jāpasilda un tad jābrauc.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
jāpasilda un tad jābrauc.
didzels2 rakstīja: sveiki. man ir maz sapite . audi a4 2000 gada auksts motors uadodot gazi rijas ciet un grib sudities . viens saka zonde otrs kad ar gaisu problemas . ka domajat jus
Negribi pret Pasattu samainīt?
Mans iet zvērā gan augsts, gan silts.. bendzīns/gāze.
varu pat 5 Ls Tev piemaksāt, nu bombongas nopirksi sūkājamas un plastmasa ķēdei vēl paliks, ko kaklā uzkārt kad iesi uz diskotēku Vecrīgā..
Ko saki?
didzels2 rakstīja: sveiki. man ir maz sapite . audi a4 2000 gada auksts motors uadodot gazi rijas ciet un grib sudities . viens saka zonde otrs kad ar gaisu problemas . ka domajat jus
Man ir jautājums - vai tam topiku ģeneratoram nevarētu nokonfigurēt atsevišķus latviešu valodas pareizrakstības nosacījumus - piemēram, atspējot teikuma sākšanu ar lielo burtu, diaktrisko zīmju lietošanu, interpunkcijas zīmju lietošanu.
Paldies.
kt315b
Man ir jautājums - vai tam topiku ģeneratoram nevarētu nokonfigurēt atsevišķus latviešu valodas pareizrakstības nosacījumus - piemēram, atspējot teikuma sākšanu ar lielo burtu, diaktrisko zīmju lietošanu, interpunkcijas zīmju lietošanu.
=================
Ģenerators = labi, viss tālākais = labi... tikai tās "zīmes"
ir "diakrētiskās" !!! Vai, varbūt, Tu ne padomjlaikos
mācījies? Tātad ne visai ...
Crankshaft rakstīja:
Ģenerators = labi, viss tālākais = labi... tikai tās "zīmes"
ir "diakrētiskās" !!! Vai, varbūt, Tu ne padomjlaikos
mācījies? Tātad ne visai ...
Cienītais Ruu,
Google vārdu "diakrētiskās" ir redzējusi až 3x (2 no tām - Tīmekļa komentāros), vārdu "diaktriskās" 187x, bet vārdu "diakritiskās" - 8220x...
auksts motors nikojas
sveiki. man ir maz sapite . audi a4 2000 gada auksts motors uadodot gazi rijas ciet un grib sudities . viens saka zonde otrs kad ar gaisu problemas . ka domajat jus