Oranžmelnās [p]rievas

Graberis Reģ.: 20.01.2003

Es laikam kaut ko esmu palaidis garām. Pēdējā laikā ievēroju 2 veidu tendences - vieniem patīk pie auto dekoratīvajām daļām šnorēt oranžmelnas prievītes, citiem patīk karināt sarkanbaltos karodziņus.

Tas tāds jaunais stils, ja? A kur var nopirkt? A ko katrs no apzīmējumiem nozīmē?

Par oranžajiem es laikam zinu - tas ir autopilota apzīmējums. Vismaz tāds ir mans loģiskais secinājums no sekojošiem faktiem:

- sestdien vilkos uz garāžu pakaļa auto, garām (pa ieliņu starp daudzdzīvokļu mājām) aizvilka melns mersis ar ritīgi sadzirdamu bumsi-bumsi no iekšpuses. Mazu gabalu priekšā kaucošiem ratiem apstājās, iekšpusē notika intensīva diskusija, ka "на право", pēc kā tas pats mersis izdomāja, ka na pravo, tas ir pa trotuāru. Tikai, "holy shit" tur betona stabi iebetonēti. Море по колено, objeģem. Daļēji izdevās, ja neskaita acumēra trūkumu un no tā izrietošu durvju aerodinamikas rādītāju uzlabošanu pret trotuāra malā augošu koku. Brauciena mērķis laikam bija Topers busu serviss, pie kura vārtiem no merša izvēlās 2 indivīdi ne gluži skaidrām acīm.

- šodien braucu uz darbu - uz Ranķa dambja (vai kā nu to ieliņu sauc) starp Vanšu tiltu un Meža ielu kaut kāds nemotors pamanījies ar musorovozu sadraudzēties un noštopēt 2/3 no visas ielas.

Bet kas ar tiem sarkanbaltsarkanajiem karodziņiem?

 
Graberis Reģ.: 20.01.2003
0 0 Atbildēt

Stulpais iafto:

tātad nesaprotamais teksts:

* na pravo

** morje po koļeno

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti