Mitrums zem paklāja

Madmad Reģ.: 08.08.2013

Volvo V70 99.g 2.5tdi

Šofera pusē pamatīgi mitrs. Uz mēles pārbaudot secinu, ka tosols. Bet pārbaudot tosola līmeni - tas ir norm. Kāds varētu būt iemesls? Varbūt vasaras laikā neslēdzot pečku, plūdi pazuduši? Kādas varētu būt remonta izmaksas?

 
ak Reģ.: 13.01.2003
0 0 Atbildēt

Jaunā redaktora ceptie topiki Ja nekur ārā netek, kā jau pats esi noskaidrojis, bet uz grīdas ir tosols, tad ir izlieta kanniņa salonā, vedot tosolu no veikala. Nekas nav jāremontē, nākošreiz jāpārbauda, cik cieši ir aizskrūvēta kanniņa .

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Kodicioniera drenāža tīra? Zem auto paliek peļķe pie ieslēgta kondicioniera?

Madmad Reģ.: 08.08.2013
0 0 Atbildēt

Jaunā redaktora ceptie topiki Ja nekur ārā netek, kā jau pats esi noskaidrojis, bet uz grīdas ir tosols, tad ir izlieta kanniņa salonā, vedot tosolu no veikala. Nekas nav jāremontē, nākošreiz jāpārbauda, cik cieši ir aizskrūvēta kanniņa.

Protams, tosolu no veikala vedot, galvanais to neizlaist no rokām, turēt to klēpī vai labāk novietot pie pedāļiem... Nu nezinu, varbūt, ka tu visus pirkumus liec pie vadītāja kājām, es parasti tos novietoju bagāžas nodalījumā...

ak Reģ.: 13.01.2003
0 0 Atbildēt

Ja salonā uz grīdas ir tosols, tad caurs pečkas radiators. Kodiškas drenāža parasti ir izvadīta uz leju caur motortelpu, bet ne caur salonu

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti