vieteejais Reģ.: 05.03.2008

Vēlējos noskaidrot, ka ir ar autoservisu Mūsa Motors Rīga? Zinu, ka viņiem ir vairāki saloni un autoservisi. Man vistuvākais un izdevīgākais būtu viņu Renault autoservis. Vai kāds tur ir bijis? Kādas ir atsauksmes?

 
DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

a konkrētāk ????????????????????????????????????????????

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Rindas mēneša garumā..... pārējais daudzmaz o.k. tb ciešami.... isakas rindas ir iekš euroauto uz kulmaņa gatves

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

Vieteejais rakstīja: Vēlējos noskaidrot, ka ir ar autoservisu Mūsa Motors Rīga? Zinu, ka viņiem ir vairāki saloni un autoservisi. Man vistuvākais un izdevīgākais būtu viņu Renault autoservis. Vai kāds tur ir bijis? Kādas ir atsauksmes?

nu neraudi, buus jau labi

uz MM kādreiz braucu ar laguunu - bija dārgi, bet ātri , kvalitatītivi un ar atbildību par padarīto. Kad beidzās garantija - braucu uz Suman Auto - daudz lētāk, ātri atkarībā no apstākļiem, kvalitatīvi, ja arī pats mazliet paseko tam kas tiks darīts un kādi ir iespējamie risinājumi, kopumā - arī nav ne vainas.

Tā kā kopumā viedoklis par MM ir Ok. Jautājums - skatoties kas tev par auto un kāda šaize, vai ir vērts braukt uz tieši uz MM...

RLaguna Reģ.: 30.10.2006
0 0 Atbildēt

Kad darba Ķenguram beidzās garantija atviegloti uzelpoju jo vairs nebija uz turieni jābrauc uz apkopēm.Iespaidu sabojāja 1)mainot eļļu tika pieliets tikai pus līmenis 2) nekvalitatīvu savienojumu štekerī meklēja gandrīz divus mēnešus nomainot pat elektronisko droseļvārstu 3) 2000km pēc apkopes izbeidzās priekšējās kolodkas(tajā brīdī noskrējiens bija 32000km.Vai meistars neredzēja ka līdz nākošajai TA neizvilks?).Darba mašīnu taisu Eiro auto,savējo Janerā.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti