Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Vēlam...

Yetti Reģ.: 28.11.2007

Par ko (vari neatbildēt)

Kāpēc (būtu vēlama motivācija)

Ja ir iespējams, kaut kādus izteiksmes veidus, kuri noniecina kādus citus, atstāt pie sevis... (ceru, ka Reds atbalstīs)

P.S. mēģiniet cienīt viens otru, ja nesanāk, vismaz sevi...

1.. 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ..17
anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: vai man var kāds parādīt kādu kompatklases tačku, kurai visām pillā masa ir mazāka par 1800????

pat fana 1.3 bezmotormerivai ir virs 1800 un jams tagad pogā 75rubļu nodokli, bet nākamgad maksās 80

man carinai universālim ir laikam 15kg zem 1800. salona un bagažnieka ietilpība lielāka kā A6

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja:

Pirmais rakstīja: vai man var kāds parādīt kādu kompatklases tačku, kurai visām pillā masa ir mazāka par 1800????

pat fana 1.3 bezmotormerivai ir virs 1800 un jams tagad pogā 75rubļu nodokli, bet nākamgad maksās 80

man carinai universālim ir laikam 15kg zem 1800. salona un bagažnieka ietilpība lielāka kā A6

carīnas tak jau ~3000 maiju gadus neražo

pirmais golfs arī neviens nesvēra 1800kg

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

labāk pastāsti hafik viņi rēķina no pilnas masas (teorētiski pieļaujamā max masa pilnam pārbaztam auto, kas patiesībā gadās lielākai daļai auto gadās labi ja pāris reizes gadā) nevis no pašmasas,

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

ha, tā vienkārši vairāk sanāk.

0 0 Atbildēt

patiesībā lācītim naudu vajag jo lācīša čomi pāris žīdiem uzdāvināja labu jaungada dāvanu....

neatrastos nieka 3 latvenergo miljonus vēl tagad reizēm paceļ saulītē brīžos, kad miljards ir jāpieklusina

ja pārītis žīdu sabaroja krītos naudas kaudzi pret sertificētu nekustamā īpašuma mākleru ieteiktu tikpat sertificētu novērtētāju komiskajiem vērtējumiem tad tai būtu jābūt to žīdu problēmai, nevis centa mammai no penzijas ir jāmaksā lepnā banketa rēķini

tos, kas pirka 10 baksus vērtu zemīti par 50 eirikiem metrā cerībā, ka pēc gada pārdos vismaz par sotaku, var pielīdzināt spēļu automātu spaidītājiem, kas maizītei domāto naudiņu iestāda automātā ar cerību palikt stāvus bagāti....

tie, kas parāva bankā pietiekami lielas summas, tie vēl izkruķās (nu gailis piemēram)

a cik katrs no mums personīgi pazīst visādus grāfus, kas smuki ieberzās....

0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

labāk pastāsti hafik viņi rēķina no pilnas masas (teorētiski pieļaujamā max masa pilnam pārbaztam auto, kas patiesībā gadās lielākai daļai auto gadās labi ja pāris reizes gadā) nevis no pašmasas,

jārēķina jau būtu vēl zem pašmasas, jo kurš gan šajos krīzes apstākļos var atļauties pieliet pilnu bāku

0 0 Atbildēt

lācīc tur (jāsaka, ka ar pārtraukumiem - reizēm jams ir ministrs, reizēm vienkārši sajomā, citkār neirovarlamentā) tusē 8 (astoņus) gadus un nemaz nav manīts demonstratīvi pieceļamies un ejam ārā svarīgu balsošanu reizēs....

secinajums uzprasās, ka jamie tur visi ir čomi.... vismaz kad vajag....

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Kaut kā neesmu manījis Pirmo protestējam vismaz 8 gadus pret to,kas viņam nepatīk

ej nu ej

tu laikam nemaz nepamanīji, bet kad tu man līdi biksēs, es protestēju

Gauss Reģ.: 15.09.2010
0 0 Atbildēt

Tas ka Lācītis ar galvu nedraudzējas bija skaidrs jau sen. Pa lielam ņemot, viņš dzen valsti vēl lielākā postā nekā visas iepriekšējās valdības kopā. Strādāt ņihuja nemāk, tikai uzvārīties uz mierīgajiem iedzīvotājiem. Tipisks spekulants, nu tāds kā deksters...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Gauss rakstīja: Tas ka Lācītis ar galvu nedraudzējas bija skaidrs jau sen. Pa lielam ņemot, viņš dzen valsti vēl lielākā postā nekā visas iepriekšējās valdības kopā. Strādāt ņi******* nemāk, tikai uzvārīties uz mierīgajiem iedzīvotājiem. Tipisks spekulants, nu tāds kā deksters...

To ko tu puis dari - par darbu arī nenosauksi !!! Un Lācītis ar galvu draudzējas daudz vairāk nekā tu (cik komentari forumā ļauj noprast par tevi). Tas ka tu neredzi ekonomikas kopainu un "greizas" lietas tajā - vai nu dumš, vai arī izmanto pats šīs aplamības, līdz ar ko nemaz nav izdevīgi lai pamazām tiktu ieviesta kārtība.

P.S. bet nu auto nodoklīts tāds padumjšs patreiz. IMO par ātru ministrelis atvēra muti - tas vēl nav nogatavināts produkts !!! Bet nu paskatīsimies, ja kaut ko stulbu būs beigās uzcepuši, tad būs jāizvelk sava pakaļa ielās.

0 0 Atbildēt

Runājo tieši par auto - mums ir sviestaina situācija - mēs LV nevienu auto neražojam, bet tikai lobējam to lai pirktu jaunus auto ( arī šī nodokļa sakarā kaut kādas šādas pat idejas pavīd). Vai tiešām ir tik grūti saprast, ka dažādu neekoloģisku izmešu jauna auto ražošanā tiek "saražots" tik daudz ka ar vecu auto labā kārtībā mierīgi var atļauties nobraukt vismaz 100 Kkm.

Esmu par to lai šo jauno auto bums tiktu pamazām ierobežots tāpat kā Dānijā, Somijā utml. valstīs - nu nav ekonomiskā pamatojuma steriem pirkt jaunus auto, īpaši pie mūsu ekonomiskās situācijas !!!

Bet no otras puses protams musm ir tik daudz darboņu kas šājā nozarē vārās, ka kamēr šī herņa mūs neiemetīs kārtējā "bedrē" - neviens droši par to neliksies ne zinis.

0 0 Atbildēt

Lācītis ir kā jehoviešu vadonis, deksters & co kā jehovieši. Man vēl acis nav aizmālētas, spēju redzēt realitāti...

bet tu, parej, parej...

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Gauss rakstīja: Tas ka Lācītis ar galvu nedraudzējas bija skaidrs jau sen. Pa lielam ņemot, viņš dzen valsti vēl lielākā postā nekā visas iepriekšējās valdības kopā. Strādāt ņi******* nemāk, tikai uzvārīties uz mierīgajiem iedzīvotājiem. Tipisks spekulants, nu tāds kā deksters...

To ko tu puis dari - par darbu arī nenosauksi !!! Un Lācītis ar galvu draudzējas daudz vairāk nekā tu (cik komentari forumā ļauj noprast par tevi). Tas ka tu neredzi ekonomikas kopainu un "greizas" lietas tajā - vai nu dumš, vai arī izmanto pats šīs aplamības, līdz ar ko nemaz nav izdevīgi lai pamazām tiktu ieviesta kārtība.

P.S. bet nu auto nodoklīts tāds padumjšs patreiz. IMO par ātru ministrelis atvēra muti - tas vēl nav nogatavināts produkts !!! Bet nu paskatīsimies, ja kaut ko stulbu būs beigās uzcepuši, tad būs jāizvelk sava pakaļa ielās.

