Man viņi dzinās pakaļ un demonstrēja ka neesmu pilnībā apstājies kur vajag
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Man viņi dzinās pakaļ un demonstrēja ka neesmu pilnībā apstājies kur vajag
Punkts viens - šī filmēšanas opcija ir domāta kā papildus pierādījums tam, ka filmēts esi tieši tu un tas ir tavs ātrums, nevis spriegums tuvākajā rozetē.
Punkts divi - šādi viņi var tev pierādīt ka esi maucis pāri pa sarkano vai ko līdzīgu, ko apturēts vadītājs līdz pēdējam noliegs.
pa pastu vēl nekas nenāk, cik es zinu, to nepieļauj likumdošana
911 rakstīja: Ja pareizi saprotu, tad lielākā daļa CP ekipāžu ir aprīkotas arī ar video, kas var fiksēt pārkāpumus. Nez kādam ir gadījies saņemt pa pastu soda kvīti ar šādi fiksētu pārkāpumu, vai arī tas vēl netiek praktizēts?
Vai tik te nebija domāti fotoradari
staar rakstīja:
911 rakstīja: Ja pareizi saprotu, tad lielākā daļa CP ekipāžu ir aprīkotas arī ar video, kas var fiksēt pārkāpumus. Nez kādam ir gadījies saņemt pa pastu soda kvīti ar šādi fiksētu pārkāpumu, vai arī tas vēl netiek praktizēts?
Izlasi vēlreiz virsrakstu alni!
Bens_Jois rakstīja:
staar rakstīja:
Izlasi vēlreiz virsrakstu alni!
+1
Lielākā daļa komentu tiek rakstīta uzmanīgi izlasot citu tekstus, to sapratu jau sen!
Grecco rakstīja: Man viņi dzinās pakaļ un demonstrēja ka neesmu pilnībā apstājies kur vajag
Man viņi līdz pakaļ skriešanai netika, jo pretī braucošā auto plūsma, kurā atradās arī viņi, neļāva šiem apgriezties un kaut ko demonstrēt.
911 rakstīja:
Grecco rakstīja: Man viņi dzinās pakaļ un demonstrēja ka neesmu pilnībā apstājies kur vajag
Man viņi līdz pakaļ skriešanai netika, jo pretī braucošā auto plūsma, kurā atradās arī viņi, neļāva šiem apgriezties un kaut ko demonstrēt.
Vairākas reizes tā gadījies - vienreiz ar nomas mašīnu (kaut kādi 180 km/h pretimbraucēji paņēma)... Tā arī nepaspēja apgriezties... Autonoma nekādus rēķinus nepiesūtīja Ir arī uz stāvošu radaristu ar fēnu rokā uzrauts (kādi 220 km/h) - pēdējais, ko no viņa redzēju spogulī, kā viņš pie mašīnas skrēja
Ātrumam jau video nevajag .... parasti ir noslēpušies pie dzelzceļa pārbrauktuves kur pilnībā jāapstājas vai līdzīgi ..... un tad nu teš pakaļ ...
RX-7 rakstīja:
911 rakstīja:
Vairākas reizes tā gadījies - vienreiz ar nomas mašīnu (kaut kādi 180 km/h pretimbraucēji paņēma)... Tā arī nepaspēja apgriezties... Autonoma nekādus rēķinus nepiesūtīja Ir arī uz stāvošu radaristu ar fēnu rokā uzrauts (kādi 220 km/h) - pēdējais, ko no viņa redzēju spogulī, kā viņš pie mašīnas skrēja
Tas gan darbojas ar V>160
Līdz kādiem 140 viņi vēl var paspēt zilsārto diskotēku ieslēgt ar skaņu, kas dod signālu visiem mest mierā...
Var jau būt ka kļūdos.
Ekipāžu radari
Ja pareizi saprotu, tad lielākā daļa CP ekipāžu ir aprīkotas arī ar video, kas var fiksēt pārkāpumus. Nez kādam ir gadījies saņemt pa pastu soda kvīti ar šādi fiksētu pārkāpumu, vai arī tas vēl netiek praktizēts?