A kāpēc pats neizmēģini?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
A kāpēc pats neizmēģini?
Nostrādās jaunajiem(pēc 2000) auto noteikti, par vecākiem nevaru spriest.
Gregers rakstīja: Nostrādās jaunajiem(pēc 2000) auto noteikti, par vecākiem nevaru spriest.
Vai nostrādās arī tad,ja aķis ir nosēdies/izlādējies?
Velomens rakstīja:
Gregers rakstīja: Nostrādās jaunajiem(pēc 2000) auto noteikti, par vecākiem nevaru spriest.
ko piipeejam ???
man akal radās jautājums uz kuru Gregers varētu atbildēt: vai avārijas gadījumā radušos zaudējumus valstij vai pašvaldībai sedz apdrošināšana vai kā. piemēram, notiek avārija un nogāž luksoforu, kurš tikko uzstādīts un izkladzināts pa avīzēm, ka 10 štukas izmaksājis... un otrs variants, viens īblis neizņem līkumu un izgāž manai mājai pusi sienas. vai to visu sedz OCTA?
Velomens rakstīja:
bez aķa jau nu točna nenošancēs. tak visos safety precautions pie salona remontdarbiem / paneļa jaukšanas ir norādīts, ka jāatvieno klemme, lai neatrautos ar airbag pa gurķi
rrupucis rakstīja: man akal radās jautājums uz kuru Gregers varētu atbildēt: vai avārijas gadījumā radušos zaudējumus valstij vai pašvaldībai sedz apdrošināšana vai kā. piemēram, notiek avārija un nogāž luksoforu, kurš tikko uzstādīts un izkladzināts pa avīzēm, ka 10 štukas izmaksājis... un otrs variants, viens īblis neizņem līkumu un izgāž manai mājai pusi sienas. vai to visu sedz OCTA?
jā
Bzzz rakstīja:
Velomens rakstīja:
bez aķa jau nu točna nenošancēs. tak visos safety precautions pie salona remontdarbiem / paneļa jaukšanas ir norādīts, ka jāatvieno klemme, lai neatrautos ar airbag pa gurķi
Ja iemetīsies fojers autiņā tad ar pamatīgu sprādzienu nostrādās JEBKURĀ gadījumā ir aķis vai nav aķa
rrupucis rakstīja: man akal radās jautājums uz kuru Gregers varētu atbildēt: vai avārijas gadījumā radušos zaudējumus valstij vai pašvaldībai sedz apdrošināšana vai kā. piemēram, notiek avārija un nogāž luksoforu, kurš tikko uzstādīts un izkladzināts pa avīzēm, ka 10 štukas izmaksājis... un otrs variants, viens īblis neizņem līkumu un izgāž manai mājai pusi sienas. vai to visu sedz OCTA?
Protams.
Nu ja, Yetti būs bijis ātrāks šoreiz
Kaspersky rakstīja: Nu ja, Yetti būs bijis ātrāks šoreiz
niekuj rabotatj tak mnogo...
TDI rakstīja:
Velomens rakstīja:
ko piipeejam ???
normāls jautājums.....
esmu lasījis kaukāda alfista komentāru iauto, ka eksistējot pepelaci, kurām esot mehāniskie airbagi - tobiš trieciena brīdī stienis iebliežot pa kapsulu un stūres airbags uzsprāgstot....
Yetti rakstīja:
Kaspersky rakstīja: Nu ja, Yetti būs bijis ātrāks šoreiz
niekuj rabotatj tak mnogo...
Tev labi teikt
A es māju gribu
Pirmais rakstīja:
TDI rakstīja:
Velomens rakstīja:
ko piipeejam ???
normāls jautājums.....
esmu lasījis kaukāda alfista komentāru iauto, ka eksistējot pepelaci, kurām esot mehāniskie airbagi - tobiš trieciena brīdī stienis iebliežot pa kapsulu un stūres airbags uzsprāgstot....
karoče, tur Emīls ar bīsi...
Kaspersky rakstīja:
A es māju gribu
ja varu palidzēt...
labprāt pendeli iedošu...
Ja ar pendelēm varētu maksāt, sen jau miljonārs būtu
Cik jūtīgam jābūt sēdekļa sensoram? Pamanīju, ka dažreiz sāk pīkstēt par pasažiera airbag, ja uz sēdekļa soma uzlikta. Somā nekā daudz nebija - planšete un šādi tādi štrunti. Kopā max 2kg.
Jautājums par Airbagiem
Tad nu man tāds stulbs jautājums. Vai airbag nostrādās,ja auto nebūs iedarbināts?