Amerikas V8 VS vācieši.

Gregers Reģ.: 26.02.2008

Amerikas V8 VS vācieši.

 
1 2 3 4 5 6 7 ..10
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Gregers rakstīja:

Nuja, sākas! Viena tante teica! Vispār ja nezināji tad šāds uzskats pastāv par visām markām!

Teiksim tā - tā nav viena tante teica - viens no šiem inženieriem (pensionēts McDonnel-Douglas ing.) lieto Buick markas auto , otrs (pensionēts Boeing ing) no šiem lieto Lexus. Abi ciena ērtības un lielus auto ( viens sava apaļuma dēļ otrs VVZ kāpēc - laikam tādēļ ka var atļauties). Tas kurš brauc ar Buick tālākiem parbraucieniem iznomā citus auto !!!

Un labi sūc par visu to - uzksatu ka pietiekami daudz sajēdzu no auto, lai nekad nepirktu tādus caurmērā sū uz kociņa kā amerikāņus. Tiesa ir atsevišķi produkti kuri ir apsverami kā pirkums noteiktam mērķim ( piem Jeep Cherokee vecā parastā paaudze - labs kompromiss offroad un normāls gāžamais par asfaltu), taču kā manas ģimenes auto - tie ir galīgi garām.

phenom Reģ.: 01.03.2007
0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

Te par kvalitāti... youtube.com/...

Šīs ir labs

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

Man vecaisfaters joprojam apgalvo ka žigulis ir pats labakais autobuves sasniegums.Un pateikt pa pec 300c neko citu negribesies vairs....Nu esmu pabraucis ar tadu.Tad jau nu labak kadu plastmasa japani.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Esmu lietojis gan am auto, gan eiropas, neredzu gandrīz NEVIENU plusu amerikānim izņemot cenu. Ja paņem ar līdzīgas kubatūras motoriem, tad amerikānis vispār var iet nokaunēties, tas pats tavs pieminētais 300C Chryslers līdz simtam ar 3,5L motoru ieskrienas 9,2 sek., ņemot jebkuru eiropieti jau ar 2,5L motoru, viņš izliek to vienos vārtos...par dīzeļiem nerunāsim.

Gaismas amerikānim vienkārši nav, vācijā ar tādām vēl var pabraukt, bet mūsu mūžīgajā rudenī un tumšajos ceļos ar viņām nav ko darīt.

Piekare vienkārši jūk ārā, kaut pa mūsu ceļiem arī tanku salauzīsi

Stilam var paņemt kādu vecāku am modeli, bet ja jāpērk ikdienas lietošanai - noteikti nē!

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

Gregers rakstīja: schizo,

Paldies par viedokli!

Pamēģini 300m eiropas modeli, uz citiem vairs neskatīsies =)

Da labi 300M... nekaa tur iipasi laba no taa 300M nav pabrauc pa Kr. Barona ielu pa bruģi ar 300M un kaut vai audi A6 atšķirība ir kā diena pret nakti. Piemeeram A6 ir labaaks visos aspektos, vadaamiiba, skanas izolaacija ekstras pieejamaas, apdares materiaalu kvalitaate utt.

300M ir smuks iespaidiigs dizains, jaudiigs motors un nekaa laba tur vairaak nav.

Verdikts:

Cik esmu braucis ar amerikānu un vācu auto tad vaacu auto kvalitaates zinaa ir galvas tiesu paaraaki tas nu ir fakts.

Setup Reģ.: 20.10.2007
0 0 Atbildēt

Amo autiņus subjektīvi var salīdzināt ar mobīlajiem telefoniem - Samsung ir labs, daudz kur pārspēj Nokia un SE, bet kaut kā tomēr pietrūks, ja gribi lai būtu super, pašam jāpieliek roka, respektīvi, jāpačo, jāpāršuj utt, galu galā sanāks izcils produkts, kurš tad arī pārspēs citus. Amīšiem tieši tas pats, dažos aspektos tiešām labs, bet līdzi nevelk EU autiņiem, bet ja pieķers klāt, tad var no viņiem dabūt visu pārējo. Tikai jautājums ir, vai cilvēki ir tam gatavi? (pašam ņemties...) Jo vienkāršāk ir paņemt gatavu autosu, kuram nekas nav vairs jādara.

Bet nu katram savs, personīgi man arī labāk patīk amerikāņi.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Mazliet offtopic jatājums.

Vakar pabiju Tallinā, uz katra otrā stūra varāja manīt kādu vairāk vai mazāk klasisku amerikāni - Mustangi, Corvettes, Camaro, tjūnēti Low rideri utt.

Viņiem plānojās kāds salidojums vai ar tādiem šie ikdienā braukā?

tadsjautues Reģ.: 13.02.2008
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Tas nekas Greger ka dažu man zināmu amerikāņu avioinženieru viedoklis par atseviškiem Amo auto ir tāds ka pāri 150 k jūdzēm, no nacionālā lepnuma (auto) ir vienkārši jātiek vaļā. Un es esmu gatavs saderēt ka jebkurš amo auto pie manas braukšanas stila un Lv ceļiem nenokalpotu ne pusi no tā ko mans 1,6 japānis, nu labi moš kāds Pick Up arī izturētu.

vot shitam es arii piekriitu

edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja: amiishi- maza kompresija-long distance... faaterlande- small cube+ high performance...

viss atkariigs no celjiem regjionaa

Ļauj palabošu:

Amerikāņi - nezināšana, nekompetence, cirvis + āmurs.

Eiropietis - zināšanas, tehnoloģijas, lāzers+pincete.

edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

STALINS rakstīja: BMW ir kvaliāte.

Un tirliņu imidžs.

Tirliņu vai ne tirliņu, bet kādēļ tirliņiem ir po uz USA auto? Tapēc, ka pat tirliņiem ir skaidrs, ka viņi smagi su_cks

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Nav jēgas meklēt + un - , strīdēties, kam lielāka jauda, kam lāgu atspers, kam salons labāks, štrunts tas viss ir. Auto izvēlas ne tādēļ.

Auto izvēlas sajūtu dēļ !!!

Man amo riebj, viņu ļodzīgās , mīkstās gaitas dēļ, klubkrēsliem lidzīgo samta sēdekļu dēļ, kuros var ērti iekārtoties ar kafiju rokā, un pilnīgi neinteresē, kāda viņam kvalitāte, cik zirgu u.t.t.

Bet, ja man būtu regulāri jānobrauc 1000 km pa taisnu, līdzenu ceļu iespējams, ka pirktu amo

Man gan arī vācu mašīnas nepatīk

edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

Gregers rakstīja:

BMW ir tirliņu imidžš+ lieliski lielie un dīzeļ dzinēji, viss pārējais ir mārketinga triki, jo Mercedes piemēram ir ērtāki, izturīgāki, nav tik sarežģīti un servisu tīkls daudz pārdomātāks.

Leksus pārspēj BMW pa visiem parametriem izņemot 'krutumu', bet ir ievērojami lētāks.

Chrysler ir skaistāki IMXO un par starpību cenā tūnējami līdz neprātam( starpība vidēji sastāda ap 40k eiro!!!)

Atzīstu, ka 6, 8 X5 sērijas ir BMW meisterdarbi, bet pārējais...

Tu esi viens liels cirvis. Tāds cirvis, ka nemas nav vērts tērēt laiku tādu cilvēku izglītošanai. Pirmā rindkopa vienkārši nogalina... Pilnīgs totāls grūtgalvis tu esi!

Varu pateikt tikai vienu - BMW ir pirktākais lietotais auto Latvijā un tas auto nav lēts. Arī servisu tīkls BMW ir krietni plašāks nekā MB, vismaz Rīgā jau nu noteikti.

Pateicoties normālajam dīleru tīklam, BMW tagad arī ir izvirzījies līderos premium auto segmentā starp jaunajiem auto. Ar visu to, ka liela daļa modeļu ir nedaudz novecojuši. Nav grūti prognozēt, ka BMW tā arī noturēsies pirmajā vietā, jo ir gaidāmi jauni nozīmīgi modeļi - X6, jaunā 7tā sērija, 5 sērija un vēl daži jauni modeļi. Pie tam BMW ir gana uzticams, uzticamāks par MB, kamēr Audi ir Audi un par tiem ir sajūsmā pārsvarā lauķi. Izrādās par Audi sapņo vidējais latviešu vīrietis

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

hvz... ar tiem amiishiem... vecais Fords jau taadu principu ieviesa...lai auto buutu saremonteejams ar aamuru un plakjeneem...jebshu kaleeja darbniicaa

ietaisiishu Edzjulja daarzinjaa ar- pats ar oooo tak ripinies... i atzinis ka nemaz nebij slikts (man pokuj...es uz francuuzjiem kobnutijs )

vinstrol Reģ.: 31.05.2006
0 0 Atbildēt

Bezjēdzīga diskusija salīdzināt vācu ,amerikānu,japāņu auto,jāskatās konkrēts modelis. Man praktiski ir bijuši visi-5.,7.bmw,mb s-class,toyota-landcruis 80 ,utt.,2 paaudzes camaro z28.utt. Virs 250 000 sāka birt visi gan bmw,gan merzavec benz ,gan amerikāņiutt. Nācās 4.g nobraukt ar tādu it kā izturības etalonu ,kā 80.landcruis 4.2 d, pēc tam ar dodge durango 5,2. Secinājumi -durango izturības ziņā ne ar ko neatpalika,tikai detaļu cenas 2x mazākas.,degvielas izm.(gāzes iešpr.)arī mazākas.Bezceļos arī izbraucu visur tur ,kur ar landcruis. Bija Bmw 7-haizivs,pirkta no bundesvēra pulkveža-perfekts auto,vadāmība super(subjektvi labāk patīka par 2005. g 735-kaut kāds pamīksts) ,3 gadi bez probl. Pēc tam 5. bmw ar 3.5 v8- bira viss pēc kārtas,galvas blīve, termomuft, radiat, ātrumk. utt. No usa auto noteikti pieverstu uzmanību corvettei un camaro Z28 ar (abi ar ls1 mot)-usa pašlaik var dabūt par saprotamu cenu.Kaut k''adā bmw vācu forumā lasīju ka LS1 5.7 motoru bija iebāzuši M5 nokauta 5.o vietā. Kaut gan 5.7 ir formāli 350 zs 400zs vietā,rāviens palika tas pats ,bet elastība uz zemiem apgr. uzlab. LS1 -1999.gadā tika atzīts par labāko sporta motoru pasaulē. Tā ka ir arī amerikāņiem normāli auto ,tikai jāatzīst'loti mazs procents,pie mums tādu praktiski nav(savezti visādi lēti nelikvidi m300 utt.)

Zoo Reģ.: 28.03.2006
0 0 Atbildēt

Uj,duriks (durango) rullè nemérà!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

vinstrol rakstīja: ... Virs 250 000 sāka birt visi gan bmw,gan merzavec benz ,gan amerikāņiutt. Nācās 4.g nobraukt ar tādu it kā izturības etalonu ,kā 80.landcruis 4.2 d, pēc tam ar dodge durango 5,2. ...

Par pirmo daļu man grūti piekrist, ka 250 kkm autiņi sāk nopietnāk birt. Ar MB E diesel automātu krusttēva pro šofera pieredze visnotaļ pozitīva, tas nekas ka modelis viens no tiem ko uzskatīja par dranķīgāko MB vēsturē.

vinstrol Reģ.: 31.05.2006
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

vinstrol rakstīja: ... Virs 250 000 sāka birt visi gan bmw,gan merzavec benz ,gan amerikāņiutt. Nācās 4.g nobraukt ar tādu it kā izturības etalonu ,kā 80.landcruis 4.2 d, pēc tam ar dodge durango 5,2. ...

Par pirmo daļu man grūti piekrist, ka 250 kkm autiņi sāk nopietnāk birt. Ar MB E diesel automātu krusttēva pro šofera pieredze visnotaļ pozitīva, tas nekas ka modelis viens no tiem ko uzskatīja par dranķīgāko MB vēsturē.

-----vecie vācu auto nebirst pie lielim nobr., tad kad visu expl laiku ir ievērots vācu pedantisms tehn.. rem. un apk.(parasti kāds no īpašniekiem biogrāf. ir jau sabojājis).Vispār pedantisms sevišķi patīk BMW,bet pietiek nedaudz atslābināties un šāksies rem. Jaunos (pēc 2000.g ) dažreiz neglābj arī tas--vienam vw turbodieselis(2005) noklājās pēc uzreiz pēc garant. -apkopes strogo pie dīlera.

Gregers Reģ.: 26.02.2008
0 0 Atbildēt

batka rakstīja: Man vecaisfaters joprojam apgalvo ka žigulis ir pats labakais autobuves sasniegums.Un pateikt pa pec 300c neko citu negribesies vairs....Nu esmu pabraucis ar tadu.Tad jau nu labak kadu plastmasa japani.

Lasīt iemācies!!! 300m!!! 300c ir miskaste!

Gregers Reģ.: 26.02.2008
0 0 Atbildēt

modena rakstīja: Cienijamais Gregers laikām tikai dažus raidījumus no TopGear noskatījas.... un līdz ar to nespēj objektīvi saprast TG attieksmi pret amerikāņu auto....

Te par kvalitāti... youtube.com/...

Un te vispārīgs ieskats pa tēmu....

youtube.com/...

youtube.com/...

youtube.com/...

youtube.com/...

youtube.com/...

youtube.com/...

youtube.com/...

youtube.com/...

Šos klipus redzēju jau sen! Viņa viedoklim par amerikāņiem piekrītu pilnībā, nožēlojama tauta, BET!

Šos viņa izteikumus par amerikas auto...tie ir apspriesti un izvērtēti jau muljoniem reižu simtiem čatos un forumos!

Rezultāts= tāds, jā viņš apliek amo auto, bet nezkādēļ kad lieta nonāk līdz jebkurai citai markai kurā ir amo dzinēji vai daļas tā slavasdzziesma no viņa puses ir garantēta. Kādā raidijumā viņš ir nosaucis V8 no mustanga par mākslas darbu! Tici nu viņam...

Gregers Reģ.: 26.02.2008
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Gregers rakstīja:

Nuja, sākas! Viena tante teica! Vispār ja nezināji tad šāds uzskats pastāv par visām markām!

Teiksim tā - tā nav viena tante teica - viens no šiem inženieriem (pensionēts McDonnel-Douglas ing.) lieto Buick markas auto , otrs (pensionēts Boeing ing) no šiem lieto Lexus. Abi ciena ērtības un lielus auto ( viens sava apaļuma dēļ otrs VVZ kāpēc - laikam tādēļ ka var atļauties). Tas kurš brauc ar Buick tālākiem parbraucieniem iznomā citus auto !!!

Un labi sūc par visu to - uzksatu ka pietiekami daudz sajēdzu no auto, lai nekad nepirktu tādus caurmērā sū uz kociņa kā amerikāņus. Tiesa ir atsevišķi produkti kuri ir apsverami kā pirkums noteiktam mērķim ( piem Jeep Cherokee vecā parastā paaudze - labs kompromiss offroad un normāls gāžamais par asfaltu), taču kā manas ģimenes auto - tie ir galīgi garām.

Kā saprotošs no tehnikas cilvēks apgaismo arī mani tumsoņu!

Lūdzu, maybe es ko pa šiem 6 gadiem neesmu ievērojis?

Faktus pret amo auto , lūdzu nevis bla, bla, bla!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Redzku ir interesants Amo auto

www.jouker.lv/...

Pēcāk lielākā daļa ir parastas kastes uz riteņiem.

Un par bla, bla, bla da paņem jebkuru auto bilžu saitu un paskaties ka Amo auto piekares taisītas, pat EU un JAP \"spaiņiem\" tās ir izsmalcinātākas !!! Pašam tagad slinkums meklēt, jo tieši US auto teh, risinājumi nekad nau ieinteresējuši, bet teiksim TOYo, AUdi, BMW un vēl pārītim auto man ir bilžuki un shēmas uz mana compja.

Gregers Reģ.: 26.02.2008
0 0 Atbildēt

Motorolers rakstīja: Esmu lietojis gan am auto, gan eiropas, neredzu gandrīz NEVIENU plusu amerikānim izņemot cenu. Ja paņem ar līdzīgas kubatūras motoriem, tad amerikānis vispār var iet nokaunēties, tas pats tavs pieminētais 300C Chryslers līdz simtam ar 3,5L motoru ieskrienas 9,2 sek., ņemot jebkuru eiropieti jau ar 2,5L motoru, viņš izliek to vienos vārtos...par dīzeļiem nerunāsim.

Gaismas amerikānim vienkārši nav, vācijā ar tādām vēl var pabraukt, bet mūsu mūžīgajā rudenī un tumšajos ceļos ar viņām nav ko darīt.

Piekare vienkārši jūk ārā, kaut pa mūsu ceļiem arī tanku salauzīsi

Stilam var paņemt kādu vecāku am modeli, bet ja jāpērk ikdienas lietošanai - noteikti nē!

1. Nevis 300C, bet 300m!!!

2. ņem ar vienādu patēriņu un cenu, tad nokaunās vācieši!!!

Cadillac CTS maksimālajā komplektācijā maksā tik pat cik oooo plik A4!!! Un CTS tas būs 4.9 s līdz 100 km/h un 17l patēriņš!

3.300m līdz 100 tiek 8.2!!! Un neatkarīgi no noslogotības!!!

