Sviestc rakstīja:
neesi galvu Volvo durvīs iespiedis
Es te intensīvu ekspluatēju Opeli Vectru un Pasrātu jau vairākus gadus....
da ne ar ko, ne ar ko citu, ar kuru var puslīdz cilvēcīgi pārvietototies, un tajā vēll kaut ko iekrāmēt, nevar iesipt santīmu trāpīgāk kā ar šamiem abiem....
un arī volviķis 740 man ir bijis, nu tad varu painformēt, kad braucot ar tādu, tāda Pasāta eksplutācijas izdevumus var mierīgi pareizināt vismaz reiz trīss.......
pagapagapaga....
nejauc mušas ar roziineem...
tas kaa tie autinji Tev tiek ekspluateeti, un kas vinjus ekspluatee ir viena lieta, otra ir personiigas lietosanas masiina...
es daudz no Tevis priekš 940taa esmu pircis man liekas ka tikai pečkas ventilatoru...
ierindas pilsonim peerkot lietotu autinju ir svariigi lai šamais uzreiz neizjuuk kaa tas nereti notiek ar Tevis nosauktajiem apparaatiem, kuriem ir uzliktas taas detaļas kas izjuuk iznjemot no iepakojuma
Pērku Passat B3
Tātad vēlos iegādāties VW passat 1988-1993g., 1.8 inžektoru. Universāli. maksāju 300-500Ls, ja auto ir ar strādājošu kondicionieri... var vēl piemest.
Dīzeļus nepiedāvāt.
Gāze gan var būt kā pluss.
Rūsekļus un virsbūves dafektus nepiedāvāt.
Visādus gaudotājus ierosinu vienreiz paskatīties objektīvi uz saviem auto un pajautāt sev - es par viņu maksātu vairāk vai tomēr paņemtu 2000 gada auto kakraz pirmajai iemaksai pietiktu?