Paldies jau iepriekš.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Paldies jau iepriekš.
kolumbs rakstīja:
Pirmais rakstīja: incanti vadoņa redzētais gāždīzelis bija kāds?
tobiš cik %ti gāzes jamais lietoja?
p.n.
vai nav vienkāršāk vienkārši dīzelim pieliet benzīnu? kāpēc tieši gāze?
Tev renis benzīns vai dīzels? Nu labi, nav svarīgi... Pamēģini gāzi pa taisno degvielas bākā iepūst un pastāsti par rezultātiem...
a tu pamēģini pastāstīt kāpēc ir jātērē štukas latu lai dīzelim pirms iesmidzināšanas cilindrā piemaisītu gāzi???? (tā strādāparastākās dīzeļgāzes sitēmas)
vai nav daudz vieglāk un lētāk bākā piešaut benzīnu???
Pirmais rakstīja:
kolumbs rakstīja:
Pirmais rakstīja: incanti vadoņa redzētais gāždīzelis bija kāds?
tobiš cik %ti gāzes jamais lietoja?
p.n.
vai nav vienkāršāk vienkārši dīzelim pieliet benzīnu? kāpēc tieši gāze?
Tev renis benzīns vai dīzels? Nu labi, nav svarīgi... Pamēģini gāzi pa taisno degvielas bākā iepūst un pastāsti par rezultātiem...
a tu pamēģini pastāstīt kāpēc ir jātērē štukas latu lai dīzelim pirms iesmidzināšanas cilindrā piemaisītu gāzi???? (tā strādāparastākās dīzeļgāzes sitēmas)
vai nav daudz vieglāk un lētāk bākā piešaut benzīnu???
Tu esi normāls?
Davaj stāsti kā strādā tā dīzeļgāzessistēma ko esi redzējis
Un pie reizes pastāsti ko dara egr....
Man šodien gribās ierēkt....
kolumbs rakstīja: Kāds vispār dzīvē ir redzējis auto, kam dīzelim ir gāze uzriktēta?
Es nē...
dažš labs no mēnes nokritis!
autor uzvani tam numuram un tev visu izklārēs, čo pa čom!
Bet ir cita lieta. Vai var uztaisīt sistēmu benzīns/LPG/CNG?
Nortel rakstīja: Rīgas satiksmei ir vairāki autobusi ar dīzelis+CNG sistēmu. Sīkāk prasīt lietotājam Bams, viņš savulaik rakstīja par to.
Bet ir cita lieta. Vai var uztaisīt sistēmu benzīns/LPG/CNG?
Var. Bikses par galvu pārmaukt arī var.
Pirmais rakstīja: hei vadon.....
Davaj stāsti kā strādā tā dīzeļgāzessistēma ko esi redzējis
Un pie reizes pastāsti ko dara egr....
Man šodien gribās ierēkt....
Parādi sev pirkstu, par to taču tev arī nāk rēciens ![]()
vadons kaut ko esot redzējis, bet ko jams ir redzējs.... jams pastāstīt nespēj ![]()
peišpricēšanu? Aizmirsies, kā tantei Gūglei pavaicāt, ko
jamā zina , piemēram, par tēmu "diesel LPG", vai kā?
Kaut vai www.ozonlpg.com/...
...
![]()
Reiz grasos uzpildīt LPG savam autiņam, bet man pretī Statoil nostājas fūre
Pajauns MAN vilcējs, kā tagad atceros firmu "Otaņķu dzirnavnieks"
Prasīju džekam, kas tad nu, skaidri izdzirdot dīzeļa skaņu. Atbildēja, ka tepat LV uzstādīta papildus gāzes iekārta, kas ļauj ekonomēt 5Ls/100km un palielina dīzelim jaudu.
Uzstādīta 180l LPG tverne un esot visai jautra uzpildīšanās, ilgu laiku turot nospiestu melno aparāta pogu.
Tā kā, tiešām tāda štelle patāv.
Esmu uzlicis vienam scania vilcējam ar 420 zs un vienam volvo v70 ar 2.5 tdi motoriem.
Scania izmaksu ekonomija ir apmēram 5%,volvo mazliet vairāk.
Katram auto sava iekārta,taču tagad neliktu nevienu no tām.
Šajā jomā strādā visi gāzes iekārtu ražotāji,bet kaut cik gatavi un darbotiesspējīgi produkti ir dažiem.Protams,solījumi,ka "tūlīt arī mums būs...",birst kā no pārpilnības raga.
Un kas no tā? Ieguvumi- jaudas (vairak gan griezes momenta) pieaugums, ekonomija (te gan krietni jānoņemas ar regulēšanu, lai to sasniegtu). Diezgan subjektīvi, ņemot vērā sarežģītību un izmaksas. Komerctransportam varētu būt ok, bet vieglajiem- "labāk nopērc citu."
Izstādē "Auto 2026" Ķīpsalā dominē auto Ķīnas, bet "Auto Exotica 2026" bez eksotikas; TRĪS DAĻĀS (+ VIDEO)
9
"Spried ar Delfi" piedalās iAuto.lv redaktors M.Ozoliņš un Latvijas Valsts ceļi vadītājs M.Lazdovskis (+ VIDEO)
6