Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Pērku Passat B3

richi Reģ.: 21.06.2002

Tātad vēlos iegādāties VW passat 1988-1993g., 1.8 inžektoru. Universāli. maksāju 300-500Ls, ja auto ir ar strādājošu kondicionieri... var vēl piemest.

Dīzeļus nepiedāvāt.

Gāze gan var būt kā pluss.

Rūsekļus un virsbūves dafektus nepiedāvāt.

Visādus gaudotājus ierosinu vienreiz paskatīties objektīvi uz saviem auto un pajautāt sev - es par viņu maksātu vairāk vai tomēr paņemtu 2000 gada auto kakraz pirmajai iemaksai pietiktu?

1 2 3 4
Romiqe Reģ.: 17.10.2002
0 0 Atbildēt

Nu nenopirksi tu ne pa 300, ne 500 lashiem tiesham uzturētu pasatu, un da jebkadu daudz maz ekonomisku, praktisku, letu ekspluatacija, kaut 25 gadus vecu auto... tada ipasnieks to drizak sapudes pie setas vai atdos saviem radu radiem, neka pardos par to naudu... un parasti tiem, kam PEKSHNJI medz vajadzet naudu, nekad jebkadu auto nesaglaba ideala kartiba (protams, medz but arkarteji, iznemuma gadijumi tpu, tpu, tpu)

tadsjautues Reģ.: 13.02.2008
0 0 Atbildēt

es nopirku pa 500 b3 93.g 1.8 i, visi aminji jauni un apskate nupat bij izieta, tikai salonns netiirs, 900-950km ar baaku var nobraukt, aizmugureejaa vaaka stuulbi viena bukte aizshaphteleeta, tas buus japartaisa bet taa ne vainas

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Piebaldzens rakstīja:

Ozz rakstīja:

Piebaldzens rakstīja: un plus veel brauksjanas komforts... Ir tomeer starpiiba vai brauc ar 10 gadi vecu izljurkaatu vai 3 gadi vecu un koptu auto...

gribi teikt ka pusļurkaats hrenaults speej sniegt afigenno brauksanas komfortu

Saakaas atkal... Tev laikam VISI auto saakaas un beidzaas ar BMW, AUDI un MB...

Nē, tā ir tev [nez kāpēc vienmēr tie paši vārdi ], bet var jau tevi saprast - pirms trīs gadiem gribējās pagarināt, bet nauda mašīnai nesanāca, un alga līzei arī ne

0 0 Atbildēt

Ozz, kādas tabletes tu lieto? Kādas "pūstošas plastmasas" atrodas B3 A80 vai passāta motortelpā? Vienīgā plastmasa, ar ko sanākušas probas, bija radiatora pārplūdes trauka pipuks, kuru motoru mainot, savas līkrocības dēļ nolauzu - bet tas tika ļoti skaisti salabots

P.S. Praktiskai pakaļas pārvietošanai labāks būs passāts, kā jau autors vēlas, passātā vairāk vietas Nesen gadījās vienā iekāpt, akujeķ, aizmugurē sēdošajiem uz priekšu tik daudz vietas kā C5 A6

0 0 Atbildēt

TA esamiba nav nekads raditajs man kaimina mersim ari ir TA, bet salimets vins ir ar skochu, saka, ka pa 50 lashiem nokartojis...

un, patiesiba, jau cik palasijos, tad izpratne par auto, kam "nav ne vainas" ir loti individuala... nemaz nerunajot par to ko kursh uzskata par koptu auto... vienalga cik vecu... un tada gadijuma, jau var ari pa 500 Ls atrast...

0 0 Atbildēt

bija man kadus gadus 6 atpakal 89.g. pasats, gan pirms, gan pec bijusi vairaki auto, bet atminas par to pasatu ir vislabakas - jocigi, bet plisa vins mazak neka tagad sievas 2003.g. Skoda Octavia...

tiesa plash vins bija, bet vaditajam ne parak erts sedeklis. Bet nu ieteikt pasata vieta tikpat vecu volvo - neprats no jebkura viedokla, ja nedoma investet vienkarshi metala masaa... cik uz ielas ir jedzigu 80to gadu volvo un cik to pasu pasatu... tad jau labak vecu skorpi tikpat smags un liels tik drusku ertaks un letaks...

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

Romiqe rakstīja: ...

Bet nu ieteikt pasata vieta tikpat vecu volvo - neprats no jebkura viedokla, ja nedoma investet vienkarshi metala masaa... cik uz ielas ir jedzigu 80to gadu volvo un cik to pasu pasatu... tad jau labak vecu skorpi tikpat smags un liels tik drusku ertaks un letaks...

Es domāju ka daudzums vairāk saistīts ar popularitāti tajos laikos Vācijā, vienkāršs 740/940 ir, pretrūsas aizsardzība vismaz 940 ir laba(nesistie nerūsē). Skorpis galvenokārt dēļ vājās virsbūves tomēr nav salīdzināms ar Volvo.

0 0 Atbildēt

nu tas ta, imo mana uztvere tads 80 gadu volvo, no praktiska viedokla, kas perkot sadu auto ir galvenais, ir tikpat bezjedzigs pirkums ka kads skorpis, omega vai reno 25... vienigais, kas tur ir daudz metala par letu naudu...

pie tam vel pieplusojot dargaku OCTA un cela nodokli, ja jau runa ir par santimjasanu...

0 0 Atbildēt

940 jau tomēr būs 90 gadu auto, bet es biju domājis vairāk to, ka Volvo tāpat kā Passātam nav izteikti vājo vieto, kā skorpim virsbūve, omegai ºūsa, Ren... re..-nezinu tādu auto

andzha Reģ.: 05.11.2003
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Ozz, kādas tabletes tu lieto? Kādas "pūstošas plastmasas" atrodas B3 A80 vai passāta motortelpā?

Flancis, kas savieno resno dzesēšanas sistēmas cauruli un motora galvu. Tajā tiek stiprināti arī dzes. šķidruma temp datčiki. Ja oriģ ir beidzies, "silti" ieteicams uzturēt kārtībā šķidruma līmeņa indikācijas sistēmu, vai arī vismz reizi nedēļā iechekot līmeņa kritumu.

Esmu konkrētā iepērkamā modeļa viena eksemplāra saimnieks. Ar domāju pārdot, bet apzinot naudas summu, ko varētu dabūt, nolēmu, lai pūst vien, ja beigsies pasaulē labākās mašīnas (darba auto) prieki, ieguldot 100 Ls viss atkal griezīsies uz urrā, ko, visticamāk, nevarēs teikt par auto, kādu varēšu iepirkt vietā par pārdošanā iegūto naudas summu. Secinājums: labu neviens nepārdos, it īpaši par vidējo tirgus cenu, a dārgāk notirgot praktiski nereāli. Autora gadījumā, viņš varētu dabūt miskasti, kuras patiesā vērtība ir nosakāma uz Tolmeta svariem

0 0 Atbildēt

nu ta pa lielam jau volvo 740 no 940 atskiras tikpat daudz cik passat b3 no b4 ja ne pat mazak... ta ka konstrukcija nak no 80tajiem tik 740 volvo saka razot 3 gadus vel pirms b3 pasata...

par tam vajam vietam, gruti spriest un runa jau nav tik daudz par to cik kursh auto ir izdevies vai ne, bet par to, kadas iespejas ir iegadaties sakarigu lietotu auto un to cik izmaksas ta ekspluatacija... un tiesi izejot no ta, pasata vieta ieteikt volvo ir tisa riebshana cilvekam

rrupucis Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

Romiqe rakstīja: nu tas ta, imo mana uztvere tads 80 gadu volvo, no praktiska viedokla, kas perkot sadu auto ir galvenais, ir tikpat bezjedzigs pirkums ka kads skorpis, omega vai reno 25... vienigais, kas tur ir daudz metala par letu naudu...

pie tam vel pieplusojot dargaku OCTA un cela nodokli, ja jau runa ir par santimjasanu...

kāds sakars ar OCTA? nekas tur nemainās. bija man auto ar pašmasu 1200 un tagad ar 1700 kg. šķirba nekāda. a tas gada nodoklis - uz gadu tie 20 Ls neko neizsaka. drīzāk varētu uztraukties, ka tas smagākais vairāk ēdīs...

0 0 Atbildēt

Kā darba zirdziņš premium klases auto, protams, nebūs lētākais variants(kaut vai ēdelības dēļ vien)

Kā ģimenes auto- par to vēl var šķēpus lauzt

OCTA cenai pēc BM ieviešanas vispār nav nekāda sakara ar reālo pasauli

0 0 Atbildēt

nu vecs 'premium' klases auto, ka tu saki, darba zirdzina lomai manuprat, ir tads.... ka lai to ta maigak pasaka.... lai neizbano

0 0 Atbildēt

...bet nu patiesiba jau, ko tur nemties, katram jau savi uzskati, nepieciesamibas, pieeja lietam un patiesiba, ja tada ir, tad kaut kur pa vidu... ir jau ari tadi, kuri uzskata, ka nav neka labaka par jaunu Getzu vai Coltu uz 5 gadu liizi ...katram savs

0 0 Atbildēt

Tā jau ir- tāpat pēc laiciņa visi brauksim ar ķīniešu auto un diskutēsim- kas labāks Chery, Faw, vai mazlietots Great Wall

Gregers Reģ.: 26.02.2008
0 0 Atbildēt

STALINS rakstīja: Tā jau ir- tāpat pēc laiciņa visi brauksim ar ķīniešu auto un diskutēsim- kas labāks Chery, Faw, vai mazlietots Great Wall

+1

0 0 Atbildēt

andzha rakstīja:

msh rakstīja: Ozz, kādas tabletes tu lieto? Kādas "pūstošas plastmasas" atrodas B3 A80 vai passāta motortelpā?

Flancis, kas savieno resno dzesēšanas sistēmas cauruli un motora galvu. Tajā tiek stiprināti arī dzes. šķidruma temp datčiki. Ja oriģ ir beidzies, "silti" ieteicams uzturēt kārtībā šķidruma līmeņa indikācijas sistēmu, vai arī vismz reizi nedēļā iechekot līmeņa kritumu.

Esmu konkrētā iepērkamā modeļa viena eksemplāra saimnieks. Ar domāju pārdot, bet apzinot naudas summu, ko varētu dabūt, nolēmu, lai pūst vien, ja beigsies pasaulē labākās mašīnas (darba auto) prieki, ieguldot 100 Ls viss atkal griezīsies uz urrā, ko, visticamāk, nevarēs teikt par auto, kādu varēšu iepirkt vietā par pārdošanā iegūto naudas summu. Secinājums: labu neviens nepārdos, it īpaši par vidējo tirgus cenu, a dārgāk notirgot praktiski nereāli. Autora gadījumā, viņš varētu dabūt miskasti, kuras patiesā vērtība ir nosakāma uz Tolmeta svariem

Kas beidzies - tas alumīnija kakucis vai datčiki? Manam brīnumam vienīgi bik puņķojas tā trubele, kura uztaisīta kā zagluška neesošajam eļļas dzesētājam - kaut kad būs jāsaņemas un jānovērš

P.S. Passātam tas kakucis no plastmasas, ka tu mini plastmasu, jeb vai kā?

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

andzha rakstīja:

Kas beidzies - tas alumīnija kakucis vai datčiki? Manam brīnumam vienīgi bik puņķojas tā trubele, kura uztaisīta kā zagluška neesošajam eļļas dzesētājam - kaut kad būs jāsaņemas un jānovērš

Tu zabak bez savas mucas esi vel kadu citu mašinu redzejis???A to visu laiku viena plate manam b3 ta un ta.Bez tavas kaku mucas ir ari citi autiņi

andzha Reģ.: 05.11.2003
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

andzha rakstīja:

msh rakstīja: Ozz, kādas tabletes tu lieto? Kādas \"pūstošas plastmasas\" atrodas B3 A80 vai passāta motortelpā?

Flancis, kas savieno resno dzesēšanas sistēmas cauruli un motora galvu. Tajā tiek stiprināti arī dzes. šķidruma temp datčiki. Ja oriģ ir beidzies, \"silti\" ieteicams uzturēt kārtībā šķidruma līmeņa indikācijas sistēmu, vai arī vismz reizi nedēļā iechekot līmeņa kritumu.

Konkrētā detaļa VW ir no plastmasas, pieļauju, ka arī atsevišķiem audi. Parasti savērpjas plakne pie galvas, pārējo domāju, ka var nestāstīt

Var uzmest aci, kā šī detaļa izskatās

foto.inbox.lv/...

0 0 Atbildēt

Cilvēki cilvēki. Šī nav mana pirmā mašīna. Es zinu passata minusus. Un ari uz lizi , jauna mašīna ir bijusi un ari Mercedes man ir.

Par to ka daži cilvēki nosprāgs, bet savu diži loloto auto nepardos par atbilstošu cenu arī zinu.

Viss tas nerullē

Dzīve ir vienkāršāka.

1.Lizis nav vienīgais maksājums par auto. Labāk ieguldīt ģimenē, vai biznesā vai galu galā nopirkt lielāku dzīvokli vai māju. Jo mašīnas vērtība un proporcionālais ieguvums ko vidējais statistiskais latvietis iegūst izmantojot to, ir vairākas reizes mazāks nekā iztērētie resursi.

Arī remonti attiecas uz šo, jo nedomāju ka jūs dienā nopelnat kādus 80ls tīrajā...ko serviss butu paprasījis par startera maiņu piemēram.

Tobiš mēs neesam pat amerikāņi vai Eiropieši lai brauktu ar jauniem auto.

2. luksus auto detļas no mašīnas vērtibas nemainās tobiš amis jaunam volvim maksā tā pat kā 20 gadīgam.

Un varu derēt ka nopērkot to auto tas salūzīs tieši tev! cik tur bija 300Ls hidrauliskie ko?

3. tie kam naudu vajadzēs agrāk vai vēlāk būs spiesti man pārdot to passatu jo pieprasijums nav nekāds dižais.

Kā teica viens cilvēks mašīnas virs 10 gadiem Latvijā pērk studenti un bomži!

Tobiš vieniem nav pat 300Ls,

Otriem vajag bimeri kupēeee.... passats nav stilā!

0 0 Atbildēt

Lūk arī pierādījums:

www.ss.......lv/msg/lv/transport/cars/volkswagen/passat/Vn8IG0FqR1g=.html

0 0 Atbildēt

liekos punktiņus aizvāciet.

0 0 Atbildēt

batka rakstīja: Tu zabak bez savas mucas esi vel kadu citu mašinu redzejis???A to visu laiku viena plate manam b3 ta un ta.Bez tavas kaku mucas ir ari citi autiņi

Protams, ir vēl tāds jocīgs aparāts, kuram aizmugurē vienā pusē rakstīts "Batka", otrā pusē "Čuru Spainis"

Es baidos, ka manas zināšanas par dažādu marku mašīnu uzbūvi uzlabojas stipri straujāk nekā tavējās, bet, protams, galvā vislabāk paliek tas, kas savām rokām pārcilāts

0 0 Atbildēt

andzha rakstīja:

Konkrētā detaļa VW ir no plastmasas, pieļauju, ka arī atsevišķiem audi. Parasti savērpjas plakne pie galvas, pārējo domāju, ka var nestāstīt

Var uzmest aci, kā šī detaļa izskatās

foto.inbox.lv/...

Interesants mēsls Visādiem A80 B3/B4 [gan jau arī kur citur ar četriem riņķiem un četriem katliem] tas kakucis ir gandrīz identisks, tikai alumīnija Ja tāds noklājas, iesaku šrotos pameklēt no B3, ja vajag divus datčikus, tad no dajebkura 1.6, 1.8 motora, ja trīs, tad no 1.9 SD, sliktākajā gadījumā var nākties datčikus piemeklēt.

1 2 3 4

Lasītākie raksti

Jaunie raksti