Konkurences trūkums apdrošināšanā

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002

Jau ilgāku laiku domāju - kakova iksa pērkot OCTA Rīgā, Rīgas rajonā un Jūrmalā reģistrētam pilsonim ir piemaksas kods (un tas visai būtiski paaugstina cīparu)??? Paskaidrojums - rīgā daudz mašīnu, blīva un riskatāka satiksme... Bet, piedodiet, kurš apgalvos neviens no Iecavas, Jelgavas, Ogres un citām Rīgas aglomerācijas pilsētām nebrauc uz Rīgu ik dienas??? Līz ar to maksā mazāk, kaut gan piedalās tajā pat blīvajā Rīgas satiksmē?

Un kāda velna pēc nav OCTA, kā britiem? Piemērs - ģīmenē ir BMW M3, vai kāds cits jaudīgs lūznis, tad 50-gadīgajam tēvam ar salīzinoši tīru vēsturi, ilgu stāžu utt OCTA ir mazāka, nekā viņa pāraugušajam EMOtīnim vai blondajai mīļākajai, kuriem ir pusgadu auto stāžs, pietiekams skaits pārkāpumu utt. Tur tā sķirba ir pietiekama, lai pirmo vāģi sapirkuši pumpainie tīņi vai braukt nespējīgie elementi par braukšanu ar jaudīgiem drapakiem maksātu krietnu žūksni vairāk - tādējādi ierobežojot viņu klātbūtni uz ceļiem...

P.S.

Un vēl - galīgi uzjautrina cita AAS sāpē - neviens negribot KASKO. Kad apvaicājies - cik masās konkrētam auto KASKO - sākās otmazkas - auto tāds un šitāds, mēs tur negribam utt... Atkal konkurences trūkums?

 
Nav pievienota neviena atbilde.
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti