Redzu. Cik zinu, par Sprinteriem ir zināms pilnīgi oficiāli, ka tos ražo Turcijā. Ir atšķirība. Bet, kā jau es teicu, lūdzu, studijā kādus pierādījumus un man nav problēmu atvainoties. Cik es zinu, šobrīd nevienam tādu nav, tikai baumas. Jā, es varētu piekrist tam, ka mūsu tirgum tiek izmantoti lētāki materiāli, cits konveijers utt., kas varētu izskaidrot kvalitātes atšķirības. Tur gan būtu interesanti paņemt divus identiskus auto, vienu nopirkt šeit, otru Vācijā, izjaukt pa vīlēm un papētīt atšķirības. Domāju, ka tad varētu izdarīt kaut kādus secinājumus. Bet man gan liekas, ka tas viss par vācu kvalitāti un šejienes brāķi ir tāds uzpūsts mīts. Arī Vācijā sūdzas par auto kvalitāti. Palasi tos pašus kaut vai Auto Bild izturības testus, tur arī nāk visādi brīnumi ārā. Plus, ņemot vērā, kādi pie mums ceļi...
Kādus pierādījumus Tu gribi? Ar reālu pieredzi/nevis baumām līdz 7. pakāpei/ Tev nepietiek.
Gaidi, ka auto tirgotāji un ražotāji nāks klajā ar grēksūdzi, jo smagums dvēseli spiež?
Kā Tu domā - ja VW uzdotu jautājumu par "uzlabojumiem" piem. pirms 6 mēn., šie raudādami atzītos, ka čakarējuši? 
Reālu pieredzi? "Man tur kaimiņam tā", "man tur radiniekam šitā"... nu, es neteikšu, ka to var saukt par baigi reālo pieredzi. Bez tam, mana reālā pieredze rāda, ka, ja mazliet iedziļinās tajos "man tur kaimiņam" gadījumos, tad aina parādās stipri savādāka, nekā sākumā pasniegta. Un, kā jau rakstīju, arī vāciešiem ir reāla pieredze ar problemātiskiem auto. Un jau iepriekš rakstīju, kā to varētu visai vienkārši pārbaudīt. Tač izlasi tekstu līdz galam.