Protams. Pie kam arguments, ka cenas pieaugušas tikai stāvvietām, kur nebija brīvu vietu, neiztur kritiku. Piemēram, es pa reizei izmantoju stāvvietu uz Antonijas ielas, kur vienmēr bija brīvas vietas un bija C zona, tagad tur ir B un ir vēl tukšāks. Vispār , es RD ar tās saimnieciski politisko piedēkli Rīgas Satiksmi uzskatu par autobraucējiem nedraudzīgām organizācijām.
To vajag atcerēties vēlēšanu dienā, lai gan bezmaksas biļešu apmāto lumpeņu ir daudz
Lumpenu logjiku sauc par Nilogjiku.
To vajag atcerēties vēlēšanu dienā, lai gan bezmaksas biļešu apmāto lumpeņu ir daudz
....
Lumpeņu pieauguma progresija liek domāt ,ka nils būs mūžīgi .
Saeimas vēlēšanās tomēr bija mazāk.
Prieks bija, ka vismaz par sabiedriskā transporta biļešu cenu bija šumēšanās, bet stāvvietas maksas paaugstināšana vispār bez ierunām aizgāja.
Domāju, ka tas ir tāpēc, ka nav īsti organizācijas, kas aizstāvētu autovadītāju intereses.
Ja mērķis būtu bijis lai stāv īsāku laiku tad būtu jāuzliek papildzīme par stāvēšanas laiku, bet te tiek panākts, tas ka stāv tikpat ilgi bet peļņa lielāka, nekāda sakara ar atbrīvotām autostāvvietām.
Lasu šito un kārtējo reizi nodomāju: cik labi ka vairs nedzīvoju Rīgā.
ja ir , tad sms ar minimālmaksu
.....
mana nokia lumina 925 neatbalsta mobility SMS

nākamreiz būs jāņem ipons
kas ir, no nokia vairs SMS nevar nosūtīt?
Vēl neesmu pamanījis sadārdzinājumu, jo gada siltajā laikā pārvietojos ar moto.
Sadārdzināts it kā nekas nav, tikai mainītas zonas.
Respektīvi, kur bija C (lēti), tur tagad - B (dārgāk), jur bija B - tagad ir A (pavisam dārgi) utt.
Lēti noteikti vairs nav turēt ilgāku laiku maksas parkingā uz ielas. Taču tā ir visās attīstītajās lielpilsētās. Brīvas vietas tagad IR atrodamas, bet idejai - uz īsu laiku.
nokiai ar windovs nav pieejama atbilstoša aplikācija
Tiem, kas to vēl nav pamanījuši, īpaši dārga kļuvusi stāvvieta uz Kr. Barona ielas pie Vērmaņa dārza stūra (Elizabetes ielas). Nezinu, cik sen, bet tur pārvietota autobusu stāvvieta, kas kādreiz atradās turpat netālu uz Elizabetes ielas. Maksāt par stāvvietu nav vērts, jo, pat ja būsiet samaksājuši, pastāv risks, ka rūpīgi iegādāto nelielo balto taloniņu aizēnos palielāks dzeltens talons.

Nu sms var nosūtīt arī bez aplikācijas.
>ja kontrolieru nau , jāmaksā nau ja ir , tad sms ar minimālmaksu
nu bet tad pašam jāsēž auto un jāvaktē, tā tad ir apstāšanās ne stāvēšana
Kanibals
Nu sms var nosūtīt arī bez aplikācijas.
.....
Hmm .. būs jāpapēta . Es kaut kā koncentrējos uz to mobility , domājāju tikai tā . Vai pats met .