BUSIŅA noma

RGB Reģ.: 14.06.2016

Sveiki visiem!

INTERESĒ noīrēt busiņu (vēlams dīzeli) nedēļas braucienam. Ideālā gadījumā tam būtu 4 sēdvietas, pārējais salons brīvs mantām (teltis, somas, piepūšamā laiva, etc).

SVARĪGI, lai tas nenojuktu ~ 2500 km garā brauciena laikā. Tā kā brauciens plānojas augustā, arī kondicionieris nenāktu par skādi. Tā kā šoferim ir tikai B klases tiesības, laikam nederēs virs 10 sēdvietām, vai kaut kas liels )un nevajag arī).

PRIORITĀTE ir laba cena, nevis praktiski jauns un limuzīnīgs auto - kā jau tūristi, esam tikai priecīgi droši nokļūt galā.

Būšu pateicīgs par idejām un ierosinājumiem!

Paldies jau iepriekš

 
andzins1111 Reģ.: 14.01.2014
0 0 Atbildēt

Pat jaunam autiņam neviens nevar garantēt, ka tajā 2500 km garajā gabalā kaut kas nenotiks. Ja gribi pēc iespējas mazāk problēmu ceļojumam pa Eiropu, tad īrē busiņu no normāla kantora, kurš nodrošina tehnisko atbalstu valstīs, kuras gribi apmeklēt un nodrošinās citu busiņu, ja izīrētais noklāsies.

Ja īrērsi no privātajiem, tad rēķinies ka AA izsaukšana vien eiropā maksās 150 EUR, ja neesi viņu biedrs.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Nav tik traki. Ja busam ir KASKO apdrošināšana (bez kuras, domāju, būtu nolaidība vispār mašīnu nomāt, kur nu vēl uz ārzemēm), tad tām teju visām segumā ir tehniskā palīdzība, kas vismaz līdz servisam to nogādās, kādos gadījumos nodrošinās arī mājupceļu/viesnīcu/taksi utt. Bet pareizi andzins1111 saka - laba cena kā prioritāte nederēs, ja gribi pilnīgi droši ceļot un nokļūt galā. Par "labu cenu" var nākties arī kaut kur pusceļā palikt un braukt atpakaļ. Pie tam, "labās cenas" gadījumā daudz uzmanīgāk ir jāstudē līgums, jo tur mēdz būt smuki zemūdens akmeņi - piemēram, atbildība par tehniskiem defektiem.

Pirms vairākiem gadiem no viena privātā noīrēju mašīnu (vajadzēja radiniekam, kurš uz pāris nedēļām no Īrijas bija atbraucis). Tā kā uz īpašnieku izgāju caur paziņām, sarunājām, ka viņš stāvvietā pie sarga, kur auto tika turēts, atstās atslēgas, es tās savākšu ar mašīnu piektdienas vakarā, bet mēs pirmdienā satiksimies, paraksīsim līgumu un norēķināsimies. Izbraucu no stāvvietas Mūkusalas ielā, bet knapi tiku līdz Lidostai - mašīnai bija beigts ģenerators, attiecīgi visi pribori darbojās arvien lēnāk un lēnāk, līdz auto tieši pie Lidostas durvīm nosprāga pavisam. Ar evakuatoru vedām atpakaļ uz stāvvietu. Tas gan netraucēja īpašniekam mēģināt izspiest no manis sākumā nomas maksu plus remonta izmaksas, vēlāk tikai remonta izmaksas draudēja vēl ar policiju, ka es it kā to auto esot nozadzis - dabūšot arī lieciniekus... tiesa gan, atslāba, kad es pateicu, ka arī sniegšu prasību par krāpšanu - ka šis man mēģinājis iesmērēt neejošu mašīnu un vēl izspiest naudu par remontu.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti