Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

RX-7 club

RX-7 Reģ.: 23.04.2003

Atsaucieties!!![addsig]

0 0 Atbildēt

Žēl, nevaru vairs atrast linku uz lapu, kur bija smalki aprakstīti visi Mazdas rotornieku modeļi, arī Sequential TwinTurbo darbība. Tur bija arī motoru bildes, kur skaidri redzams, ka viena turbīna ir lielāka par otru... Kad atradīšu, iepostēšu linku...

Jā Vetala mostrs ir ass... Un turbīna nav vis veltīgi uzlikta Vakar pa slapju asfaltu mēģinājām tā nenopietni paskaraidīt - Vetals ir par pusotru korpusu konstanti priekšā... Startā abas reizes Krokodils paņem vagu, un tad Nissanam turbīna sāk pumpēt (manējā laikam ir izbeigusies, t.i."beigu sākuma" stadijā) un viņš noķer mani un panesas garām.... Pēc 1.5 korpusu pārsvara iegūšanas tā arī paliek vienādi...

Secinājums - jāmeklē šaizes manā autiņā Jau likās, ka pēc garā ceļa toreiz, kad uz Alūksni un atpakaļ ar pilnu klapi maucu, kaut kas ir novērpies greizi - visdrīzāk turbīna... Sācis dūmot, šaudīties, un tukšgaita kļuvusi vēl sliktāka - iet tikai tad, kad min pedāli iekšā (ja tur konstanti vai atlaiž, var dzirdēt, ka motors neiet) [addsig]

0 0 Atbildēt

Toties pārsteidza mani Vetala auto bremzes - no labā priekšējā riteņa reālas dzirksteļu buķetes nāca [addsig]

Vetal Reģ.: 31.05.2002
0 0 Atbildēt

Laikam 5 nedeljas staveshanas AETuningaa (1.5 nedeljas gaidija turbu un vel 3.5 meginaja uzlikt) nebija mashinai par labu

Gribetos tas dzirksteles pasham apskatities

Vakar tu istenibaa vel neesi redzejis visu, jo pedejaas dienaas sajugs izslid jau otrajaa - tahometrs tuvojoties 4500 rpm pec 1 sekundes jau rada 7000 [addsig]

Fii Reģ.: 12.08.2002
0 0 Atbildēt

Nieki, Vetal!

Maneejais sliid arii 1. robaa [addsig]

0 0 Atbildēt

Vel neatnaca 700Nm monstrs? [addsig]

0 0 Atbildēt

Klau, RX-7, kaa rotorniekiem ar A/F ratio - kadi A/F kadiem gadijumiem?[addsig]

0 0 Atbildēt

700Nm taads nieks vien ir Tas bija vienkaarshaakais variants, ko vareeju atrast [addsig]

0 0 Atbildēt

Ja man butu puse no ta nieka [addsig]

0 0 Atbildēt

Par to A/F nav nekādas nojausmas nevienam Latvijas autoprogrammētājam diemžēl... Būs jāuzmeistaro kāds lambdometrs un jāpieliek pie zondes kontakata uz vadības bloku... Tad varēšu pavērot...[addsig]

0 0 Atbildēt

Cerams, ka drīzumā uztaisīs štucerīti, ko ieskrūvēt sveces caurumā. Tad varētu ar manis izgudroto metodi nomērīt kompresijas esamību vai neesamību katrā no trīs degkamerām sekcijā... Ir aizdoma, ka ir izšauta kāda no apex plāksnēm vai sānu plāksnes ... ja sapratāt, par ko ir runa...

Ja kompresija neatšķirsies dažādās kaerās, ņemsim nost turbu un remontēsim atkal...

Ja arī tad viss ies tik pat sūdīgi, būs kaut kur ārvalstīs varbūt jāizrok kāds vadības bloks no šī modeļa...

Ja pat tad nekas neies uz labo pusi, būs jāpārmēra uz strāvas caurlaidību visi vadi (ar riktīgu spuldzi un 12 V)...

Ja arī tur viss būs kārtībā, tad nāksies ņemt motoru ārā un izjaukt to vēlreiz... un pēctam atkal salikt ar jaunu mīksto blīvju komplektu... (300$ + pasta izdevumi)...

Ja arī pēc tā motors strādās tik pat sūdīgi, būs jāliek virsū Nitross un jāspridzina augšā... un tad jāpakaras....

[addsig]

0 0 Atbildēt

... un pēc nejaukās smirdoņas pēdējās nedēļas laikā arī man ir aizdomas par mana sajūga īsā mūža galu (pirms pāris mēnešiem tur bija pilnīgi jauns sajūgs...) [addsig]

0 0 Atbildēt

Laikam jau tomeer tiem, kas forumos raksta, ka "RX-7 ir labas mashiinas... tik ilgi kameer iet", ir taisniiba.[addsig]

0 0 Atbildēt

... "tik ilgi mamēr iet" un arī "tad, kad atkal iet" [addsig]

0 0 Atbildēt

Man vēl nav gadījusies neviena mašīna, kas manās rokās būtu izdzīvojusi bez remontiem ilgāk par pāris mēnešiem Gan krievu, gan vācu, gan japāņu... Gan džipi, gan vieglie...[addsig]

MX3 Reģ.: 13.09.2002
0 0 Atbildēt

Ooooo, tur nu es Tev varu tikai piekrist - Tavaas rokaas neviens vaagjis veel nav iztureejis [addsig]

AUDI-RS Reģ.: 06.11.2003
0 0 Atbildēt

RX 7 vai uz DRAGU doma braukt 1maija Bikerniekos ???

Remus Reģ.: 13.09.2001
0 0 Atbildēt

RX-7: man jau brachka staastiija, ka Taveejam zem kapota viss eljaa un pa izpuuteeju arii nepatiikams duums...

gg Reģ.: 02.09.2002
0 0 Atbildēt

kur var uzinaat ko smalkaak par 1 maiju ???

keanu Reģ.: 07.02.2002
0 0 Atbildēt

Khe,khe,Vetals aatraaks par RX7...tas jau ir interesanti,tad jau nu toch taa EVO turbiina Vetalam saak griezt,un pofig Vetal ka vinja tev apaksjaa negriezj kaa RXsam,bet redz un augstiem apgriezieniem taveejaa paraada sevi un aiziet garaam...gluzji kaa Vtec motori,kas straadaa pie augstiem rpm

AUDI-RS Reģ.: 06.11.2003
0 0 Atbildēt

WWW.BMWPOWER.LV tur visa INFO.

0 0 Atbildēt

Shobrid Vetals ir daudz lenak par RX-7 jo "servisaa" laikam nogalinaja vina MAF sensoru un tagad vinsh parvietojas ar apgriezieniem ierobezhotiem lidz 2000 (safety mode) [addsig]

0 0 Atbildēt

Vtal---Vai tik atkal slav nais A t tuning pi vainas?

p.s.klavituu a n sit bu tus ku i t uukst

0 0 Atbildēt

Ne, shoreiz AETunings nav pie vainas[addsig]

0 0 Atbildēt

Vetal---Nu un ko tagad dariit?Visiem jums megarullziem kaur kas pliist,bet taa jau laikam ir jaabuut ja auto paartaisa,katraa gadiijumaa tev taas sjaizes ir mazaak nekaa RXsam,vismaz ja ir,tu vinjas tik daudz neafisjee

0 0 Atbildēt

Jocigs tas, ka shaizes nekadas nebija - vienkarshi piedavaja profilaksei iztirit MAFu, es, neredzot tajaa pasakumaa neko sarezhgitu, piekritu, un te rezultats...[addsig]

Lasītākie raksti

Jaunie raksti