Ja uz sētas ir uzrakstīts "pimpis", tad tu ej un sūkā sētu?

Maija_Eskuella Reģ.: 07.04.2005
0 0 Atbildēt

Vai tad "čupa-čups" tagad tiek cenzēts?

0 0 Atbildēt

Gauss rakstīja:

Ja uz sētas ir uzrakstīts "*******", tad tu ej un sūkā sētu?

Tu pēc savas pieredzes par citiem spried ?!?!?

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

...

Bet nu es labi saprotu arī viņus tur augšā. Vot paņem tagad un uztaisi to visu sistēmu tā,lai visiem būtu labi. Katram būs savi argumenti,iebildumi.

Nemaz nevajag lai būtu labi visiem - svarīgi lai būtu labi ekonomikai - tipa regulēt tirgu tā lai lietas bez kurām cilvēku dzīves kvalitāte nemainās tiktu apliktas ar lielākiem nodokļiem. NU nav vajadzīgs ejošu televizoru aizvietot ar uber mega krutu LED televizoru. Tas pats ar auto, nu nav vajadzības aizvietot auto kura CO2 uc. izmešu daudzums ir pieļaujamās normas robežās (bieži ir stipri zem).

Kāds grib "luksusu" nu tad attiecīgi arī maksā.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Ir man vecs rādoš TV , ...Pēdējo 2- u gadu laikā drauga sievasmāte aizāja bojā aizdegoties tv , paziņas tēvs knapi dzīvs palika , mātes darba kolēģim brālis ar sievu tālajos 80-os Teļuka dēļ aizgāja bojā . Pašam darbā sāka kupēt monitors ,tad biju klāt ,visus vadus izrāvu , bet sākums bija straujš , dūmi ārkārtīgi kodīgi . Nezinu kā būtu ja mājā gulētu ... vispār agrāk uzliku tv uz taimeri un zem teļuka aizmigu , tagad raustos .

0 0 Atbildēt

rudens68 rakstīja: Ir man vecs rādoš TV , ...Pēdējo 2- u gadu laikā drauga sievasmāte aizāja bojā aizdegoties tv , paziņas tēvs knapi dzīvs palika , mātes darba kolēģim brālis ar sievu tālajos 80-os Teļuka dēļ aizgāja bojā . Pašam darbā sāka kupēt monitors ,tad biju klāt ,visus vadus izrāvu , bet sākums bija straujš , dūmi ārkārtīgi kodīgi . Nezinu kā būtu ja mājā gulētu ... vispār agrāk uzliku tv uz taimeri un zem teļuka aizmigu , tagad raustos .

Šeit būtu vietā jautājums vai vainīgs teļuks, vai vainīgi cilvēki kas neizslēdz iekārtu. JO aizdegšānās nav sprādziens - tas nav nāvējoši ja cilvēks zina ko darīt un nav aizmidzis !!! Un pat ja ir aizmidzis - dūmu detektori maksā kapeikas - uzliec tādus !!! Man ir kopā ar siģeni uzlikti dūmu detektori dzīvoklī - ja nu kas tad aºī kad manis nav mājās info aiziet uz apsardzes pulti.

0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja:

gandrīz visi kompaktie benzīnnieki sver zem 1800 (PM)

es savukārt apgalvoju, ka tagad PILNĪGI visiem kompaktniekiem ir versijas, kurām pilna masa ir > 1800

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Man ir sajūta, ka visi valdības lēmumi domāti, lai bagātie paliktu bagātāki, bet nabagie - nabagāki.

(c) Viljams Henrijs Harisons, ASV prezidents 1840. gadā.

Pilnībā piekrītu.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja: Man ir sajūta, ka visi valdības lēmumi domāti, lai bagātie paliktu bagātāki, bet nabagie - nabagāki.

(c) Viljams Henrijs Harisons, ASV prezidents 1840. gadā.

Pilnībā piekrītu.

Ja tauta ir lupatas un pastāv uz savām tiesībām tikai tad kad jau jāiet "ziepēt striķis, lai upē nošautos" tad neko daudz jau arī nevar prast no valdības - paēdušais neēdušo nesapratīs, tādēļ tad kad ir tiešam izcili tautu čakarējoši likumi un lēmumi - ir jāvelk sava pakaļa un protestiem. Bet pagaidām es neko tadu izcili aplamu tajā visā nesaskatu - vienkārši kādam bija izdevīgi parādīt cik konkrētais ministrelis nekompetents, lai arī dorši ka paši zināja - ideja ir stipri negatava ( moš vispār dienu iepriekš kādam galvā ienākusi). Bet nu ja būs kas izcili stulbs tajā visā - nekautrēšos aizbraukt/aiziet un paprostestēt !!! Ceru ka vismaz LAMB utml. organizācijas arī neļaus muļķības pieņemt.

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

WALA rakstīja:

Ja tauta ir lupatas un pastāv uz savām tiesībām tikai tad kad jau jāiet "ziepēt striķis, lai upē nošautos" tad neko daudz jau arī nevar prast no valdības - paēdušais neēdušo nesapratīs, tādēļ tad kad ir tiešam izcili tautu čakarējoši likumi un lēmumi - ir jāvelk sava pakaļa un protestiem.

Mums jau te kas līdzīgs notiek,tauta ir ļoooti pasīva. Vai nu arī vienkārši skaļi ir parasti bļāvēji,kuriem slikti būs jebkas un jebkur. Un daļa izvēlas mīzēja taktiku-aizbraukt uz Angliju...no kurienes nu būs jāmūk arī

neesi mīzējs - atdod nahaļavu visu kūdru ( un no tas uzkrāto peļņu ) Latvijai, lai tā izietu no krīzes!

un tad bez kūdras pamēģini te nodzīvot pāris gadus neaptiršoties...

Un vel viens nozīmīgs fakts - tikai liberāli petarasti tic, kā tauta kaut ko spēj mainīt.... nav vēsturē faktu par to, kā tauta kaut ko kādreiz REĀLI mainītu. Visus lēmumus pieņem augšā.

Un tos kurus tu nosauci par mīzējiem - reāli ir ļoti drosmīgi cilvēki, kuri reāli daudz ko ir ietekmējuši šajā valstī - atkarība no tādiem tukštirsējiem, kā tu.

0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja:

modena rakstīja: Un tos kurus tu nosauci par mīzējiem - reāli ir ļoti drosmīgi cilvēki, kuri reāli daudz ko ir ietekmējuši šajā valstī

piemēram, ko?

- algas. ( joprojām ārzemes ir labs arguments lai to galīgi nenogrieztu un noturētu daudz maz normālā līmenī)

- valdība sāk raustīties - ka arī pārējie aizbrauks - praktiski reāli tiek domāts par iedzīvotājiem, nevis truli rubīti maksimālie "ietaupījumi".

piemēru daudz - taču praktiski to cilvēku pieredze un darbība- ir labs instruments palikušiem uzlabot sev dzīves un darba apstākļus.

0 0 Atbildēt

un vel aizbraucēji reāli noņēma rozās brilles parādīja birokrātiskiem šiziem, - ka aizbraukt var visi.... un tad vairs uz citu rēķinā fig nahaļavu izbrauksi...

0 0 Atbildēt

NU nav pamata apdrist arī visus aizbraucējus, protams ir laimes meklētāji, bet ir arī cita tipa cilvēki aizbraukuši. Un vai tos kas ir aizbraukuši strādāt ārzemēs kā Latvijas firmu darbinieki arī būtu metami tajā pašā katlā ?!?! Tā kā stāšti ir daudz un dažādi, es neņemos teikt ka aizbraucēji neko nav devuši/nedod !!!

1.. 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ..17

Lasītākie raksti

Jaunie raksti