bet ir tak reāls deguns ar tādu kodu un parametriem.... kautkā taču naudiņa no bankas ārā ir jādabū
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
bet ir tak reāls deguns ar tādu kodu un parametriem.... kautkā taču naudiņa no bankas ārā ir jādabū
Jātaisa akcija braucam uz pludmali skatīties lohus
Vienīgais ka lai atškir kuri skatītāji un kuri lohi ?!??!
WALA rakstīja:
Vienīgais ka lai atškir kuri skatītāji un kuri lohi ?!??!
Varēs atšķirt pēc mirdzuma acīs un sekojošas vilšanās nopūtas...
eu... rekur jūsu mersis....
Gachs rakstīja:
modena rakstīja: eu... rekur jūsu mersis....
suchen.mobile.de/...
es ticu ka ziedonim ir ticams izskaidrojums
ja ja ja.... aizdzina uz apkopi....
Gachs rakstīja:
suchen.mobile.de/...
protams.... sāksim ar Vācijas numuriem... x2 lielāku noskrejienu.... un apkopēm Domeniksā....
PS. Izskatās pēc vietējo mentu podstavas.... gaidīs auto masas kuras iebrauks ( pa atsevišķo maksu) kāpa zonā un zem zīmem parkosies.... ka teikt- lāpa budžetu ka māk...
Gachs rakstīja:
suchen.mobile.de/...
tas piters, fricis, ir nosipģījis ziedoņa tačkas bildi
Man 14. augustā vakarā jābrauc uz Ainažiem, būs jālaiž caur Saulkrastiem, tik kur tas notiks???
KLau nav kādam tipogrāfija "pie dibena" moš jāatver loterijas biļešu drukātava ar attiecīgu tirgošanu lētticīgiem "deguniem".
Un uz biļetēm attiecīgi jānodrukā loterijas biļetes numurs LOHS000001 ... LOHS101013.
WALA rakstīja: Un uz biļetēm attiecīgi jānodrukā loterijas biļetes numurs LOHS000001 ... LOHS101013.
Šito vajag attīstīt NSNF pulciņā - varētu būt pieprasījums
Maija_Eskuella rakstīja:
WALA rakstīja: Un uz biļetēm attiecīgi jānodrukā loterijas biļetes numurs LOHS000001 ... LOHS101013.
Lohs#1 ir aizņemts numurs
Pirmais rakstīja:
Maija_Eskuella rakstīja:
Tas tikai nozīmē to ka šī biļete būs īpaši vērtīga
Kā ir Pirmais - tev pa īpašo lohu cenu - 50 Ls ( pa lēto )
ar to pie Sviesta... jamajam tīk sienās ierakstīties... nu vismaz sertifikātu sajemt...
WALA rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Maija_Eskuella rakstīja:
Tas tikai nozīmē to ka šī biļete būs īpaši vērtīga
Kā ir Pirmais - tev pa īpašo lohu cenu - 50 Ls ( pa lēto )
ja tem mersedesam numurs būtu PN-1, es nopietni apsvērtu iespēju noziedot 5 latus
Itka jau nekas traks - 9500 Latvijas lohi pārskaita pa piečukam un Ziedonis Meimanis vālē uz fāterlandi sevpakaļ autiņam
azors rakstīja: Itka jau nekas traks - 9500 Latvijas lohi pārskaita pa piečukam ...
es būtu uz miera, ja man katrs LV lohs, ziedotu pa 1.- Ls...
nu tā, по своему...
agresivitāti ciest nevaru, tā kā esiet lūdzu, mīļi...
Taa kaa peedejaa laikaa ipashi paradijushies krapshanas gadijumi internetaa, piedavaju pa nieka 5 latiem iegaadaties rokasgramatu un DVD "Kaa izvairiities no kiberkrapshanas"
Apmaksa ar Western Union
esmu ar mieru apmaksāt, tjipa 'kā izvairīties no talpjobiem vai no etsetera"...
tjipa piedāvajumi no Nigērijas...
x_rays rakstīja: Taa kaa peedejaa laikaa ipashi paradijushies krapshanas gadijumi internetaa, piedavaju pa nieka 5 latiem iegaadaties rokasgramatu un DVD "Kaa izvairiities no kiberkrapshanas"
Apmaksa ar Western Union
un cik tā rokasgrāmata sver?
Yetti rakstīja:
x_rays rakstīja: Taa kaa peedejaa laikaa ipashi paradijushies krapshanas gadijumi internetaa, piedavaju pa nieka 5 latiem iegaadaties rokasgramatu un DVD "Kaa izvairiities no kiberkrapshanas"
Apmaksa ar Western Union
Tev nopietni tas interesē? Sver viņa precīzi -5 Ls no Tava maciņa, necik vairāk!
Maija_Eskuella rakstīja:
Tev nopietni tas interesē? Sver viņa precīzi - 5 Ls no Tava maciņa, necik vairāk!
Aga - Westernu Unions
Redzkur tāc pat uzmetiens:
Kaut kādu sūdīgu Greta Wall China vai k-ko tamlīdzīgu mēgina iesmērēt kā LC
Maija_Eskuella rakstīja:
Yetti rakstīja:
Apmaksa ar Western Union
Tev nopietni tas interesē? Sver viņa precīzi -5 Ls no Tava maciņa, necik vairāk!
Nebojaa businessu
Mercedes Benz S 500 loterija (s500.lv)
Jau kādu laiku apsveru iespēju pārdot savu automašīnu Mercedes Benz S500.
Tā kā pieprasījums pēc automašīnām ir stipri nokrities un tradicionālos veidos par pieņemamu cenu auto pārdot nav iespējams, esmu nolēmis savu automašīnu pārdot izlozē: respektīvi, jebkurš cilvēks var iegūt šo Mersedesu tieši pa 5Ls.
Tātad, Jums atliek tikai piedalīties šajā izlozē un veiksmes gadījumā iegūt savā īpašumā daudzas reizes vērtīgāku automašīnu. Ceru, ka atsaucība būs pietiekami liela, lai ar šīs izlozes palīdzību iegūtu savā īpašumā naudas līdzekļus automašīnas vērtībā.
Vairāk informācijas varat izlasīt mājas lapā
www.s500.lv