Tik dažādie 4x4

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Tēmu pamudināja atvērt mana vilšanās sava rav4 spējā uzvarēt dabas stihiju . Protams zināju ,ka ravs ir parketnieks , bet ,ka tā veiktspēja tik švaka .....nu viņš vēl iet kur jau gandrīz iet , bet tomēr neiet parasts auto .

Motors uzdodot gāzi momentā noslāpst , nu nebij nekāds dziļais sniegs , sabīdīts( apkārt traktors sašķurējs ) max 10 cm .

Cik pa ausu galam esmu sagrābstījis savas zināšanas par parketniekiem ...... tad CRV 4x4 ir tikai uz priekšu , un varot atslēgt to pretslīdi tad labi velkot . Tad seko ravs itkā labāks ( ha ha ),tad hundajs ar kiu..... tad xtreils jau krietni pārāks , un parketnieku tops frīlanders . Ups.... kur subāru likt ??? Cik atceros tas subārs arī ar dažādām piekarēm pa papildus nadām visur blokus saliek.

Labprāt uzklausītu zinošo komentus ...kā ar dažādiem parketniekiem uzveicat "stihiju"

 
1 2 3 4 5
Bracus Reģ.: 09.08.2004
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Riepas - nu nezinu, ziemas sākumā braucu astē čomam kuram Impreza AWD, jams brauca ar vasarenēm kad uzsniga pirmais sniegs. Tipa tāds kalniņš kur es ar savu auto ar visām ziemenēm arī tā uz robežas uzlīdu, jams ar vasarenēm mazliet škērsām ( ~vidū kalnam nācās apstāties lai palaistu pretīmbraucošos) bet arī uzbrauca es teiktu ka bez liela iespringuma. Tā kā "bezpiedziņas" veids tomēr ir svarīgs ja tiešām slīd.

Piedziņa protams arī ir svarīga. Bet es jau teicu ka katram konkrētam auto ar konkrētām riepām ir sava veiktspējas robeža. Un ja šoferis to nespēj noteikt tad arī rodas vajadzība pēc lāpstas. Piemēram kad kūst vaļā un sāk brukt cauri piebrauktam sniegam svētdien pārbaudīju ka priekšpiedziņas auto ar labām riepām brauc apmēram līdzvērtīgi Subaru ar diezgan sliktām un nobrauktām M+S. Nu varbūt pat Subaru ar AWD pat nedaudz labāk.

1 2 3 4 5
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti