To pasu ko tadad, pirkšu krievu soļķi pa 2/3 no LV cenas
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
To pasu ko tadad, pirkšu krievu soļķi pa 2/3 no LV cenas
Ozz rakstīja:
bummerr rakstīja: sanak, ka LV sodien litrs dd jau maksa 1GBP litra, te, esmu sodien UK, maksa videji 1,25-1,35 GBP litra.... (1gbp=0.86Ls perc parex.lv sodien
nu ko neesam vairs taalu kur videja alga valti ir 1000-1300GBP menesi
zjbis!
nu nezinu gan... gliemezhu ganiem un visaaadiem taadiem jau varbuut ka ir...
bracka kazino straadaa, jamam 2 k kaut kur sanaak....
es kaa mediciinas tehnikjis sanjemtu no 50 gadaa....viss jau atkariigs no taa, cik kvalificeetu darbu dari...
kazino ari riga var savus 1,5-2k Ls pelnit tikai taa
un tas algas 30-50k GBP gada angija ir pirms nodokliem, kas te ir ap 40%, atskiribaa no lv 33%... taa kaa rekini pats...
un tieshaam te, uk, vairs nav to algu un cenu veikalos tik kosmisku, kaa agrak likas, jo ne jau te kas kluva letaks, bet musu 17.5% inflacija darija savu... jo algas LV, Rigaa , galigi nekvalificetas sferas (celtnieki, makleri uc lopi) bija un vel sur tur ir kosmoss... kas galigi neatbilst normalai valsts ekonomikai un attistibai...
karoche- ejam uz saulaino nakotni
Šodien mēs ar brāli secinājām, ka mūsu drapakiem ir vienādas zupas izmaksas uz 100 km. Viņam: A4 3,0 tdi quatra ar patēriņu ~7 ltr., man T&C 3,8 ar vid. patēriņu 14,3 ltr. +gāze/genzīns. Protams, A4 ir stingri ņiprāks par manu trolejbusu, jo masas tomēr dažādas.
+arī čipots tas A4~ 250 hp kopā sanāk.
Vēsture, bet aktuāla arī tagad
Varu pačukstēt no drošiem avotiem ka uz gada beigām dīzeļa paredzamā cena ir 1.20ls/l
pokuj man tās dīzeļa cenas, kaut vai čiriks litrā
djgaca rakstīja: Varu pačukstēt no drošiem avotiem ka uz gada beigām dīzeļa paredzamā cena ir 1.20ls/l
Mani avoti gan ir optimistiski - decembrī 1 Lats
nu jau pokuj...70l pa 60ls...
lai gan-sukas t?pat
Zoo rakstīja:
Zoo rakstīja:
Vaajprats rakstīja:
Zoo rakstīja: 2MSH
Pastudé diesel darbìbas principus-virzulis saspiezh gaisu tas sakarst un tad padod degvielu kas aizdegas no karstà gaisa.a kas notiek ar propànu saspiezhot?Pareizi-tas saskjidrinàs!tàtad-cimperlìga padarìsana.tajà saité ekonomija bija galona desmitdaljas.vieglajam toc neatmaksàjas.
Dēls, tu esi fizikas ģēnijs. Tavuprāt, propāns, sajaukts ar karstu gaisu un saspiests, NEUZLIESMOS?
Varbūt arīi gaiss saak saskidrinaaties cilindros?
zinu pèc savas ex-gàzmasìnas ka propànam vajag konkrètu maisíjumu,kad vins vispàr deg.kkas ap 13% bija.ja ir vairàk-nedeg.ja jau tas bùtu elementàri nodrosinàms,tad autogàze jau sen bùtu pilnas ausis piereklamèjusi
Jā, un benzīnam vai ķīselim nevajag, ne, gāz cilindros cik gribi?
Uh_ti rakstīja: Šodien mēs ar brāli secinājām, ka mūsu drapakiem ir vienādas zupas izmaksas uz 100 km. Viņam: A4 3,0 tdi quatra ar patēriņu ~7 ltr., man T&C 3,8 ar vid. patēriņu 14,3 ltr. +gāze/genzīns. Protams, A4 ir stingri ņiprāks par manu trolejbusu, jo masas tomēr dažādas.
Normāli braucot tas 3.0 neēd 7 litrus , bet gan vismaz 9 vidēji
kvatra rakstīja:
Uh_ti rakstīja: Šodien mēs ar brāli secinājām, ka mūsu drapakiem ir vienādas zupas izmaksas uz 100 km. Viņam: A4 3,0 tdi quatra ar patēriņu ~7 ltr., man T&C 3,8 ar vid. patēriņu 14,3 ltr. +gāze/genzīns. Protams, A4 ir stingri ņiprāks par manu trolejbusu, jo masas tomēr dažādas.
Normāli braucot tas 3.0 neēd 7 litrus , bet gan vismaz 9 vidēji
Vēl jo vairāk ja kvatra.
bummerr rakstīja:
Ozz rakstīja:
bummerr rakstīja: sanak, ka LV sodien litrs dd jau maksa 1GBP litra, te, esmu sodien UK, maksa videji 1,25-1,35 GBP litra.... (1gbp=0.86Ls perc parex.lv sodien
nu ko neesam vairs taalu kur videja alga valti ir 1000-1300GBP menesi
zjbis!
nu nezinu gan... gliemezhu ganiem un visaaadiem taadiem jau varbuut ka ir...
bracka kazino straadaa, jamam 2 k kaut kur sanaak....
es kaa mediciinas tehnikjis sanjemtu no 50 gadaa....viss jau atkariigs no taa, cik kvalificeetu darbu dari...
kazino ari riga var savus 1,5-2k Ls pelnit tikai taa
un tas algas 30-50k GBP gada angija ir pirms nodokliem, kas te ir ap 40%, atskiribaa no lv 33%... taa kaa rekini pats...
un tieshaam te, uk, vairs nav to algu un cenu veikalos tik kosmisku, kaa agrak likas, jo ne jau te kas kluva letaks, bet musu 17.5% inflacija darija savu... jo algas LV, Rigaa , galigi nekvalificetas sferas (celtnieki, makleri uc lopi) bija un vel sur tur ir kosmoss... kas galigi neatbilst normalai valsts ekonomikai un attistibai...
karoche- ejam uz saulaino nakotni
Protams, ka kazino, jo vienročus dragājot viens bicepss būs lielāks nekā otrs
djgaca rakstīja: Varu pačukstēt no drošiem avotiem ka uz gada beigām dīzeļa paredzamā cena ir 1.20ls/l
Tev gan tie avoti neizskatās tik droši
Nu jau es saku,ka gada beigās dīzelis būs ap 60 sant.
Ūja, ūja, velomen - tas jau ir pārāk optimistiski Man, protams, nekas nebūtu pretī, ja zupas ceņņiks būtu bik virs 50 kapeikām - bet diez vai dvieļugalvas to pieļaus
msh rakstīja: Ūja, ūja, velomen - tas jau ir pārāk optimistiski Man, protams, nekas nebūtu pretī, ja zupas ceņņiks būtu bik virs 50 kapeikām - bet diez vai dvieļugalvas to pieļaus
OK 25. decembrī Statoilā dīzelis maksās 0,617 Ls/l
Vienalga - no tavas mutes dieva ausī
Sretsked rakstīja:
msh rakstīja: Kurā valstī?
UK,loģiski Ar to es gribu teikt- NU NAHER VAJAG ŽĒLOTIES PAR TĀM CENĀM????? Maize dārga, benzīns dārgs, apenes dārgas...viss slikti...idioti.
tikai kūdra ir lēta
Velomens rakstīja:
Mani avoti gan ir optimistiski - decembrī 1 Lats
Velomens rakstīja:
msh rakstīja: Ūja, ūja, velomen - tas jau ir pārāk optimistiski Man, protams, nekas nebūtu pretī, ja zupas ceņņiks būtu bik virs 50 kapeikām - bet diez vai dvieļugalvas to pieļaus
OK 25. decembrī Statoilā dīzelis maksās 0,617 Ls/l
Neuztraucies, tad jau 24. Decembra vakarā gan jau atkal būs cita prognoze no vēl "drošākiem avotiem"
Mana prognoze - 24.decembrī benzīns maksās 58,7 santīmus, bet dīzelis - 64,7 santīmus.
VWfans rakstīja: Mana prognoze - 24.decembrī benzīns maksās 58,7 santīmus, bet dīzelis - 64,7 santīmus.
un?
liekam stafkas
Uzvarētājs dabū izbaudīt zaudētāja afto
mudaks.....
Tu patiesi to gribi?
ko darīsiet, kad dīzels maksās 1Ls/litrā
Izskatās, ka tie laiki nav tālu. Pāris mēnešu un ok.
Ko saka ekonomisko dīzeļmotoru lietotāji?