Vēlam... - Forums - iAuto

Vēlam...

Yetti Reģ.: 28.11.2007

Par ko (vari neatbildēt)

Kāpēc (būtu vēlama motivācija)

Ja ir iespējams, kaut kādus izteiksmes veidus, kuri noniecina kādus citus, atstāt pie sevis... (ceru, ka Reds atbalstīs)

P.S. mēģiniet cienīt viens otru, ja nesanāk, vismaz sevi...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ..17
Gauss Reģ.: 15.09.2010
0 0 Atbildēt

Īstā krīze tikai tagad sāksies:

www.financenet.lv/...

Nesanāca blešiem apvienoties, tikt pie varas un par VF naudu izglābt savus rūpalus.

Liģiks aiziet, ģeneratori aiziet, kas tālāk... ?????

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

bankrots nav sinonīms uzņēmuma likvidācijai.

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Yetti rakstīja:

nazurbajev rakstīja:

Pirmais rakstīja: īsāk sakot paskatīsimies kā pēc gada nekas ņiujā nebūs mainījies....

gan jau, ka paraus krītā vēl dažus ļimonu sotakus lai varētu pabarot ierēdņu armiju....

Ko tad tu te izlīdi? Ej papaijā savas piesmietās Pčolkas!

noteiktai cilvēku kategorijai lapsene vai asara nozīmē brīvi domajošu vīrieti...

Beidz te par savējiem aģitēt

aģitēt? tu sūdus saēdies? tu maz saprati KO es mēģināju pateikt?

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

Laiks rādīs, džentlmeņi, kuram vairāk taisnības.

Un spēka vairāk tam, kura pusē taisnība, nevis nauda (c)Brālis

Katrā ziņā Dombrovskim ir lieliska iespēja kļūt par nācijas līderi (tādu kā vidējo aritmētisko starp wv fanu un deksteru), ja tikai ierēdnis neņems virsroku pār personību.

Kā jau Trīcvaidziņš bija minējis tāda iespēja savulaik bija šķēlem, bet tā mantkārība....

P.S. Man gan izskatās, ka 90 gadu sākumā prihvatizētie uzņēmumi nospiedošajā vairumā gadījumu ir izpārdoti ārzemniekiem, tie dzīvotspējīgākie Latvijā ir jaunradītie, vai no mazākiem uzņēmumiem izaugušie.

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Kaksi, bet tu taču arī varēji privatizēt kaut ko, strādāt, sakopt un pelnīt.

Jeb tu to nemāki ? Visticamāk, tā arī ir.

Privatizēt kautko, peļņu nenesošu, lasīt tur prežus un dzīvot kā miskastniekam, tā, dekster?

Paldies, man tas neder...

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Nu,manis pēc tu vari arī privatizēt peļņu nenesošu Tev tas derēs, tikpat tu pārtiec no tā,cik tev atmet citi.

Nemīz kedā, es pārtieku no tevis, oficiiāli... Tā kā turpini vicināt lāpstu un cepties...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Nu bet es taču tev visu laiku skaidroju,jo pats nespēj saprast- tu esi tādas sugas pārstāvis,kas pats nespēj sev sagādāt iztiku, tāpēc tādiem to samet pārējie,kas spēj . Tāpēc tu oficiāli pārtiec no tā,ko es radu. Man pietiek sev un ko uzturēt tādu ņergu kā tu, nespējnieku Esam taču sabiedrība, jāpalīdz tiem,kas par sevi parūpēties nav spējīgi.

Tā ir un pamēģini tik slikti strādāt - mēs tevi ar nodokļiem apliksim

Sorry, nevarēju noturēties

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: ...

Man vienkārši interesanti ar kaksi, darbalaika paužu izklaides objekts viņš ir,kā suņuks ar ko paspēlēties

tas gan bija neganti...

0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja:

Yetti rakstīja:

Sretsked rakstīja: ...

Man vienkārši interesanti ar kaksi, darbalaika paužu izklaides objekts viņš ir,kā suņuks ar ko paspēlēties

tas gan bija neganti...

Bet ja šis pats uzprasās un bez tā dzīvot nevar? Cilvēkam tādi kompleksi. Re kā kaksis raujas iauto sabiedrībā, pastāvīgi tiek banots, bet ar jauniem nikiem nāk atpakaļ. Kas notiks, ja mēs ar viņu nerunāsim, vēl paņems striķi un aizies uz upi nošauties.

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Gauss rakstīja:

Sretsked rakstīja: Nu,manis pēc tu vari arī privatizēt peļņu nenesošu Tev tas derēs, tikpat tu pārtiec no tā,cik tev atmet citi.

Nemīz kedā, es pārtieku no tevis, oficiiāli... Tā kā turpini vicināt lāpstu un cepties...

Nu bet es taču tev visu laiku skaidroju,jo pats nespēj saprast- tu esi tādas sugas pārstāvis,kas pats nespēj sev sagādāt iztiku, tāpēc tādiem to samet pārējie,kas spēj . Tāpēc tu oficiāli pārtiec no tā,ko es radu. Man pietiek sev un ko uzturēt tādu ņergu kā tu, nespējnieku Esam taču sabiedrība, jāpalīdz tiem,kas par sevi parūpēties nav spējīgi.

Nu bet tā kā tu neko nespēj radīt, izņemot objektus alimentu maksājumiem, tad man nākas strādāt arī neoficiāli, neveltot pat 50% no sava laika tevis apmaksātā darba pienākumu veikšanai....

Tā ka, cepies vien tālāk... strādāt marš....

0 0 Atbildēt

Uz priekšu tapas un puļķīši, strādāt, bļe...

p.s. tie, uz kuriem šitas attiecas, paši to zin, un tūlīt pieteiksies...

0 0 Atbildēt

Gauss rakstīja: Uz priekšu tapas un puļķīši, strādāt, bļe...

Piesakos... tu, patiešām domā, ka esi neaizskarams?

0 0 Atbildēt

Un vispār, dekster, beidz vienreiz man sekot kā tāda ēna pa visiem topikiem. Ja tev ir kautkas rakstāms, tad dari to vienā topikā...

A to kā atveru topiku, tā hujaks, bļe, aklā zarna katrā mana posta galā...

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

Gauss rakstīja: Uz priekšu tapas un puļķīši, strādāt, bļe...

Piesakos... tu, patiešām domā, ka esi neaizskarams?

Tu neesi tas, uz kuru tas attiecas. Tas attiecas uz d... un j...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Gauss rakstīja:

Sretsked rakstīja:

Gauss rakstīja:

Nu bet tā kā tu neko nespēj radīt, izņemot objektus alimentu maksājumiem, tad man nākas strādāt arī neoficiāli, neveltot pat 50% no sava laika tevis apmaksātā darba pienākumu veikšanai....

Tā ka, cepies vien tālāk... strādāt marš....

tev ir infa, ka jamais ir kaut saņķiku samaksājis alimentos?

ja nav tad nedris

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

perfekts raksts! Ar visu cieņu pret Strautiņu, savlaik bijis man arī pasniedzējs!

Vistrāpīgākais bija konstatējums par to, ka vairāk vai mazāk visiem puslīdz labi gāja, tad vienalga bļāva, ka ir pakaļā..

0 0 Atbildēt

salikšana vietā, bet, diemžēl, vairums cilveku šo vietu vēl nav sapratuši vai arī visai sāpīgi izjutuši.. bez profesijas, izglītības un pieredzes.. arī uzņēmības, joprojām uzskata, ka kāds ir vainīgs, ka šie nevar pa 1k latiem mēnesī špaktelēt jaunceltnes vai sēdēt kādā valsts iestādē īpaši neiespringstot (starp citu, arī publiskajā pārvaldē sak rasties nopietna konkurence un palielinās darba apjoms) vai kādam privātajam uz kakla, prasot algu 500 lati par nekā nedarīšanu un bonusus, kad jāsāk kustināt pakaļa..

it kā negaidītas, tomēr likumsakarīgas atziņas parādās pēdējā Karnītes pētījumā par imigrāciju.. ja mūsējie nebrauks mājās, nemācīsies un nekrās pieredzi, tad būs kā padomju laiku beigās, kad pie mums strādāja čaklie un lētie gucuļi.. www.iem.gov.lv/...

0 0 Atbildēt

nedomāju, ka ir tik traki.. domāju, ka uz ārzemēm ir aizbraukuši arī daudz sakarīgu perofesionāļu, kas nespēja samierināties ar objektīvo ienākumu samazinājumu.. arī tur viņi strādā normālu darbu, iegūst pieredzi un atgriezušies te būs vēl vērtīgāki, jo būs ieguvuši pieredzi, ko šeit nebūtu varēujuši..

0 0 Atbildēt

kas neļauj saprast? pirmkārt jau šādu rakstu nelasīšana

scope Reģ.: 16.09.2005
0 0 Atbildēt

Ne par Strautiņa rakstu, bet par pašiem vēlēšanu rezultātiem.

Atradu interesantu bildīti par balsu sadalījumu Rīgā, kurai varētu piekabināt nosaukumu \"Zini, kas Tev dzīvo kaimiņos\" foto1.inbox.lv/...

0 0 Atbildēt

scope rakstīja: Ne par Strautiņa rakstu, bet par pašiem vēlēšanu rezultātiem.

Atradu interesantu bildīti par balsu sadalījumu Rīgā, kurai varētu piekabināt nosaukumu "Zini, kas Tev dzīvo kaimiņos" foto1.inbox.lv/...

labs! kas autors?

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:

labs! kas autors?

(c) uz bildes - Ritvars Eglājs

Bilde aizlienēta no šejienes klab.lv/...

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:

labs! kas autors?

(c) uz bildes - Ritvars Eglājs

Bilde aizlienēta no šejienes klab.lv/...

0 0 Atbildēt

sen nebiju tur ieskatījies..

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

izskatās ka atkal shēmotāji pie varas... izskatās kā galīgi 'neatkarīgie' no Maskavas...

.... drīz vel arī koks ar zelta monētām izaugs...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ..17

Lasītākie raksti

Jaunie raksti