Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ar ko mazgāt auto pašam ekoloģiski?

NEW Reģ.: 18.09.2002

nopirku augstspiediena mazgātāju, tagad meklēju internetā kādu feinu "ķīmiju" , tas ir, eko līdzekli, ko uzšpricēt ar to augstspiediena verķi pirms mazgāšanas.

alternatīva ir ar parasto auto eko šampūnu un švammi to darīt, bet ar verķi būtu foršāk. varbū vienkārši šķaidīt šampūnu ar ūdeni?

1 2 3
anonimikis Reģ.: 18.10.2002
1 2 Atbildēt

ekoloģiski ir nemazgāt vispār, ar laiku biezākie dubļi nokrīt un plānākos lietus noskalo. Nemazgājot arī izveidojas aizsargkārta pret sāli un saules iedarbību uz krāsu.

Mizgrauzis Reģ.: 28.05.2014
0 0 Atbildēt

Kaut kur lasīju, ka netīros traukus eko stilā visādi hipsteri cenšas atmazgāt ar sinepju pulveri. Iesaku pamēģināt arī autiņam - sliktāk jau nebūs. Ja ģimenē ir pilna laika svaigēdāji, vegāni, bikram jogas entuziasti u.c. dīvaiņi, viņi man neļaus samelot. Un galvenais - lai mazgājot neciestu neviens dzīvnieks, mušas un mikrobus ieskaitot. Lai veicas!

andzins1111 Reģ.: 14.01.2014
0 0 Atbildēt

Nesanāks. Pat "ekolģiskais" dabiskas izcelsmes mazgāšanas līdzeklis, būs virsmaktīva viela (savādak neko nevarētu notīrīt), tātad cietīs mikrobi un arī lielākas radībiņas.

Bet ja pa tēmu, tad var mazgāt ar to kas sirdij tuvāks. Galvenais nepārdozēt ar līdzekļa daudzumu.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
4 0 Atbildēt

pamēģini ar ūdeni

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
3 0 Atbildēt

nopērc putu uzgali un lieto oriģinālo šampūnu.

Putu uzgalis ļaus to tērēt baisi maz un berzt nāksies tāpat.

Divi ar mūsdienu auto mazgāšanu saistītie mīti ir, ka mašīnu var dabūt tīru bez ķīmijas un bez beršanas...

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

var, bet vajag vairāk ūdens un vairāk beršanas

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

ja gribi lai auto spīd un laistās,nekur nespruksi, būs vien jādragā ar švammi

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

muļķības, vajag pareizu ķīmiju, un labu, vismaz vidējās sērijas mazgātāju ar labu udens patēriņu. tie putu uzgaļi ir izmesta nauda jau startā jo kāda tad ir jēga no tā spiediena aparāta, ja tev tā pat tas auto jāberž ar rokām..... es jaucu RM 806 ASF rokas izsmidzinātājā, nosmidzina SAUSU, un NEPĀRKARSĒTU SAULĒ auto. un tad pēc minūtes ļoti rūpīgi nojiet ar augstspiedienu 10-15cm attālumā, ne vairāk. sanāk ideāli tīrs auto bez pieskaršanās tam. arī bremžu putekļi no diskiem pazūd kā nebijuši.

tagad esot arī labākas ķīmijas, youtu.be/K8qSdiAflvk?t=3s tik kā tur ar to ekoloģiju šamām nezinu, un laikam nemēģināšu nepazīstamus produktus iesūcināt savā pagalmā)))

0 0 Atbildēt

RM 806 - nav šampūns, tas ir "prewash" eļļainām virsmām...

Savu auto es šitā nemazgātu, kā arī nekrāsotās plastmasām arī ir viedoklis par to ķīminu

un ja nopūš ar RM 803, tad ar šampūnu RM 811 vai RM 812, tad berž un tad ar vasku RM 821 un RM 824, tad PATIEŠĀM IR TĪRS un SPĪD!

Bet nu katrs pats sev gudrākais! Savu vari kaut ar RM 31...mazgāt

0 0 Atbildēt

vēl jau tava auto tīrību nosaka virsbūves krāsas tonis!

0 0 Atbildēt

baigo ķīmiju negribas tādēļ, ka turpat blakus dārziņš un ogu krūmi.

Vai Karcherim ir arī iBio/eko sērija? kādi vēl ir šampūnu ražotāji? Karcher besī, - viss šajā jomā ir tikai no Karcher, pašu aparātu principa pēc tādēļ paņēmu no Bosch

Varbūt var izmantot parastu trauku līdzekli? tiem ir plaša bio izvēle. Tikai jāatšķaida laikam, lai nav biezs.

0 0 Atbildēt

neslinko,paņem švammi un viss būs čikiniekā

0 0 Atbildēt

ja ņem švammi, tad nauda, kura izdota par spiediena aparātu ir vnk nomesta zemē nekrāsotās plastmasas jūtas lieliski.... un kŗasas tonim nav nekādas nozīmes. auto vai nu ir tīrs, vai nav.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Virsbūves mazgāšana, tas nav nekas sevišķs, bet pastāv tāds izaicinājums drosmīgiem cilvēkiem kā motora mazgāšana. Kādreiz to visai reklamēja, sak, kas tā par lietu -braukt ar netīru motoru. Vienreiz es nomazgāju sava iepriekšējā auto, Audi 80, motoru Autoringā, pēc kā tam auto tūlīt nosprāga motora temperatūras devējs, par laimi, tas kurš iet uz temperatūras rādītāju, nevis automātiku, tā ka braukt varēja. Bet esmu dzirdējis arī par smagākām sekām pēc motora mazgāšanas.