4. Tālās vismas Pacifica, 300m, Vision un priekšpēdējās pāaudzes Vojager ir ideālas, bet tuvās ar normālām keramik vai blū vižn spūldzēm arī ir ok, neesmu jutis atšķirību starp 2002 passat, 2000 A6 un šo amju gaismām!!! LHS un vecajiem Vojageriem gan tiešām nekādas gaismas, bet to pašu var teikt arī par vienaudžiem vāciešiem jo ap 2000 gadu gaismas bija labas tikai japāņu auto!

Piekare...hmm...es arī tā domāju kamēr nepamēģināju lietot oriģinālās Mopar detaļas!!!

Gregers Reģ.: 26.02.2008
0 0 Atbildēt

Dzonijs_007 rakstīja:

Gregers rakstīja: schizo,

Paldies par viedokli!

Pamēģini 300m eiropas modeli, uz citiem vairs neskatīsies =)

Da labi 300M... nekaa tur iipasi laba no taa 300M nav pabrauc pa Kr. Barona ielu pa bruģi ar 300M un kaut vai audi A6 atšķirība ir kā diena pret nakti. Piemeeram A6 ir labaaks visos aspektos, vadaamiiba, skanas izolaacija ekstras pieejamaas, apdares materiaalu kvalitaate utt.

300M ir smuks iespaidiigs dizains, jaudiigs motors un nekaa laba tur vairaak nav.

Verdikts:

Cik esmu braucis ar amerikānu un vācu auto tad vaacu auto kvalitaates zinaa ir galvas tiesu paaraaki tas nu ir fakts.

Izbrauc pa topašu bruģi ar eiropas variantu 300m!!! Un pat ar parasto teikšu tā, labāk paciest vibro uz bruģa, bet toties visu pārējo laiku nejust bedres un bedrītes vispār!

Vadāmība A6?!! Kurā vietā?!! Pat jauns ir nestabilāks par Pacificu un 300m!!! Skaņas izolācija jā, bet jautājums atkrīt pēc 500-600 LVL investēšanas!

Ekstras A6 IR pieejamas, bet 300m jau standartā =) pietam dažas no opcijām Audi pat nepiedāvā, bet 300m un CTS ir vair'ak standart'a nek'a Audi un VW visp'ar pieejams!

Par galvas tiesu, par'adi kur'a viet''a? Varb'ut es to modeli neesmu redz'ejis?

Gregers Reģ.: 26.02.2008
0 0 Atbildēt

Setup rakstīja: Amo autiņus subjektīvi var salīdzināt ar mobīlajiem telefoniem - Samsung ir labs, daudz kur pārspēj Nokia un SE, bet kaut kā tomēr pietrūks, ja gribi lai būtu super, pašam jāpieliek roka, respektīvi, jāpačo, jāpāršuj utt, galu galā sanāks izcils produkts, kurš tad arī pārspēs citus. Amīšiem tieši tas pats, dažos aspektos tiešām labs, bet līdzi nevelk EU autiņiem, bet ja pieķers klāt, tad var no viņiem dabūt visu pārējo. Tikai jautājums ir, vai cilvēki ir tam gatavi? (pašam ņemties...) Jo vienkāršāk ir paņemt gatavu autosu, kuram nekas nav vairs jādara.

Bet nu katram savs, personīgi man arī labāk patīk amerikāņi.

Es dr'iz'ak sal'idzin'atu ar SE telefoniem, viss nepiecie'samais ir standart'a, bet ja kas trukst pieliec kl'at.

Roku jau nav jaliek, tikai janodod salona pie uzlabot'ajiem.

Piem. A6 1998=9000 eur, 300m 1999 ir 5500 eur, starp'ibu ap'ed-1000 savest kart'ib'a, 1000 audio sagatavosana(DVD, vibro izol'acija' skanjas izol'acija) 1000 smuki, viegli diski un pul'e'sana, sakop'sana viz'u'ali, 1500 atliek fant'azijas lidojumam, kas nu kuram pr'at'a, citam aerografija, citam turbo un chiposana, citam vel kas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Redzkur izdavāš arī kaut ko izkasīt nos saita kas pa rokai trāpījās:Audi A4 pakļtilts:

www.km77.com/...

Un Cadillac XLR - sporta kupejas visa piekare:

www.km77.com/...

vari paskaitīt cik kuram nāk sviru utml.

1 2 3 4 5 6 7 ..10
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti