Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Pērku Passat B3

richi Reģ.: 21.06.2002

Tātad vēlos iegādāties VW passat 1988-1993g., 1.8 inžektoru. Universāli. maksāju 300-500Ls, ja auto ir ar strādājošu kondicionieri... var vēl piemest.

Dīzeļus nepiedāvāt.

Gāze gan var būt kā pluss.

Rūsekļus un virsbūves dafektus nepiedāvāt.

Visādus gaudotājus ierosinu vienreiz paskatīties objektīvi uz saviem auto un pajautāt sev - es par viņu maksātu vairāk vai tomēr paņemtu 2000 gada auto kakraz pirmajai iemaksai pietiktu?

1 2 3 4
Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Sviestc rakstīja:

neesi galvu Volvo durvīs iespiedis

Es te intensīvu ekspluatēju Opeli Vectru un Pasrātu jau vairākus gadus....

da ne ar ko, ne ar ko citu, ar kuru var puslīdz cilvēcīgi pārvietototies, un tajā vēll kaut ko iekrāmēt, nevar iesipt santīmu trāpīgāk kā ar šamiem abiem....

un arī volviķis 740 man ir bijis, nu tad varu painformēt, kad braucot ar tādu, tāda Pasāta eksplutācijas izdevumus var mierīgi pareizināt vismaz reiz trīss.......

pagapagapaga....

nejauc mušas ar roziineem...

tas kaa tie autinji Tev tiek ekspluateeti, un kas vinjus ekspluatee ir viena lieta, otra ir personiigas lietosanas masiina...

es daudz no Tevis priekš 940taa esmu pircis man liekas ka tikai pečkas ventilatoru...

ierindas pilsonim peerkot lietotu autinju ir svariigi lai šamais uzreiz neizjuuk kaa tas nereti notiek ar Tevis nosauktajiem apparaatiem, kuriem ir uzliktas taas detaļas kas izjuuk iznjemot no iepakojuma

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

es nemaz nezinu, kas tas tāds rex-regina ir, tad jau visticamāk iepircis nebūšu

iepirktajam auto pēc iegādes nomainīju atslēgas kontaktgrupu- 5Ls, atpakaļgaitas gaismu devēju- 3,90 un tagad ripo normāli, tikai panelī dažreiz iedegas lampa ar lambda zondi, vēl viena oranža lampa blakus lādēšanai( tā, kas ziņo, ka kaut kur izdegusi kāda lampiņa, bet izskatās, ka visur deg) arī neliek mieru, spidometrs daºeiz aiziet līdz galam pats no sevis..

Tā, ka pagaidām nevar zināt, kurš kuru

0 0 Atbildēt

lambda- jaaskataas...

taa lampele kas mirgo , peec bremzu nospiesanas ir jaanodziest...deg tad, ja kaut kas nedeg kam ir jaadeg...vai nu kontakti zalji, vai nepareizas jaudas spuldziites sabaaztas

spidometrs- elektriskais. paskaties apaksaa kur tie vadi aiziet un notiiri kontaktus...

kaarba ar pogu vai 5aatrumu

0 0 Atbildēt

5 ātrumu, pogas nav

0 0 Atbildēt

it kaa jau tauta staasta ka taas lambdas čakareejas, bet pat ja vinja ir reaali nobirusi, parasti +1 litrs degvielas virsuu un viss...

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

Sviestc rakstīja:

neesi galvu Volvo durvīs iespiedis

Es te intensīvu ekspluatēju Opeli Vectru un Pasrātu jau vairākus gadus....

da ne ar ko, ne ar ko citu, ar kuru var puslīdz cilvēcīgi pārvietototies, un tajā vēll kaut ko iekrāmēt, nevar iesipt santīmu trāpīgāk kā ar šamiem abiem....

un arī volviķis 740 man ir bijis, nu tad varu painformēt, kad braucot ar tādu, tāda Pasāta eksplutācijas izdevumus var mierīgi pareizināt vismaz reiz trīss.......

pagapagapaga....

nejauc mušas ar roziineem...

tas kaa tie autinji Tev tiek ekspluateeti, un kas vinjus ekspluatee ir viena lieta, otra ir personiigas lietosanas masiina...

es daudz no Tevis priekš 940taa esmu pircis man liekas ka tikai pečkas ventilatoru...

ierindas pilsonim peerkot lietotu autinju ir svariigi lai šamais uzreiz neizjuuk kaa tas nereti notiek ar Tevis nosauktajiem apparaatiem, kuriem ir uzliktas taas detaļas kas izjuuk iznjemot no iepakojuma

nu tad es īsti nesaprotu par ko runā Tu

par mašinu, ar kuru ir prieks braukt,

vai par darba zirdziņu, kuram galvenais kritērijs ir pēc iespējas lētāk nokļut no A punkta uz B un atpakaļ.......

Loģiski ka kā auto ar kuru izjust braukšanas prieku, Volviķis ir kudī augstāks nekā jebkurš Pasrāts vai Opelis....

bet nu pri čom tad Tu raksti ka ar to var iesipt santīmu krietnāk nekā ar Pasrātu, kuram spainis ar detaļām dārgāk par piecīti nemaksā

Un par tām "rokās izjūkošām detaļām" runājot....

ne jau visi no-name ir tiešām tādi sūdi, ka nevar no letes līdz mašinai aiznest...

ja zin ko un no kura pirkt, tad ar pat ar tādu kreiso buksi, uzgali un t.t. var mirīgi novilkt, pat intensīvi ekspluatējot, no viena T.A. līdz otram....°

a cik zināms, pie katras T.A. padsmitniekiem tik un tā ir kaut kas japaķimerē, jo skuj ar pirmo reizi tevi kāds tur laidīs cauri, pat ja auto būss sakopts, tad piesipīsies, ka Tu nepareizi smaidi..

0 0 Atbildēt

ideja pamataa taada-

leeti nopirksi-daargi taisiisi.

piekriiti

pasraakjis pa 300 ls 99% gadiijumu buus spraagonis taapat kaa mans 240tais, kuram pliist viss no vecuma un staaveeshanas...kaa pabrauc gabalinju taa saakas...un tad naak Remonti un Izmaksas un finaalaa ja pareekjina kas tai miskastee ir iegaajis ieksaa, taa sen vairs nav pat otra masiinas cena

Volvo gadiijumaa Skantech tomeer kaut ko nedaudz garantee (Tu to taču zini)un taa veesturiski visu laiku ir bijis.kaut kaads liimenis turaas...

bet taadam Pasraakjim, kurš 15to gadu Latvijaa un visi 14 iipašnieki ir "taupiijuši" liekot visleetaako

Tavaa gadiijumaa, kad Piloti min no riita liidz vakaram pa pilseetu-taa jau ir mazliet cita ekspluataacija protams, birst bieži un nav nekaadas motivaacijas likt kaut ko uuberkrutu...volvai vnk nav izveeles-stuures pirksts pa 1,50 ls vai 3ls..ir tikai pa 3 ls...(piemeera peec saku)

Diivaina tendence- pilseetaa ir baigi daudz 940to kaa takšu savairojies...šito sentenci man apstiprinaaja arii tas onka no volvo/saab bodes Turgeņeva ielaa...

0 0 Atbildēt

man kaa pilsonim, kura ienaakumi ir atkariigi tikai un vieniigi no padariitaa darba un sačkošana ir praktiski neiespeejama (a ja nu pacients mani ilgi gaida un neiedod "kukuli") buutiskaakais ir ne gluzhi tas, ka kautkurtassuudsirparlatuleetaaks, bet gan vairaak tas, ka to detalju kaadu laiku nevajadzees mainiit aka nebuus mans laiks jaateeree atkal skruuveejot vai neesaajoties pa servisiem

nesaku ka volvo ir pats leetaakais braucamais uz zemes virsas, bet man patiik, un to mainaamo detalju tur arii nav nemaz tik daudz...

kaut kaa taa...

0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: ideja pamataa taada-

leeti nopirksi-daargi taisiisi.

piekriiti

pasraakjis pa 300 ls 99% gadiijumu buus spraagonis taapat kaa mans 240tais, kuram pliist viss no vecuma un staaveeshanas...kaa pabrauc gabalinju taa saakas...un tad naak Remonti un Izmaksas un finaalaa ja pareekjina kas tai miskastee ir iegaajis ieksaa, taa sen vairs nav pat otra masiinas cena

Volvo gadiijumaa Skantech tomeer kaut ko nedaudz garantee (Tu to taču zini)un taa veesturiski visu laiku ir bijis.kaut kaads liimenis turaas...

bet taadam Pasraakjim, kurš 15to gadu Latvijaa un visi 14 iipašnieki ir "taupiijuši" liekot visleetaako

Tavaa gadiijumaa, kad Piloti min no riita liidz vakaram pa pilseetu-taa jau ir mazliet cita ekspluataacija protams, birst bieži un nav nekaadas motivaacijas likt kaut ko uuberkrutu...volvai vnk nav izveeles-stuures pirksts pa 1,50 ls vai 3ls..ir tikai pa 3 ls...(piemeera peec saku)

Diivaina tendence- pilseetaa ir baigi daudz 940to kaa takšu savairojies...šito sentenci man apstiprinaaja arii tas onka no volvo/saab bodes Turgeņeva ielaa...

Lēti pirksi-dārgi taisīsi....

nu ne vienmēr....

galvenais ir pamatīgi papētīt auto, kad ņem..

mašinas lēti ne vienmēr pārdod tikai tapēc, ka tās ir izjātas, ir arī citi motīvi, "deg" nākošā, jābrauc prom, vaig naudu un t.t.....

visādi var gadīties....

galvenais ir nenolohoties...

lūk, reāls piemērs-Fartuks, nogrūda normālu Saab 9-5 par 1000 eināru zem tirgus cenas, jo auto "netirgojās" a staidzami vajadzēja piķi...

"Tavaa gadiijumaa, kad Piloti min no riita liidz vakaram pa pilseetu-taa jau ir mazliet cita ekspluataacija protams, birst bieži un nav nekaadas motivaacijas likt kaut ko uuberkrutu.."

Varbūt Tevi tas pārsteigs, bet nebirst nemaz tik bieži....

pat liekot "lēto galu" un triecot katru dienu pa 200 km, nu nebirst, jo tajos ir vēll mazāk kam birt nekā Tavā Volvo....

vienkārši ir tie pasrāti kā tādi cirvji....

manā skatījumā Volviķis ir tomēr sarežģītāks.....

0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

0 0 Atbildēt

Sviestc rakstīja:

Ozz rakstīja:

Sasipos meistarībā...

P.S.

Esmu citēšanas ģēnijs...

0 0 Atbildēt

Gribēju rakstīt ka tur, ka nevajag ekonomēt uz detaļu kvalitāti un labāk likt tomēr zināmu un pārbaudītu brendu, ka tur gan es Tev pilnībā piekrītu, vēll pat varu piebilst, ka arī pie svešiem meistariem , kuri piedāvā pa lēto visu, arī toč līt nevaig..

esmu to pats uz savas ādas pārbaudījis...

da nu i nakuj to prieku...

0 0 Atbildēt

mieru, tikai mieru!

protams, ka jaaskataas kas no taas masiinas ir paari palicis, bet jaanjem veeraa arii Latvieša-Praktiskaa faktors...un šitam santiimjaaklim pasats nu liekaas ljooti labs autinsh

nevaru atrast "dīzeļpasāta dienasgraamatu"...tur bija kaa dzekam visaadi siiki suudinji pliisa...it kaa pabraukt var, bet jautra dziive nodrosinaata

0 0 Atbildēt

Re, kur Ričijs ir gatavs pirkt mondeo pa 300 ls

0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: mieru, tikai mieru!

protams, ka jaaskataas kas no taas masiinas ir paari palicis, bet jaanjem veeraa arii Latvieša-Praktiskaa faktors...un šitam santiimjaaklim pasats nu liekaas ljooti labs autinsh

nevaru atrast "dīzeļpasāta dienasgraamatu"...tur bija kaa dzekam visaadi siiki suudinji pliisa...it kaa pabraukt var, bet jautra dziive nodrosinaata

nu nezinu, ne katrs izvēlas vienkāršu un lētu eksplutācijā auto, tik tik tāpēc, lai to aprīkotu ar rokās izjūkošām autodetaļām...

mums tepat portālā ir pietiekoši daudz piemēru,

Yonas teiksim ļoti pat kopj savu Audi, Ursis....

ai, da vēll var atrast daudz spečoku, kuri uz savas 8o-desmit kura tur gada mašinas, neļaus pat mušai papisties

lai gan, laikam neviens no Viņiem savu Auto pa lēto tomēr pēcāk nemēģinās nogrūst, tam gan varētu tā kā piekrist...

0 0 Atbildēt

nu bet par ko arii ir raidiijums...

taads pasaats pa 300 ls ar jaunu skati un pilnu baaku ir kaa siers peļuslazdaa...

0 0 Atbildēt

man ar 244to bija taa:

iipasnieks-latgales krievvalodiigs čangaliic seedosa sunja augumaa, kuram dziivee neiet, pat sieva vinju sit

staastiija cik laba taa masiina volvo- detaljas leetas, viskautko var aizvietot, sakjiimikjot utt...

nu luuk- un tur bija dzeks santiimu jaajis- bikses kas maksaa kkur 25 ls bija metinaatas un paarmetinaatas taa ka nevareeja vairs noskruuveet..naacaas ar fleksi flekseet nost, lai pie vienas skruuves tiktu...

ruusas caurumi aizlaapiiti ar kkaadu foliju un mastika uzgaazta pa virsu, kkaadi releji čakareeti un lodeeti (elektrikjis kaa nekaa), karo4- taa pielaagošana teelaini izskoties bija taada- detalja visuaali ir liidziiga-jaader!

ja neder-ieskruuveejam ar aamuru...

karbuuzim der remkomplekts no žiguļa.jaa der, bet ar norunu, ka panjem acis pieree un taas bliives piestraadaa lai ir caurumi tur kur jaabuut..

cik tam pimpausim bija izmaksaajusi vairaakkaarteeja izpuuteeja bikšu metinaasana vs 25 ls par jaunaam bikseem

cilveeki jau nepetrii, ka ilgterminjaa ir daargi prezervatiivu ar draati laapiit...

ka tik uz doto briidi santiims iefists...

Piebaldzens Reģ.: 04.06.2006
0 0 Atbildēt

Palasot tkstus, rodaas iespaids ka topika autors ir Latvietis praktiskais&santiimsipis vienaa personaa... No pieredzes varu teikt - neatmaksaajaas pirkt vecus sjrotauto (virs 10 un vairaak gadiem), jo ar auto ir jaabrauc nevis jaaremontee!!! Taa tikai liekaas - vot leeti nopirksju un tagad tik brauksju... FIGUSJKI... pareekjini cik tu laiku veltii veelaak remonteejoties un cjakareejoties gan pa servisiem, gan teereejot PATS SAVU LAIKU un arii naudu... Mana doma ir taada - atmaksaajaas pirkt auto ~3 g.v. t.i pirmo ciklu izgaajusjie operatiivo liizingu, pabraukt ~ 2gadi un pirkt naakamo... Vairuma gadiijumu izdevumi naudaa un laika pateerinjaa buus relatiivi mazaaki, kaa kraameejoties ar sjrotiem un plus veel brauksjanas komforts... Ir tomeer starpiiba vai brauc ar 10 gadi vecu izljurkaatu vai 3 gadi vecu un koptu auto...

0 0 Atbildēt

Ja pats neko nejēdz saremontēt, tad jā- normāls variants

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Ja labi uzturēts pasāts, nekas tur katru nedēļu nav jāremontē. Periodiski jāatsvaidzina šķidrums benzīnbākā.

Tikai par 300 lašiem tādu nenopirksi, tas gan tiesa.

0 0 Atbildēt

Piebaldzens rakstīja: un plus veel brauksjanas komforts... Ir tomeer starpiiba vai brauc ar 10 gadi vecu izljurkaatu vai 3 gadi vecu un koptu auto...

gribi teikt ka pusļurkaats hrenaults speej sniegt afigenno brauksanas komfortu

0 0 Atbildēt

Un pagruuti cilveeciski iedomaaties situaaciju, kad kaads klerciņs kas var atljauties pirkt jaunas, budzetklases miskastmasiinas kaut ko tur kopj...

nauhj vinjam kkas tur "jaakopj" ja izmaksaajot opliizi masiina tiek atdota Diilerim un panjemta vietaa jauna

es zinot šādu situaaciju garantijas laikaa jaatu taa ka skabargas šķīst

Piebaldzens Reģ.: 04.06.2006
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

Piebaldzens rakstīja: un plus veel brauksjanas komforts... Ir tomeer starpiiba vai brauc ar 10 gadi vecu izljurkaatu vai 3 gadi vecu un koptu auto...

gribi teikt ka pusļurkaats hrenaults speej sniegt afigenno brauksanas komfortu

Saakaas atkal... Tev laikam VISI auto saakaas un beidzaas ar BMW, AUDI un MB...

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Piebaldzens rakstīja: Saakaas atkal... Tev laikam VISI auto saakaas un beidzaas ar BMW, AUDI un MB...

Lai tevi nomierinātu teikšu, ka Iževskas kabluks no pagājušā gadsimta daudzējādi bija labāks par Renaulta kabluku no šī gadsimta. Un līdz tevis pieminētajiem vāciešiem renis nevelk, nu nekādi nevelk....lai kā tev to gribētos.

Bazhix Reģ.: 20.02.2003
0 0 Atbildēt

Piebaldzens rakstīja:No pieredzes varu teikt - neatmaksaajaas pirkt vecus sjrotauto (virs 10 un vairaak gadiem), jo ar auto ir jaabrauc nevis jaaremontee!!!

Kaapeec visu laiku ir jaaremontee? Vienreiz saremontee visu, kas kaish un var tuvaakajaa naakotnee nopliist, resp., ieliec otrus 300ls iekshaa un brauc kaa ar reno.

Pie kam, pat jaunaas mashiinas taapat ir jaaremontee, jaauzpasee utt utjpr. nemaz nerunaajot par plastmas hlamiem, kas izbeidzas tikko ir izbeigusies garantija (~3-4 gv). Un taadu atjaunot vai vismaz padariit braucamu maksaa vairaak nekaa 300ls

1 2 3 4

Lasītākie raksti

Jaunie raksti