0 0 Atbildēt

Pilnīgas muļķības,nauda nav nomesta zemē ja mazgā ar švammi!Pirms mazgāšanas TU ar augstspiedienu noskalo smilts daļiņas kuras pielipušas pie virsbūves,tā tad pēc skalošanas ir mazāks risks saskrāpēt krāsojumu!Plus ar augstspiediena mazgātāju Tu patērē mazāk ūdeni nekā ar dārza šļauku.

0 0 Atbildēt

Ko ta nepirki matrix vai nutool? Riktīgi vēlbūtu naudu ieekonomejis...

Par piesārnojumu runājot - nokrašo kādā grāvī autocisternu ar pirmā spieduma olīveļļu, tik ekologisku ekoloģisko katastrofu iegūsi,ka riebj.

Visas ķīmijas,lai vai kurš tās ražotu,bet kuras ir paredzētas, lai sadzīves apstākļos mazgāt auto un paredzētas ES tirgum, un IR IZMANTOTAS SAPRĀTĪGĀ MINIMĀLĀ DAUDZUMĀ, sadalīsies videi draudzīgos elementos un nekam būtiski nekaitēs. Ja mazgāsi kā tas čaklums - slinkais ieteiks, es vairāk uztrauktos.

Izmantojiet SADZĪVEQI paredzēos šampūnus,nevis PRO ķīmiju, un viss bus labi!

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu ja no motora mazgāšanas tas atņirdzas, tad iedomājies, kas notiek iebraucot peļķē. Ar spiedienu nedrīkst mazgāt, lai kontaktos neiedzen ūdeni, bet ar smidzinātāju un šampūnu nekas nenotiks un ja notiks tātad agri vai vēlu tāpat notiktu arī bez mazgāšanas.

seaman Reģ.: 18.08.2005
0 0 Atbildēt

ekologiski ir skaja Wash&Go, pats mazgā.

0 0 Atbildēt

un vēl, ar švammi, lai arī cik pirms tam noskalo lielos netīrumus, skaisti pulētā virsbūve labi skrāpejas...

0 0 Atbildēt

tad labāk nemazgā auto bet tikai pulē,no rīta un vakarā

Ligita Reģ.: 22.03.2015
0 0 Atbildēt

Varu piedāvāt eco šampūnu un vasku mašīnai

0 0 Atbildēt

Tas ir tas no sinepēm?

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Es neiespringstu un mazgāju ar švammi pat bez jebkādas ķīmijas. Uz izcilu rezultātu netiecos, jo pa mūsu netīrajiem ceļiem auto atkal ātri nosmērējas.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Es nesaprotu, kāds ir piedūriens tiem mazajiem augstspiediena mazgātājiem? Ar tiem mazajiem draņķiem principā var izveikt to pašu, ko ar šļūteni - varbūt vienīgi bik ātrāk. Ar vienu pašu mazgājot efekts tāds pats, kā noskalojot ar šļūteni, tikai esi vēl tērējis naudu par to verķi. Bet ar nopietnu augstspiediena mazgātāju mašīnai tuvumā iet nedrīkst...

0 0 Atbildēt

Platons reiz teica, ka patiesi īsts lietas pazinējs var būt tikai viņas lietotājs

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ja tu to man, tad man darba pienākumos mēdz ietilpt arī betona, skārda, tērauda un nerūsējošā tērauda virsmu mazgāšana ar nikniem sārmiem - reizēm arī ar lielo, uz četriem riteņiem uzlikto, stumjamo karcher professional HDS 10, vai kāds tur bija tas modelis, ar iespēju uzsildīt ūdeni līdz 150 grādiem un ar divām mazgājamā līdzekļa tvertnēm. Mazie karcher sūdeļi vispār ir beztolks, spēka bik vairāk kā šļūtenes galam, ar tiem lielajiem vismaz kaut ko var nosist nost. Vienreiz ar vienu no tiem mašīnu nomazgāju, dabiski, ar visvājāko spiedienu, rezultātā starpību starp šļūteni neredzēju - būtu vajadzējis pūst kādu mazgāšanas līdzekli vai mazgāšanas līdzekli ar švammi lai būtu jēdzīgs rezultāts.

0 0 Atbildēt

cik ir šļūtenes galam? nu teiksim 3bar. un tu mēģini pateikt ka tas ir tas pats kā karchera galam ar 160bar? protams ka bez tīrīšanas līdzekļa nekā nav. bet ar šļūtenes galu bez šampūna arī sūds vien sanāk.

0 0 Atbildēt

beidzam šo tēmu,slīmests nopirka Bošu,pieļauju iespēju ka viņš arī sievu nespēj apmierināt jeb viņš ir sūrais vecpuisis

0 0 Atbildēt

ņemu savus vārdus atpakaļ un atvainojos!izdzēsiet to komentāru par vecpuisi!biku pa daudz sarijos grādīgo dziru un prāts mani pameta!

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

lietošanā ir gan kēheri gan makita .makita patīk labāk .

2sērijas kēheris uzticami nokalpoja no 97ā līdz 2011ajam , tad nosvila . 4ās sērijas kēheris kalpo no 2006 līdz šim brīdim , bet pagājušo rudeni ''nosala'' , nule kā saremontēja kēhercentrā un atkal viss čikeniekā .

darba makita ~ 06gada , uzrunā ar šļaukas uztīšanu un ērtākiem/labākiem uzgaļiem + nekādu remontu nau bijis

Ja man tagad būtu jāpērk augstspiediena mazgātājs ~ 300eur budžtā , visdrīzāk pirktu makitu.

kas attiecās uz daža laba visziņa viedokli par šļauka VS 110bārīgu augstpiediena ''nemazgātāju'' , rēcu pa zemi vārtos.... un jūtu līdz viņa darba devējam

1 2 3

Lasītākie raksti

Jaunie raksti