Gregers rakstīja:
batka rakstīja: Greger pat to kaju nesaprati.Ja es paņemu veselibas apdrošinašanu un nogažos majas no abeles un salaužu kaju,vai tad man piedzis regresu vai nakamo polisi ierubis 3x dargaku???Kada starpiba starp negadijumu uz ceļa vai majas???Abi ir deļ neuzmanibas
Kāju tu sev salauz, bet uz ceļa nodari citiem, pietam tas, ka bojājums ir minimāls ir tikai veiksmes jautājums, tikpat labi varēji tai autobusā kādu tantiņu pārbiedēt un šī atdotu galus.
Manuprāt nav svarīgi cik liela ir avārija, bet gan tas cik uzmanīgs tu esi pie stūres. Piem. jautājums- ar ko tādu arhi svarīgu tu nodarbojies pie stūres, ka nogulēji autobusu kurā iemauci? A janu tur būtu pa vidu gājējs vai autobusa vietā būtu getz, un vispār, zaudējumus jau netikai krāsai radiji, bet arī maršrutu aprāvi, neaprēķināmi zaudējumi, un varbūt kāds uz dzīvē svarīgākajām darba pārrunām nokavēja...bet tas tā, principā jau po.
Sadarīt sūnus un pēctam vainot kādu par to, ka pienākās likumīgs sod ir soc laiku filozofij, vai piem. amerikāņu- tu viņam nekādi nepaskaidrosi kāpēc tu viņam iekrāvi par to, ka vīņš ieknieba tavam skuķim pakaļā
Paga,paga sodu uzliek ceļu policija.Vai tad apdrošinašanas butiba nav pasargat no liekiem izdevumiem???A sanak ka uztaisi avariju pats pa visu samaksa plus vel kaut kads šaraškinu kantoris uzvaras pardodot polisi.Pašlaik sanak ar OCTU avariju uztaisit neizdevigak neka bez OCTAs.Es jau saprotu ka ne jau tu esi vainigs pie šitas situacijas.
UZMANĪBU!!!
Principā tikai gribēju visus pabrīdināt, ka BTA atkal ir atsācis regresa lietas pret vainīgajiem avārijās!
Nebiju kādus 5 gadus dzirdējis par regresiem, ja nu tikai pret dzērājiem, bet te divu mēnešu laikā trīs klienti saņēma vēstules ar info par to, ka jāsamaksā par zaudējumiem. Viens no negadījumiem par kuriem šomēnes piestādija rēķinu 6770 LVL ir noticis pieci gadi atpakaļ!
Lietas spējām ar klientiem izrullēt lai nebūtu jāmaksā, bet nu līdz ar matiem =)
Viss, vairāk laikam arī neko teikt negribēju.
Veksmi uz ceļiem un personīgajā dzīvē.
Ar cieņu Gregers.